vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

674 επισκέπτες, 3 χρήστες
manoslykos, lounik, Methodios

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ???

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ???
« Απάντηση #1710 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 18:02 »
114 σελίδες σε 8 μερες ρεκόρ ... :confused1:

« Απάντηση #1711 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 18:03 »
114 σελίδες έχει φτάσει το θέμα. Λογικό είναι να λέγονται τα ίδια και τα ίδια από αυτούς που δεν το έχουν διαβάσει, αλλά αν απαντούν και οι υπόλοιποι τα ίδια και τα ίδια, θα φτάσουμε τις 1000 σελίδες.  :(

α συγγνώμη, εγώ τώρα ξεκίνησα με τον η.τ., τώρα μου έσκασαν οι προβληματισμοί, δεν διάβασα ομολογώ και τις 114 σελίδες, είδα ότι υπάρχουν άνθρωποι που φαίνεται να γνωρίζουν καλά το θέμα εδώ, για αυτό και ρώτησα. συγγνώμη για την επανάληψη, ευχαριστώ τα παιδιά για τη βοήθεια.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #1712 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 18:35 »
Δεν πειράζει, τι να κάνουμε φαίνεται πως είναι αναπόφευκτο. Πού να διαβάσει κανείς 114 σελίδες!
Πάντως έχουν ενδιαφέρον. Αν και υπάρχουν πολλές επαναλήψεις.

Αποσυνδεδεμένος mylonojr

• *
  • 54
  • Dum spiro BAFUM
« Απάντηση #1713 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 18:40 »
Αυτό το "γεωπόνος, ερευνητής, οικοτοξικολόγος" τι ακριβώς είναι  ρε παιδιά; Το πρώτο το καταλαβαίνω, τυγχάνει όμως να είναι άσχετο με το θέμα. Το δεύτερο … πολύ γενικό. Εκεί που δίνω ρέστα όμως είναι το τελευταίο. Τι διάολο κάνει ένας οικοτοξικολόγος; :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #1714 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 18:43 »
Παντως τα Χανιωτικα Νεα τις δημοσιευσαν τις απαντησεις.... ;D (δεν ξερω αν ειναι ολες αλλα ειναι οι βασικες που ειπωθηκαν εδω..)
http://www.haniotika-nea.gr/85223

Μαλλον την γλυτωσαν την μυνηση απο τον Κρητικο...  :))

Αποσυνδεδεμένος Kris

• **
  • 291
  • Θέλω κάποια να μ’αγαπήσει για τα λεφτά της... ツ
« Απάντηση #1715 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 18:43 »
Αυτό το "γεωπόνος, ερευνητής, οικοτοξικολόγος" τι ακριβώς είναι  ρε παιδιά; Το πρώτο το καταλαβαίνω, τυγχάνει όμως να είναι άσχετο με το θέμα. Το δεύτερο … πολύ γενικό. Εκεί που δίνω ρέστα όμως είναι το τελευταίο. Τι διάολο κάνει ένας οικοτοξικολόγος; :hmmm:

Οικοτοξικολογία
http://www.multilingualarchive.com/ma/enwiki/el/Ecotoxicology
http://www.chem.uoa.gr/courses/organiki_1/oikotoxikologia/oiktx_K01.pdf

Αποσυνδεδεμένος zzooii

• *
  • 90
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Vape, vape, vape! (since 24.11.11)
    • Facebook
« Απάντηση #1716 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 18:44 »
Όχι Άρη, δεν έχω τέτοιο θέμα. Ούτε προσπαθώ να αποδείξω ότι έχω δίκιο, ούτε έχω μαλώσει ποτέ μου σε όποιο forum έχω συμμετάσχει. Αυτό που θέλω να πω είναι πως έβλεπα τον κόσμο να επικεντρώνεται στο ποιο να επιλέξω ανάμεσα σε δύο συνήθειες (βλαβερή / λιγότερο βλαβερή), και όχι στο να επιλέξω ανάμεσα σε καπνιστική ζωή και μη καπνιστική (βλαβερό / υγιεινό). Διαβάζοντας και διάφορα άρθρα που έγραφαν σχετικά με καρκινογόνες ουσίες στα η.τ, έγραψα το κείμενο του οποίου το νόημα ήταν "παράτα και τα κανονικά τσιγάρα, και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και κάθε είδους εξάρτηση, και προσπάθησε απλώς να κόψεις το κάπνισμα". Δεν έλαβα όμως υπ' όψη μου τις βαριές περιπτώσεις που δεν μπορούν να απεξαρτηθούν χωρίς υποκατάστατο (ή απλώς δεν θέλουν), ούτε και το ενδεχόμενο οι πληροφορίες που είχα σχετικά με τα χημικά συστατικά να ήταν λάθος ή ελλιπείς. Και γι αυτό θεώρησα δίκαιο να διαγράψω εντελώς το άρθρο, εφ' όσον άλλωστε στο blog μου υπάρχει και πιο πρόσφατο κείμενο σχετικά με τη διακοπή του καπνίσματος και τα θετικά αποτελέσματα που είδα στον εαυτό μου, και το οποίο καλύπτει τις απόψεις μου σχετικά με το κάπνισμα. Σε κάθε περίπτωση, το ότι παραδέχομαι πως το κείμενό μου ήταν ατυχές και το διαγράφω, δεν νομίζω ότι δείχνει πως θέλω να αποδείξω ότι έχω δίκιο αλλά το αντίθετο.

