vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

674 επισκέπτες, 5 χρήστες
camber, anetost, Milarepa, Methodios, maprix

Άτμισμα στο ίδιο δωμάτιο με μωρά

Αποσυνδεδεμένος mikorf

• *
  • 16
  • Φύλο: Άντρας
  • εκεί που είμαι ήσουνα και εκεί που είσαι θα ρθω
Απ: Άτμισμα στο ίδιο δωμάτιο με μωρά
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 01, 2011, 23:46 »
Θες να πεις ότι αυτά που παράθεσες στην απάντησή σου είναι το ίδιο επικίνδυνα εάν όχι πιο επικίνδυνα από το ηλεκτρονικό τσιγάρο?

Αποσυνδεδεμένος crisx

• 567
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 00:04 »
Παιδιά αν ατμίζω στα 3μέτρα από το μωρό αντί στα 5 έχει μεγάλη διαφορά; Θα του δημιουργήσω λέτε πρόβλημα;;;;...
Ώρες ώρες απορώ....

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 00:33 »
Και τίθεται το μεγάλο ερώτημα...
ατμός ή... αλοιφή για το σύγκαμα;   :dontknow:

Πέρα από την πλάκα...
ατμίζετε μακριά από βρέφη, μέχρι να φτάσουν σε μια ηλικία (6-12 μηνών) ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε αν έχουν αλλεργία σε κάποιο συστατικό των υγρών.
Μετά... πυρ ομαδόν!!!
Ό,τι κι αν βρεθεί, μελλοντικά, θα αφορά μόνο εμάς τους άμεσα ατμίζοντες.
Παθητικό άτμισμα είναι πέρα από τη λογική μου.

Ατμίζω μπροστά στα παιδιά μου (5 και 7 χρονών) και
- όχι μόνο δεν ενοχλούνται
- όχι μόνο χαίρονται (που δεν ουφουκαπνίζω πια)
- μου λένε τη γνώμη τους για συνδυασμούς αρωμάτων  :yes:

Τους έχω εξηγήσει ότι, το άτμισμα δεν είναι για εκείνα.
Ειναι για εμάς τους πρώην αιχμάλωτους...
Εκείνα να μην δοκιμάσουν ποτέ ΚΤ... ή ΗΤ (έστω).

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 16:43 »
Εγω δεν εχω πλεον μωρο αλλά εχω πια μια 11χρονη κουκλιτσα.
Η αληθεια ειναι οτι επειδη ουτε η γυναικα μου ουτε η κορη ενοχλουνται πλεον, πηρα θαρρος και ατμιζω στο καθιστικο κοντα τους. Σιχαθηκα πια τον απορροφητηρα και το μπαλκονι μεσα στο κρυο!

Στην αρχη εκανα το πειραμα και ατμιζα κρυφα για να δω αντιδρασεις και δεν ανεφεραν τιποτα!!!! Δεν καταλαβαν τιποτα.

Σκεφτομαι ομως οτι μπορει να δημιουργηθει στην κορη μου μια ελαχιστη εστω ή υποβοσκουσα εξη στην νικοτινη λογω του ατμου. Μπορει πραγματι να συμβει κατι τετοιο?

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 22:11 »
Δεν εχει αναφερθει ποτε παθητικοσ εθισμοσ στη νικοτινη , ουτε καν απο παθητικο καπνισμα.

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 22:27 »
Τα δικα μου παιδια ειναι 11 και 5 . Τα εχω ρωτησει πως τους μυριζει η κρεβατοκαμαρα μας που συνηθως ατμιζω ( Εχω και το pc εδω ) Συνηθως μου λενε πως μυριζει ευχαριστα η στην χειροτερη περιπτωση αδιαφορα... Ο 11χρονος γιος μου ειχε εντονο προβλημα οταν εμπαινε στο αυτοκινητο μου γιατι του μυριζε απαισια . Εδω και λιγο καιρο οταν τον ρωταω μου λεει πως δεν μυριζει πια τσιγαριλα αλλα αυτοκινητιλα  :)

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 22:30 »
καλό ειναι πάντως να το αποφεύγουμε καλου κακου  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 22:34 »
Εγω δεν βλεπω να ενοχλει κανεναν οποτε αμασητο  ;D :))

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 22:39 »
Αν τα παιδιά έχουν ζήσει την προηγούμενη ξεφτίλα μας σαν καπνιστές, ίσα-ίσα που το χαίρονται κιόλας όταν μας βλέπουν να ατμίζουμε και δεν βρωμάμε πια.
Μόνο, προσοχή αν θελήσουν να μας μιμηθούν...
Εκεί, τι κάνουμε;

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 23:01 »
καλα αυτο ειναι αληθια τωρα καταλαβενω ος βρομαγε στους αλους  το τσιγαρο μου  :-\ τους δινουμε υγρα με 0 νικοτινη  :laugh1: αν τουε εξιγησεις οτι αυτο το κανουμε για να ξεφιγουμε απο το τσιγαρο τοτε δεν νομιζω οτι δεν θα καταλαβουν ....

« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 01:41 »
Προσωπικά πιστεύω πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Όσον αφορά τις ουσίες φαινομενικά, και με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι αβλαβείς για τους γύρω και για μας. Θυμηθείτε όμως ότι και πριν 60 χρόνια το κάπνισμα το συνιστούσαν μέχρι και οι γιατροί.
 Δεν λέω ότι με το η.τ θα πάθεις καρκίνο αλλά ούτε ότι βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι απόλυτα ασφαλές. 

Μη ξεχνάμε ότι :

-Πάλι δηλητήριο σε δόσεις εισπνέουμε. (νικοτίνη)
-Δεν είναι μια ωραία συνήθεια.
-Είναι εξάρτηση, ίδια ακριβώς με το κ.τ. (και χειρότερη ίσως) γιατί έχεις ισχυρές ενδείξεις ότι είναι περισσότερο ασφαλές. (Σκεφτείτε να ακολουθεί τριήμερο εορταστικό να είναι τα πάντα κλειστά και να μην έχεις σταγόνα. Πως θα νιώσεις; θα πεις , έλα μωρέ σε 3-4 μέρες θα
ανοίξουν  τα καταστήματα και θα πάρω;;; )
-Στα παιδιά μπορεί να τους κάνει κακό το κ.τ αλλά οι περισσότεροι προσέχαμε και καπνίζαμε μακρυά τους. Με αυτό τον τρόπο δεν το συνήθιζαν και σαν εικόνα.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μάθουν ότι είναι αβλαβές. Καλύτερα να το θεωρούν επιζήμιο για την υγεία, αλλιώς κάποια στιγμή που θα το ξεχάσετε για λίγα λεπτά στο τραπέζι θα δείτε το 10χρονο να ντουμανιάζει γιατί θα το θεωρεί αβλαβές παιχνίδι.
Έχω και εγώ κόρη και απλά έχω βρει μια μέση λύση. Ατμίζω όταν κοιμάται και όταν γενικώς δεν είναι μπροστά. Μπορεί να μη βγαίνω πια στο μπαλκόνι, αλλά όχι να ατμίζω και στο δωμάτιό της!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 03, 2011, 01:53 από damioan »

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 08:57 »
Για να είσαι σίγουρος πως δεν έρχεται καθόλου σε επαφή με αυτές τις ουσίες:
- Δεν θα πρέπει να του βάζεις καμία κρέμα.
- Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείς καμία πάνα του εμπορίου.
- Να εξαφανίσεις οποιαδήποτε ίχνη αρωματικών χώρου ή κολώνιες.
- Να μην χρησιμοποιείς υγρά καθαρισμού.
- Να μην του δίνεις επεξεργασμένες τροφές (γάλατα σκόνη, τροφές σκόνη, δημητριακά πρωινού, κλπ.) οτιδήποτε τέλος πάντων δεν έρχεται απευθείας από τον παραγωγό.

μια και είναι ευρέως διαδεδομένες σε πάρα πολλές χρήσεις.

Κατάλαβες γιατί λέω ότι τζάμπα τρως κρύο;;; :))

Συμφωνώ απόλυτα με τον Λίακουρα  ;)

Αποσυνδεδεμένος petext

• *
  • 40
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 19:27 »
οταν υπάρχουν παιδιά στο χώρο?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 13, 2012, 19:32 από zalaros »

Αποσυνδεδεμένος rdperformance

• *
  • 63
  • ggts-odysseus-pilla-penellope
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 19:29 »
εγω ναι αλλα δεν το φυσαω πανω του

Αποσυνδεδεμένος daywalker06

• 746
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 19:30 »
Το έχουμε κόψει, μονο ατμίζουμε οσο για τα παιδιά (μικρα , μωρά)  οταν δεν ειναι στο ιδιο δωμάτιο

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114105 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359683 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449942 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99834 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F