Γειά σας παιδιά κ χρΟνια πολλΑ!!!!
Ηθελα μερες εδω να γραψω αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα μα ποτε δεν ειναι αργα ναι?
Δεν θα πω ολα οσα θελω τωρα, ομως ναι, υπαρχει τροπος για εκεινους κ εκεινες που θελουν
να χασουν τα κιλα τους κ φυσικα
ΠΟΤΕ να μην τα ξανα παρουν.
Δεν θα κανω καμια διαφημιση παιδιά γιατι απλα
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΑ
Ομως "διαφημιση" μπορει να γινεις ο ιδιος με την επιτυχια σου που ομως δεν θα ειναι για λιγους
μηνες ναι?
Οταν θα εχω χρονο θα σας γραψω πως καταφερα επιτελους να χασω τα περιττα μου κιλα αλλα κ να κρατησω ενα σωστο βαρος! Ναι κ εγω ειχα μια καλη "δικαιολογια" πολλα χρονια πριν οταν χρειαστηκα κορτιζονη....Ομως αυτο δεν εφτανε να με πειθει αλλο κ ετσι σκεφτηκα να μου λεω μονο την αληθεια οπου κ αλλαξα κ τον τροπο διατροφης μου.
Ο τροπος αυτος θα ακουστει ισως κ ο ποιοοοοοο σκληρος μα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
OMAD (ΟΝΕ MEAL A DAY) Επειδη δεν χρονο να συνεχισω απλα ψαξτε το λιγο κ ακουστε
καποιους καρδιολογους κ οχι καποιους τυχαιους εκει εξω ναι?
Επισης ενας καλος επιστημονας ο David Sinclair εφαρμοζει αυτον τον τροπο διατροφης κ εχει πολλα να πει σε οσους ενδιαφερονται. Δυστυχως πρεπει οσοι δεν γνωριζουν την γλωσσα να το ψαξουν καπως γιατι ειναι λιγοι αυτοι που υποστηριζουν αυτον τον τροπο διατροφης κ μεσα σε αυτους κ εγω που εκανα το πειραμα πρωτα σε εμενα κ για αυτο μιλαω με σιγουρια.
Ομως οτι κανει σε μενα μπορει να μην κανει για αλλους ανθρωπους.
Οπως επισης εγω ανηκω στα ατομα εκεινα που μπορουν να μεινουν χωρις τροφη 24 ωρες
για να φανε μια φορα καλα (Σαλατα παντα κ καλες τροφες) αντι να τρωω οπως πρωτα.
Τα οφελη απο αυτον τον τροπο διατροφης ειναι απειρα!!!
Επισης να πω οτι η διαλειμματικη διαιτα εχει αρκετα παραθυρα κ ετσι εγω προτιμησα
την αυστηρη οδο για πολλους λογους ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ
ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΩ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ Κ ΟΧΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ.Οποιος καταφερει να μπει σε αυτον τον τροπο διατροφης ΔΕΝ μπορει να φαει ποτε ξανα οπως πριν γιατι αλλαζουν ολα! Είναι πολυ μεγαλο θεμα προς συζητηση για αυτο θελω οσοι ενδιαφερεστε να το ψαξετε κ φυσικα οσοι παιρνετε φαρμακα να μιλησετε με γιατρο ο οποιος ομως θα σας καταλαβει κ δεν θα σας πει να τρωτε 5 φορες την ημερα για να μην ζαλιζεστε......
Δεν ειμαι γιατρος κ δεν κατηγορω τους γιατρους απλα είμαι τρελα θυμωμενη που κανεις ποτε δεν μου ειπε οτι οσα τρωω με κανουν να θελω περισσοτερο να τρωω αφου επαιζα με την ινσουλινη μου!
Εμαθα πραγματα που δεν γνωριζα κ ντροπη δεν ειναι ναι?
Εμαθα οτι το συκωτι μου αλλα κ το στομαχι μου μαζι με το παγκρεας θελουν χρονο αλλα κ χωρο
για να κανουν οσα κανουν κ μετα απο 2 μηνες καταλαβα το γιατι!
