Με πόσα watt ατμιζεις?
Τι υγρό ατμιζεις?
Στην 1,6 πχ γράφει πάνω από 10 - 14 κανε το αρχικό με 10 watt
Μήπως τα watt που χρησιμοποιεις είναι πολλα και σου καίγεται εύκολα η αντίσταση?
Μήπως σε συνδυασμό με τα watt έχεις και πολύ vg και το υγρό είναι παχύρρευστο?
(Υ.Σ) Τα στατιστικά και τους πουφους όπως λες χαμογελώντας,,,,,, στα έγραψα για να σε βοηθήσω , για να δεις οτι ο ZLIDE δεν εχει κανένα θέμα ...... πιθανός όπως λένε και οι προλαλησαντες θα πρέπει να πας σε καθαρά πνευμονικό ..........
1- Ατμίζω όσο λένε οι προδιαγραφές της κάθε αντίστασης.
πχ στον Zlide με την 0.8Ω λέει 15-18 watt και ατμίζω στα 16watt
στον CubisPRo με τις 0.5Ω λέει 15-30watt και ατμίζω στα 20watt
κλπ... έτσι μου έχουν πει τόσα χρόνια έτσι κάνω. Ακολουθώ την προτροπή του κατασκευαστή.
2. Τα υγρά που χρησιμοποιώ είναι πάντα 50-50%
3. Η πρώτη μου στατιστική: 2ml υγρού άδειασε με 98 πούφους !
Αυτή είναι η συχνότητα ατμίσματός μου λοιπόν.
~~~
Oτι λόγω κοντού πόλου δεν λειτουργεί καλά ή και καθόλου με όλες τις μπαταρίες τύπου eGo.
Τώρα αν κάποιο mod σου δεν κάνει καλή επαφή θα το δεις εύκολα αν έχεις μεγάλη απόκλιση της ωμικής αντίστασης στην οθόνη ενός απο τα mod σου.
Πχ. έχεις μια 0,80Ω αντίσταση στο άτμο μέσα και στην δείχνει αρκετά παρακάτω ή παραπάνω 0,6 ή 1,0(τυχαίες τιμές).
Αν δεν έχει οθόνη μόνο εμπειρικά στην τζούρα κάποιος που έχει εμπειρία με τέτοιου είδους ατμοποιητές και αντιστάσεις θα σου πει...
ΥΓ.Φιλική συμβουλή γιατί βλέπω ακόμα ψάχνεις γωνία στο δεκάρικο...
Τσάμπα αναλώνεσαι και χαλάς χρόνο με τον ήδη υπάρχων εξοπλισμό σου.Είναι προφανές οτι δεν σου ταιριάζει.Δοκίμασε έναν καθαρά πνευμονικό και σταμάτα
να κάνεις ταυτόχρονη χρήση και άλλων προιόντων διαφορετικών του ατμίσματος.Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη έτσι 
Ααααα!!! Βλέπω μικρές αποκλίσεις! Είναι ικανές να επηρεάσουν αυτές;
Λένε κάτι αυτά;
1. Στον
iStick Pico- Του ZLIDE την 0,8 την δείχνει 0,75Ω
- Του CubisPRo την 0.5 την δείχνει 0,47Ω
- Του eGo ONE Mega την 0.5 την δείχνει 0,44Ω
2. Στον
Armour Pro Vaporesso- Του ZLIDE την 0,8 την δείχνει 0,75Ω
- Του CubisPRo την 0.5 την δείχνει 0,51Ω
- Του eGo ONE Mega την 0.5 την δείχνει 0,47Ω
3. Στον eGo ONE Mega, δεν υπάρχουν ενδείξεις.