(@panos & @Drakos, ευχαριστώ)

Συνηθίζω να λέω πως οι δυσκολότερες λέξεις να μάθει κανείς να λέει είναι ''ευχαριστώ'', ''παρακαλώ'', ''συγγνώμη'', ''μπράβο''.  Και χαίρομαι πολύ όταν συναντώ ανθρώπους που ξέρουν αντρίκια και γενναία να λένε ''εκανα λάθος''.  Εγινε πολύ κουβέντα γι αυτό το κείμενο στο μπλογκ σου, όμως με τα τελευταία σου λόγια -  εγώ τουλάχιστον - θεωρώ το θέμα λήξαν και σ ευχαριστώ που καταλαβαίνεις όλους εμάς που δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να κόψουμε το κάπνισμα μαχαίρι, αλλά βρήκαμε έναν εναλλακτικό και πιο υγεινό τρόπο πρόσληψης νικοτίνης... και γιατί όχι ; πιο διασκεδαστικό, αφού συν τοις άλλοις, δεν βρωμάει.
Μπράβο για τη γενναιότητά σου και σ ευχαριστώ για την κατανόηση.
Και απευθυνόμενη προς όλους εμας τους υπόλοιπους.... θελω να πω πως χρειαζόμαστε και την υποστήριξη, την αποδοχή και την κατανόηση των γύρω μας. Είτε αυτοί είναι οικογένεια, είτε φίλοι, είτε συνάδελφοι. Εντάξει είμαστε εδώ και τα λέμε και κάνουμε την ψυχοθεραπεία μας ό ένας στον άλλον όμως σκεφτείτε λίγο... είναι πολύ σημαντική η στάση των ανθρώπων γύρω μας. Μέχρι χθες - όσο ήμασταν καπνιστές - μας έδιωχναν απο τα καφέ, τα εστιατόρια... ας μη συνεχίσω. Δεν είμαι πια καπνίστρια λοιπόν και απαιτώ ίση μεταχείριση με τους μη καπνιστές. Γιατί ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας... τα τελευταία χρόνια οι καπνιστές είναι λίγο σαν ''λεπροί''.
Το θεμα δεν είναι προσωπικό του καθενός μας αλλά κοινωνικό. Πρέπει να γίνει κατανοητό και αποδεκτό ότι οι συσκευές ατμίσματος δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το τσιγάρο ακόμα κι αν τα υγρά αναπλήρωσης περιέχουν νικοτίνη. Κι αυτό δεν γίνεται με το να τα λέμε αναμετάξυ μας αλλά κάνοντας και τους άλλους σιγά σιγά να καταλάβουν. Δε ξέρω ποιός είναι ο σωστός τρόπος για να γίνει αυτό... ίσως να ξεκίνησε το πράγμα λάθος. Ονομάστηκε ''ηλεκτρονικό τσιγάρο'' ενώ δεν είναι καν τσιγάρο.

Αποσυνδεδεμένος mylonojr

• *
  • 54
  • Dum spiro BAFUM
« Απάντηση #1717 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 18:47 »

Αποσυνδεδεμένος Kris

• **
  • 291
  • Θέλω κάποια να μ’αγαπήσει για τα λεφτά της... ツ
« Απάντηση #1718 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 18:51 »
μπορεί να το έχει postάρει και κάποιο άλλο μέλος... :)

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο κερδίζει φίλους    :D
http://www.directnews.gr/health/8505-to-hlektroniko-tsigaro-kerdizei-filous.html
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 16, 2011, 20:41 από DonVito »

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #1719 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 21:02 »
Παιδια, αφηστε τους να κανουν την προπαγανδα τους.
Οριστε η δικια μου εμπειρια.
Όταν μου λενε ότι ακουσανε αυτό κι αυτό στην τηλεόραση,  τους λεω ότι η τηλεοραση παλια ειχε πει ότι λεφτα υπαρχουν, και μετα λεω χονδρικά το εξης απλο:
Από τις 4.000 βλαβερες ουσιες του τσιγαρου, το η.τ. εχει μονο 4 και αυτές σε ποσοστο μολις 1:1000 σε σχεση με το τσιγαρο.
Τους βλεπω ότι πειθονται πολύ ευκολα και δειχνουν εντονο ενδιαφερον. Γιατι απλά ολοι οι παλιοι καπνιστες θελουν να απαλλαγουν από τον διάολο.
Ο ενας φιλος μού βουτηξε κυριολεκτικά το ego-T μου. Χαλαλι του, αν είναι να σταματησει τα δυο πακετα τη μερα.
Ο άλλος ερωτευτηκε το elips μου και αυριο πρωι θα παμε να παρει κι αυτος ένα σετ.
Προπαγάνδα ο εχθρος? Προπαγάνδα κι εμεις!!