Ετσι απλα αλλαζει η ζωη σου κ κανεις οσα οι αλλοι θεωρουν τρελα αλλα στο τελος της μερας εσυ ησουν ο ποιο δραστηριος στην προπονηση στο τρεξιμο στο γραφειο κ γενικα στις δουλειες σου!
Εσυ θα εισαι αυτος που δεν πεινασε μεχρι την ωρα που επρεπε να φας γιατι γνωριζεις οτι θα φας καλο γευμα με ολα οσα χρειαζεσαι κ την επομενη μερα θα ειχει το σωμα σου τον χρονο κ την ανεση να κανει οσα εκεινο γνωριζει.
ΕΣυ θα εισαι εκεινος που δεν ζαλιστηκε επειδη δεν εφαγε 20 ολοκληρες ωρες! Ναι οι πρωτες 4 εβδομαδες εχουν τις δυσκολιες τους που ομως τις ξεπερνας ανετα κ ευκολα!!!!!!!
Οσοι θελουν να τα καταφερουν πιστευω οτι με αυτον τον τροπο θα τα καταφερουν αφου πρωτα
το ψαξουν κ αφου σκεφτουν οτι
η τροφη για εναν ανθρωπο ειναι σαν το οπλο.....
Με αυτο μπορεις να σωθεις ειτε να σκοτωθεις!Το οπλο αυτο το κρατας εσυ παντα στα χερια σου κ κανεις αλλος δεν σου φταιει.
Μεσα σε 3 μηνες εχασα πολλα κιλα κ φυσικα ειχα απιστευτη μουρμουρα κ φοβιες απο
τους δικους μου που σημερα ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να μου που....Φαε Αγγελικη πρωινο για να
μην ζαλιζεσαι κ για να μην πεινας ολη μερα!
Γιατι οποτε ετρωγα πρωινο ηθελα να φαω παιδια κ εσας ακομη!!!! Γιατι ενω τα καταφερα να χασω κιλα με τον καλο μου φιλο Mark Hayman?
Τα πηρα ξανα αφου παντα ετρωγα 5 η 4 φορες την ημερα.
Εχασα λοιπον με την OMAD τους δυο πρωτους μηνες 12 κιλα. Δεν με ενοιαζε αρχικα ποσα θα χασω απλα φοβομουν για την υγεια μου γιατι τελευταια ειχα ξεφυγει επικινδυνα με το φαγητο....Εκανα δυνατες προπονησεις κ νομιζα οτι αυτο ηταν καλη δικαιολογια μα οχι δεν ηταν!
Συνεχιζω την διατροφη αυτη πού δεν θεωρω διαιτα ναι?
Τρωω μετα απο 24 ωρες μια φορα μονο αλλα τρωω οπως ειπα κ πριν πολυ καλες τροφες.
Οσοι εχουν δει τι τρωω κ την ωρα που τρωω θελουν να με σκοτωσουν!
Εγω ομως κοιταζω το σωμα μου κ το μυαλο μου τι λενε ναι?
Επαψα να ακουω τις βλακειες που μονο στον θανατο σε πανε!
Τρωω λοιπον καλες τροφες που μαγειρευω στο σπιτι απλα αποφευγω τα φαγητα απο εξω χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορω να φαω μια πιτσα αν το θελησω ναι?
Ομως εχω ενα παραθυρο δυο ωρων αν εχω πιει καφε η αν δεν εχω πιει τοτε οτι φαω
ειναι σε διαστημα μονο μιας ωρας κ αυτο φυσικα ειναι οτι πιο αυστηρο για αυτο καποιες μερες
οταν εχω κοσμο στο σπιτι κ τρωμε παρεα το βραδυ δλδ κατα τις 8 με 9 τοτε αφηνω ενα παρθυρο 3 ωρων το οποιο πιστεψε με δεν κανει κακο ειδικα για οσους στην αρχη πεινανε πολυ.
Με αυτον τον τροπο φευγουν πολλα κιλα κ η διατροφη αυτη ειναι για ατομα που θελου να χανουν πολλα κιλα κ οχι απλα 5 κιλα!!! Δεν ειμαι παραλογη κ ξερω που πρεπει να σταματησω ναι?
Παιζει ρολο γιατι κανεις μια τετοια αλλαγη στη ζωη σου. Στην αρχη εισαι σαν τον λεπρο που κανεις δεν θελει....
Μετα απο λιγους μηνες σε πλησιαζουν ατομα που ειναι ακομη παχυσαρκα κ σε ρωτανε τι εχεις κανει.........Δεν εχεις κανει κατι σπουδαιο.....Πιστεψε με!
Απλα ρυθμισες την ισνουλινη σου να λειτουργει σωστα κ οχι να ανεβαινει πανω κατω σαν το ασανσερ γιατι σου εμαθαν να τρως συνεχεια απο λιγο! Εμαθες οτι το σωμα σου δεν ειναι να το
τα ι ζεις μονο αλλα να το αφηνεις να ξεκουραζεται κ να χωνευει!
Εμαθες οτι αν δεν πιεις καφε το πρωι δεν θα πεθανεις οταν θα τον πιεις το απογευμα αργα λιγο πριν φας κ αν δεν το αντεχεις?
Θα τον πιεις σκετο κ ετσι κανενα προβλημα! Απλα μαθαινεις να ξεχωριζεις τις πραγματικα καλες τροφες αφου θα τρως μονο μια φορα την μερα (Αυτο απο τη στιγμη που εχεις προσαρμοστει με αυτες τις ωρες νηστειας ναι?) κ θα τις απολαμβανεις οπως ποτε!!!
Με αυτον τον τροπο δεν πεινας ολη μερα κ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ!!!!!!!
ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!
Κ παμε τωρα κ στους αλλους που ισως χαμογελανε.....
Ξερεις? Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι εθισμενοι με το φαγητο κ δεν ξερουν το γιατι!
Σιγουρα δεν το ξερουν οπως δεν το γνωριζα ουτε κ εγω!!!
Ειναι ναι, μεγαλη υποθεση να μαθει κανεις να τρωει σωστα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ!!!
Συγγνωμη που σας κουραζω με ολο αυτο μα βρηκα μια απαντηση σε οσα με εκαναν να νιωθω
πως εχω χασει το παιχνιδι κ πως εγω εδω κ λιγα χρονια απλα πειναω.....Ειναι δυνατο κατι τετοιο?
Ναι οταν εισαι γεματος τοξινες ειναι! Είναι πολλοι οι λογοι που τους μαθαινεις στην πορεια μιας
τετοιας διατροφης....
Τα παντα ομως με μετρο κ με μεθοδο!
Τιποτα χωρις την παρακολουθηση γιατρου παιδια!!!!Αν χρειαστειτε κατι? Ειμαι στην διαθεση σας κ με πμ να σας απαντησω σε οτι μπορω.
Απλα αφου τα καταφερα εγω?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ Κ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΝΑΙ?
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑ ΝΕΙΣ!!!!!
Αυτος ο τροπος διατροφης
δεν ειναι για αθλητες!Αυτοι οι ανθρωποι τρωνε αλλιως κ αυτοι φυσικα ξερουν τι κ πως!
Εγώ γυμναζομαι μια ωρα την ημερα κ εκει κατάλαβα τι σημαινει το σωμα σου να καιει
λιπος!!! Ενεργεια αστματητη κ δυναμη! Αυτα ποτε?
Μετα τον εναμιση μηνα!Τις πρωτες μερες σε χτυπαει η αποτοξινωση κ σε κανει μεσα στα νευρα...
Ναι φυσικα υπαρχουν κ αυτα μα μετα? ΤΑ ξεχνας ολα κ εισαι μια χαρα αν δεν σκοτωσεις κανεναν ναι?
Παιδια ας γελασουμε λιγο γιατι το εχω αναγκη ναι?
Ολα ειναι στο μυαλο μας αλλα στην ψυχη μας!
Οτι θελουμε το μπορουμε!
Θα δειτε στην προηγουμενη μου αναρητση τι λεω.....
Αρκετα γευματα την ημερα ελεγα....
Γελαω γιατι τελικα εμεις κ μονο εμεις μπορουμε να μας ακυρώσουμε ......
Τι ελεγα για το ζαχαρο κ την πεινα μου?
Ολα αυτα τα ειδα τωρα με τον τροπο που τρωω Κ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ!!!!