Λοιπόν , επανέρχομαι για το Sir Lemour, μετά από ενα διήμερο αρκετού ατμίσματος. Αρχικά να πω, πως πρώτη φορά έκανα υγρό πεπόνι, οπότε περίμενα, κάτι διαφορετικό, κάτι ίσως ένα κλικ πιο κοντά στο "πραγματικό " πεπόνι. Αφού κατάλαβα όμως πως είναι το πεπόνι στα υγρά και άρχισε λίγο ο εγκέφαλος να ξεχωρίζει τις γεύσεις, άρχισα να σκαλώνω. Ένα διήμερο μετά, βγαίνει σαφώς πιο πάνω η γλύκα από το πεπόνι, και λόγω του τελειώματος μέντας, καταφέρνει να μη σε κουράζει. Το τελευταίο διήμερο το έχω για all day, εκτός από την ώρα του καφέ, με τον οποίο σαφώς δεν ταιριάζει.