μπουρδες ολα παιδια.η μπουρδα εδω γεννηθηκε.
πηγα σημερα σε φαρμακειο να ρωτησω απο περιεργεια για φαρμακευτικη νικοτινη.στο εξωτερικο βρισκεις ευκολα στα φαρμακεια.πηγα λοιπον να ρωτησω ετσι απο περιεργεια σε 3 φαρμακεια.χωρις να πω τι τη θελω.δεν ειχε κανεις,αλλα στο τριτο που πηγα μου εκανε και μαθημα.οτι "δε νομιζω να υπαρχει πουθενα γιατι απαγορευεται,και το ηλεκτρονικο τσιγαρο γιαυτο καταργηθηκε" της ειπα ναι ενταξει αυτο ειναι αλλη ιστορια και δεν της απαντησα οπως επρεπε γιατι θα την επαιρνε ο διαολος και δεν ηθελα αφου ειναι γειτονισα.
και επειδη δεν πιστευω οτι καποιος εμπλεκομενος στον κυκλο του κερδους(ειτε κανονικου ειτε διαφυγοντος) οπως ειναι οι φαρμακοποιοι μπορει να ειναι παραπληροφορημενοι αλλα 99.9% ειναι δασκαλεμενοι,το μονο που εχω να πω ειναι οτι η χωρα μας ειναι χειροτερη και απο μπου@$#*λο.τουλαχιστον σ'εκεινα υπαρχει και μια σειρα.
και για οποιον αμφιβαλει για το αν οι γιατροι τα παιρνουν απτις καπνοβιομηχανιες στην ελλαδα εχω να πω οτι πλαναται οικτρα.οπως τα παιρνουν απτις φαρμακοβιομηχανιες τα παιρνουν και απτις καπνοβιομηχανιες.και μαλιστα σε αρκετες περιπτωσεις ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που τα δινουν και σιγουρα ιδιοι αυτοι που τα παιρνουν.και δε μιλαω στον αερα.