Προσωπικά, δεν βρίσκω διαφορά αφού & στις 2 περιπτώσεις στοχεύουν στο ίδιο σημείο. Το λάθος ίσως είναι να συγκρίνεται με τον GT3, ο οποίος όμως δεν σχεδιάστηκε ως (γερμανικός) MTL, όπως ο GTR, αλλά πολύ πιό loose. Σχεδιαστικά, ο κατασκευαστής ήθελε 2 πιν κάτω από την αντίσταση, που να μπορούν να λειτουργούν & μεμονωμένα (είπαμε, ως mtl τον παρουσιάζει δεν θέλει πολλές τρύπες & μποφόρια). Αν τα 2 πιν έμπαιναν παράλληλα με την αντίσταση, τότε βλέπω δύο περιπτώσεις (& έχοντας πάντα κατά νου ότι μπορούν να λειτουργούν & μεμονωμένα):
1) Θα ήταν ξανά υπό γωνία, οπότε θα χτυπούσαν το κέντρο της αντίστασης από κάτω, όπως γίνεται & τώρα,
2) Δεν θα ήταν υπό γωνία, οπότε όταν θα δούλευαν μεμονωμένα, τότε το εκάστοτε ανοιχτό πιν θα χτυπούσε την αντίσταση στο ένα άκρο & όχι στο κέντρο, πράγμα που όντως θα ήταν λάθος.
* Πάω στην food grade ss κατσαρόλα μου που το ατμιστικό προϊόν της μου χει σπάσει τη μύτη (στους 150 βαθμούς, μεσαίο μάτι & το καπάκι ανοιχτό στο 1,234mm). Αγαπημένες μου μπάμιες με αγκινάρες!!!