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #1720 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 21:08 »
Μα δεν ειναι καν προπαγανδα......!
Απλα το προβλημα που εχουμε εμεις ειναι οτι ο λογος μας δεν βαραινει "τοσο" οσο του βλακα που βγαινει στο γυαλι με υφος 100 καρδιναλιων και παριστανει τον ειδημονα....

Εμας μας βλεπουν σαν τον τυπο που παει να υποστηριξει το παθος του σε κατι που του ειπαν οτι απαγορευεται... ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #1721 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 21:14 »
Εχεις δικιο urahara, δυστυχως.
Το θετικο ειναι ομως οτι εμας μας βλεπουν σαν ζωντανο παραδειγμα.
Εχει τεραστια σημασια να τους πεις οτι "εγω που καθε πρωι εβγαζα τα συκωτια μου απο τον βηχα σε σημειο να κανω εμετο, τωρα ανεβαινω τις σκαλες τρεχοντας".
Η γνωμη του "λαου" αλλαζει πολυ ευκολα, αναλογα με τα μηνυματα που δεχεται. Αυτο ειναι και καλο και κακο βεβαια.

Αποσυνδεδεμένος kallitexnis

• *
  • 333
  • Όλα στη ζωή είναι θέμα Χημείας...
    • Atmos Lab Official Website
« Απάντηση #1722 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 21:19 »
Με επιφύλαξη μεν, αλλά με βεβαιότητα ότι θα συμβεί αν όχι τις επόμενες ημέρες ακριβώς μετά τις γιορτές, θα υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα υπέρ του η.τ.
Τουλάχιστον μέχρι τέλος του Γενάρη.
Η συγκεκριμένη τροπή ώθησε τους σοβαρούς επαγγελματίες της αγοράς να αποφασίσουν μία οργανωμένη και σωστή εκ βάθρων προσπάθεια για εξασφάλιση όρων. Οι όροι αυτοί αφενός θα διασφαλίζουν τον καταναλωτή και τις ίδιες τις επιχειρήσεις στη δραστηριότητά τους, αφετέρου θα θωρακίσουν στο μέτρο του δυνατού την οποιαδήποτε μελλοντική προσπάθεια κάποιων να διαβάλουν, προσβάλουν και εκμεταλλεύονται το χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου για ίδιον όφελος.
Κάθε κρίση έχει και τα καλά της. Μέσα σε αυτά υπάρχει και η αυτοοργάνωση στα πλαίσια διασφάλισης της πορείας του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα.

Παράκληση: Δεν θέλω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Απλά δηλώνω ότι το μήνυμα ελήφθη από εκείνους που έπρεπε, υπήρξαν μέσα στη σύγχυση και σωστές αντιδράσεις που δεν μπορούν, παρά να οδηγήσουν σε βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης. Υπομονή για λίγες εβδομάδες και θα δείτε νέα πράγματα. Πρωτόγνωρα τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #1723 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 21:21 »
Εχεις δικιο urahara, δυστυχως.
Το θετικο ειναι ομως οτι εμας μας βλεπουν σαν ζωντανο παραδειγμα.
Εχει τεραστια σημασια να τους πεις οτι "εγω που καθε πρωι εβγαζα τα συκωτια μου απο τον βηχα σε σημειο να κανω εμετο, τωρα ανεβαινω τις σκαλες τρεχοντας".
Η γνωμη του "λαου" αλλαζει πολυ ευκολα, αναλογα με τα μηνυματα που δεχεται. Αυτο ειναι και καλο και κακο βεβαια.

Δεν ξερω....

Οταν το γυρισα στο ατμισμα στην δουλεια ολοι μεινανε "κοκκαλο" και λεγανε οτι αφου σταματησα εγω (το φουγαρο) να καπνιζω ετσι για αυτους θα ειναι παιχνιδακι...

Μετα την ιστορια των τελευταιων ημερων, εχω την εντυπωση οτι πολλοι βαζουνε στοιχηματα για ποσο θα το εχω ακομη μεχρι ξερω γω να "πειστω" και εγω ή μεχρι να το βαρεθω ή μεχρι να μου περασει ή δεν ξερω και γω τι αλλο σκεφτονται... Απλα εκει που το βλεπανε να θαυμασια ιδεα τωρα το κοιτουν με μισο ματι με το καθετι που εχει ακουσει ο καθενας.

Με τον καιρο, ισως, να τα ξεχασουν ολα αυτα και να μην με πριζουν και εμενα....
Μεχρι που εφτασε ο φανατικος κατα του καπνισματος, πατερας μου να προσπαθει να με πεισει να ξανακανω τσιγαρα...!!!!! :confused1: :confused1: "οχι πολλα λεει, 5-6 καλα ειναι...." :confused1: :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Erik

• **
  • 395
  • STEAMPUNK
« Απάντηση #1724 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 21:30 »
Φιλε Καλλιτεχνη, για να λες αυτα κατι πρεπει να ξερεις ;) Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος ή δεν ειναι η σωστη στιγμη?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359763 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114184 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F