Βλεπω πως εχουμε επιρεαστει και εμεις Τελικα .
Απο τις απαντησεις σας ζητατε-ζηταμε ολο και περισοτερες ερευνες των υγρων . Στα περιπτερα ΖΗΤΑΤΑΜΕ ερευνες του Τσιγαρου
η μηπως αναλυσεις και Εγκρισεις ΕΟΦ !!!.Εχετε δοκιμασει να καπνισετε κανονικο μετα απο εστω λιγες μερες αποχης 
Ολοι μας συνειδητα αποφασισαμε να παμε στον παραλληλο δρομο ΤΟΥ ηλεκτρονικου .
Πιθανη απαγορευση θα οδηγησει στο παραεμποριο ΥΓΡΩΝ και τοτε τι ερευνες θα ζηταμε
απο το σοκακι το πορτπαγκαζ η το site του εξωτερικου (Το πηρες το εφαγες)
Σημερα καποιος μου ειπε " Τι κανεις αυτο το ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ" .
Χαριτολογωντας του ειπα εχεις δικιο θα παω στο περιπτερο να παρω κανονικα που ειναι πιο ασφαλη !!
Το φορουμ μας εχει ενημερωσει αρκετα (Αρκει να διαβαζουμε και λιγο) πιστευω στο να κανουμε τις επιλογες μας. 
Θεωρω πως σαν ΧΡΗΣΤΕΣ θα πρεπει τουλαχιστον να κρατησουμε μια ιδια αποψη .ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ. Και ειδικα σημερα αυτη η επιλογη μας διδεται και μπορουμε να επιλεξουμε το ΤΙ το ΠΟΣΟ και το ΠΟΥ θα αγορασουμε .
Αρα δηλαδη να φερω εγω ενα υγρο απο την Μογγολια, να διαδωσω οτι θεραπευει τον καρκινο. Να φτιαξω ενα φορουμ και να "ενημερωνω" το κοινο οπως θελω εγω και ολα οκ? Εσυ θα το αγορασεις και θα το χρησιμοποιησεις?
Τα τσιγαρα τα αγοραζεις απο το περιπτερο αλλα δεν τα φτιαχνει ο περιπτερας. Γνωριζεις ποιος τα φτιαχνει. Και στη συσκευασια του υπαρχουν ολες οι ενδειξεις της βλαβερης τους δρασης.
Για τα υγρα ειδες πουθενα να υπαρχει κατι σχετικο?
Αυτα της ovale που ερχονται απεξω και δεν εχουν ΤΙΠΟΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, εχουν γυρω γυρω τη σημανση οτι περιεχουν δηλητηριο (νικοτινη). Υγρα αλλων εταιριων που εχουν ελληνικες ετικετες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ.
Εαν ειχε γινει ο απαιτουμενος ελεγχος θα ειχαν. Γι'αυτο ειμαι βεβαιος οτι θα τα απαγορευσει ο ΕΟΦ.
Επιμενω στο θεμα διοτι εμεις ως απλοι χρηστες (εκτος αν ολοι εδω μεσα ειστε εμποροι με καταστηματα και φωναζετε που θα χασετε το μεροκαματο) αντι να ειμαστε υπερ της υγειας μας, ειμαστε υπερ των εταιριων ηλεκτρονικων τσιγαρων? Τις εμπιστευομαστε με κλειστα τα ματια και αρνουμαστε εστω να εξετασουμε το τι επισημως λεει το κρατος μεσω υπουργειου και ΕΟΦ?
Εχουμε ξεφυγει τελικα τοσο πολυ???