έ δεν θα συζητήθηκε όμως και κάτι για την επόμενη χρονιά ?? Αυτό ενδιαφέρει.
Edit. Προς θεού, δεν ζητάω απολογισμό. Ξέρουμε τι πετύχαμε .
Σχέδιο δράσης που να έχει ελπίδες για αποτελέσματα θα ήθελα να μάθω.
Λέγεται βάσιμες και εφικτές ελπίδες. Ισως από το νέο ΔΣ ?
Αυτό που δεν συνειδητοποιούν οι περισσότεροι είναι πως ό,τι και να συζητήθηκε, όποιες προτάσεις για ενέργειες κι αν ακούστηκαν, όποιο σχέδιο δράσης κι αν υπάρχει σε οποιοδήποτε μυαλό, όλα παραμένουν σε φιλολογικό επίπεδο για τον απλό λόγο ότι πρέπει να υπάρχουν άτομα να στελεχώσουν το ΔΣ και να δράσουν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Το να συζητάμε εδώ περί ιδεών και εφικτών ή ανέφικτων προτάσεων διαιωνίζει τη φιλολογική αυτή συζήτηση και δεν οδηγεί πουθενά. Αυτό θα είχε νόημα αν υπήρχαν 20 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων θα καλούμασταν να ψηφίσουμε-επιλέξουμε εναλλακτικά σχέδια δράσεις, αναλόγως με το πώς κρίνουμε τις ποοπτικές που υπάρχουν μπροστά μας και τις προτάσεις των υποψηφίων.
Αυτή τη στιγμή η θητεία του απερχόμενου ΔΣ έχει λήξει και δεν μπορεί να ληφθεί καμιά απόφαση. Τα λεφτά του συλλόγου είναι δεσμευμένα στον τραπεζικό λογαριασμό και δεν μπορούν να αξιοποιηθούν χωρίς νέο ΔΣ. Ακόμη κι αν ερχόταν αύριο ο εξαφανισμένος κ.Φαρσαλινός και έλεγε ξεκινάω την υποσχεθείσα έρευνα περί συρμάτων, το κόστος της οποίας είναι τόσο, ο σύλλογος δε θα μπορούσε να συμβάλλει. Κάποιοι μάλιστα που υποτίθεται ότι ενδιαφέρονταν για το σύλλογο, βρήκαν ως πρόφαση την ηθική δέσμευση τάχα, της προηγούμενης διοίκησης για χρηματοδότηση του Φαρσαλινού και απέσυραν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή, χωρίς καν να εμφανιστούν στη Γ.Σ.! Άκουσον άκουσον! Λες και υποχρεώνεται η νέα διοίκηση να εφαρμόσει τις επιλογές της προηγούμενης, ούτε μνημόνιο να είχε υπογραφεί! Πολιτική στα γιουτιουμπικά και ραδιοφωνικά κανάλια δηλαδή κι ως εκεί!
Εν κατακλείδι, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Το ζητούμενο είναι, υπάρχουν άνθρωποι να στελεχώσουν το ΔΣ για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε? Θέλουμε να υπάρχει σύλλογος και ότι μπορεί ας το κάνει ή θα τον αφήσουμε να πεθάνει? Το δίλημμα ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ ξεχάστε το γιατί θα πάρετε το ΤΙΠΟΤΑ. Όποιος θέλει το τίποτα καλώς κάνει και δεν κάνει τίποτα και επιλέγει να μην ασχοληθεί με τίποτα. Ας μας κάνει τη χάρη όμως, μέσα στο δικό του τίποτα να εντάξει και την αφ' υψηλού κριτική.
Όποιοι τα θέλουν όλα, στη μέγιστη ένταση, στη μέγιστη αποτελεσματικότητα κ.λπ. ας έρθουν ν' αναλάβουν, εγώ θα τους στηρίξω όσο μπορώ, όποιοι κι αν είναι. Επειδή όμως βλέπω ότι αυτοί που θα μου ικανοποιήσουν τα πάντα, απλώς δεν υπάρχουν, θα στηρίξω κι αυτούς που απλώς θα εκτεθούν στην αδηφάγα κριτική από τον καναπέ. Λίγοι είμαστε, ας αρκεστούμε σε λίγα, ελπίζοντας και δουλεύοντας για τα πολλά. Για μένα αυτό είναι καλύτερο από το ΤΙΠΟΤΑ.
edit(γιατί όσο έγραφα προηγήθηκε ο @Κώστας Αλεξ)
Κώστα, αυτή τη στιγμή κάνεις κριτική στο ΔΣ και καλά κάνεις. Μιλάς για πράγματα που εγώ ώς απλό μέλος δεν έχω ιδέα και υποθέτω και τα περισσότερα μέλη. Έχω ακούσει κι εγώ παράπονα από άλλα μέλη που κατέθεσαν προτάσεις ή έδειξαν ενδιαφέρον συμμετοχής στα κοινά του συλλόγου και αγνοήθηκαν. Σαφώς και αν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, η διοίκηση φέρει μεγάλη ευθύνη.
ΌΜΩΣ, γιατί ρε άνθρωπε δεν ήρθες να ενημερώσεις τη συνέλευση και πρέπει να γινόμαστε ρόμπες στο φόρουμ? Αν είχες 30 άτομα να κατεβάσεις και να ηγηθείς του συλλόγου, ποιος σου είπε ότι δεν θα συμπαρατασσόμασταν κι άλλα 230 άτομα μαζί σου, αλλά θα καταλήγαμε σ' έναν σύλλογο των δικών σου 30? Εγώ προσωπικά αυτό είναι που επιθυμώ, πλήρη διαφάνεια, ενημέρωση και αποφάσεις μέσα από τα όργανα του συλλόγου. Για μένα και για τους περισσότερους πιστεύω θα ήταν ευτυχία να έβλεπα 30 νοματαίους αποφασισμένους να αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου.