Η εκτίμηση αμοιβαία εννοείται.

Ο πρώτος reload mtl που πήρα, δε δούλεψε ποτέ, και μου χάλασε και την οθόνη ενός wye 86w.
Kαι εξηγώ:
Τον αγοράζω, πάω σπίτι, ξεβιδώνω το ντεκ απο το τανκ, βιδώνω το ντεκ πάνω στο μοντάκι και στήνω με μεγάλη προσοχή όπως πάντα. Καίω λίγο την αντίσταση, τη διαβάζει κομπλέ, βαμβακώνω, περιλούζω με υγρό και βιδώνω το τανκ. Γεμίζω, πατάω fire, ATOMIZER SHORT. Τί μ@##κία λέω έκανα; Τα ποδαράκια τα κοβω σύριζα και η αντίσταση είναι χαμηλά. Παιζω λιγο με το ποσο εχω σφίξει το τανκ στο ντεκ, ξαναπατάω, αρχίζει να κάνει έναν τσιριχτό ήχο και αρχίζει και η οθονη του μοντ να κανει κουλά. Να φαίνονται τα μισα γραμματα, να αναβοσβήνουν τμήματα της και μετά να σβηνει τελειως για λίγο.
Ο γιος μου που καθόταν κοντα μου, έμαθε πολλές νεες λέξεις μετά. Μπαμπα τί σημαίνει "γ@#ώ την Παναχαϊκή μου" και τέτοια με ρώταγε.
Μη τα πολυλογώ, ακολουθησαν πολλά καθαρίσματα και προσπάθειες για να δουλέψει αλλά ποτέ δε δούλεψε. Όποτε κούμπωνα το τανκ στο ντεκ βραχυκύκλωνε. Τον πήγα πίσω και πήρα άλλον τον οποιο έστησα στο μαγαζι πριν φύγω.
Και στους 2 λοιπόν (ασημένιους), το εσωτερικό των καπακιών είχα σημάδια. Γιαυτό και δεν ευλογώ την ποιότητα κατασκευής. Στους μαυρους μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα.
Το μοντακι δουλευει, αλλά με παιγμένη οθόνη. Πρέπει να βγάλω και να βάλω ξανα τη μπαταριά ωστε να έχω λίγα δευτερόλεπτα που να μπορώ να δω να αλλάξω τα βαττ.
Reload ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.