vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

458 επισκέπτες, 4 χρήστες
manoslykos, Buliwyf, grag, I.P

evo ΚΑΙ black line.

Αποσυνδεδεμένος andreas_scorpio

• **
  • 377
  • Φύλο: Άντρας
Απ: evo ΚΑΙ black line.
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 21:43 »
Για μενα παντως BL και ΤΙΤΑΝ ειναι μια κλαση ανωτερα λογω του manual διακοπτη

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 22:06 »
ίσως   ;)
αλλά, δεν τέθηκε έτσι από τον geo_thes.
καί -νομίζω- πως δεν θα κερδίσει ούτε σε διάρκεια μπαταρίας, ούτε σε διάρκεια φίλτρου καί δεν είναι σίγουρο, ούτε καν πως θάχει περισσότερο ατμό, αφού το evo σε συνδυασμό με ecopure κάποιες φορές δίνει τα ρέστα του -εξαρτάται από την κατάσταση φίλτρου καί ατμ.

Αποσυνδεδεμένος anpapa

• *
  • 8
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 12:47 »
Εμενα δεν με καλυψε το νομπακο μπλακ λογο των μπαταριων.
Μου κρατανε μιση ωρα το πολυ. και μεγαλη μπαταρια περιπου μια ωρα. υπαρχει καμια μπαταρια απο αλλο μοντελο να ταιριαζει γιατι ειμαι ετοιμη να το αποσυρω?

Αποσυνδεδεμένος kiki301

• **
  • 101
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 13:16 »
εμενα με αρκετη χρηση θα ελεγα, η 'μικρη' κραταει 1 ωρα και η 'μεγαλη΄ κραταει 2 ωρες. Τις φορτισες αρχικα οπως ελεγαν οι οδηγιες;

Αποσυνδεδεμένος librarian

• *
  • 81
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 13:33 »
Με συνεχές άτμισμα η μικρή 45' έως 1h, η μεγάλη 1h 30' έως 2 h

Αποσυνδεδεμένος anpapa

• *
  • 8
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 13:49 »
librarian και σε μενα περιπου τοσο.

Αποσυνδεδεμένος Cyan

• 477
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 22:38 »
Τα τελευταία posts μεταφέρθηκαν εδω.

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
« Απάντηση #67 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 02:03 »
Ο συνατμιστης  Abet μου εδωσε σημερα σε μια συναντηση ανταλαγης υγρων και τσιγαρων να δοκιμασω το BL .
Μερικα πραματα ειναι πως θα σου κατσουν,και εμενα μου εκατσε πολυ καλα,εκτος του οτι ειναι ενα κουκλι,δειχνει πολυ καλη ποιοτητα σαν κατασκευη ,βαφη,.κλπ
Στην μιση τζουρα ηξερα οτι θα το αγοραζα..
εκανα 2-3 ακομα..οκ 26 του μηνα πληρωνομαι  ..
Πολυ καλο throat hit  η ..ζεστη και πυκνη γευση..
Ξερω τα μειον αλλα με ενα ΠΤ και μια θηκη δεν ειμαι σε καλο δρομο??
Το EVO Φυσικα θα παραμεινει στην ...συλογη μου..
και οσο για τα φιλτρα??? τωρα που ξεκινησα με τα...ενυδρεια δεν φοβαμαι τιποτα...

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 11:56 »
...τωρα που ξεκινησα με τα...ενυδρεια δεν φοβαμαι τιποτα...

Έχω και γω ένα σακουλάκι εδώ με φίλτρο ενυδρείου  :)) :))
Μου κόστισε λιγότερο από 3 ευρώ και φτάνει για μερικά εκατομμύρια φιλτράκια...
Θέλει όμως τον τρόπο του για να τα γεμίσεις καλά

Καθώς όμως βρήκα τα άδεια φιλτράκια στο RuyanDirect αγοράζω από εκεί.
Δεν κοστίζουν πολύ και γλυτώνω τη φασαρία, γιατί καμιά φορά τους έβαζα παραπάνω φίλτρο και γινόταν κάπως σφιχτό ή λιγότερο και δεν κρατούσε πολύ υγρό.

Πάντως αφού τελειώσω τη χρήση με τα φιλτράκια τα κρατάω ώστε σε ώρα ανάγκης να μπορώ να τα βάλω φίλτρο ενυδρείου  :))

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #69 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 11:59 »
Αν δεν έχεις κανέναν καυτό ατμοποιητή να σου τα καψαλίζει ή κανένα υγρό που κοριάζει και ξεραίνεται σε άσχημο βαθμό πάνω στο σφουγγαράκι, μπορείς άνετα να τα πλύνεις και να τα χρησιμοποιήσεις αρκετές φορές. Εγώ έτσι κάνω.

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 14:49 »
Παιδια δεν ξερω αν ειναι η συγκεκριμενη μαρκα που πηρα και ειμαι τοοοοσο τυχερος αλλα ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ οταν καιγεται..η για να ειμαι πιο ακριβης μυριζει ελαχιστα ,χωρις καψιμο στο λαιμο.
και για το ποσο θα βαλεις μετα απο το πολυ 10γεμισματα το παιζεις στα δακτυλα γιατι μπορεις και το προσαρμοζεις ,ειναι σαν..πλαστελινη [που λει ο λογος]
Για να ξερω αν ειναι πολυ πυκνο Η αραιο εχω βγαλει τον κανονα της σταγονας...
με ποσες σταγονες γεμιζε το'' μαμα '' απο πανω?? με 6?? οκ λοιπον..τοτε με 6 θα πρεπει να γεμιζει και τωρα .αν παρει 4 τοτε ειναι πολυ πυκνο,τραβαω 1χιλ εξω κοβω και βαζω λιγοτερο και πιο αραιο,πηρα ...10σταγονες?? το εκανα πολυ αραιο ,προσθετω υλικο.
μμμ αυτα :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 15:50 »
Asala, η συγκεκριμένη μάρκα είναι η ....?

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 23:51 »

Καθώς όμως βρήκα τα άδεια φιλτράκια στο RuyanDirect αγοράζω από εκεί.
Δεν κοστίζουν πολύ και γλυτώνω τη φασαρία, γιατί καμιά φορά τους έβαζα παραπάνω φίλτρο και γινόταν κάπως σφιχτό ή λιγότερο και δεν κρατούσε πολύ υγρό.

Κωστα αυτα απο Ryan εχουν το παλιο ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ εσωτερικο?? Σαν αυτο που γεμιζω στις Φωτο??
Αν ειναι ετσι ..σωθηκα.
Παντως τα φιλτρακι αμου με  συχνοτατο ατμισμα κρατανε απο 30 λεπτα κα περνανε και τηην ωρα αναλογα των υγρων..σε Evo παντα..

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 01:54 »
Κωστα αυτα απο Ryan εχουν το παλιο ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ εσωτερικο?? Σαν αυτο που γεμιζω στις Φωτο??
Αν ειναι ετσι ..σωθηκα.

Θα απαντήσω κι εγώ με την εμπειρία από την προηγούμενη παραγγελία μου:
Δυστυχώς όχι. Είναι με το μικρό κυλινδρικό φυσίγγιο.
Το μόνο υπέρ είναι ότι δεν έχουν κολλα.

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 02:16 »
Αυτη η αλλαγη με εκανε να ψαχτω για το ολο θεμα, και να φυλαω τα παλαια σαν..κορη οφθαλμου. :D
Εκτος της πιθανης διαφορας σε τιμη δεν βλεπω προφανη λογω να παρω τοτε απο εξω..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359801 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450029 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374727 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F