vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

471 επισκέπτες, 4 χρήστες
manoslykos, Tem, paulxan, stauros53

Kayfun [lite] 2019 by SvoëMesto

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kayfun [lite] 2019 by SvoëMesto
« Απάντηση #360 στις: Μαρτίου 07, 2019, 20:54 »
Παιδιά ευχαριστώ για τα σχόλια και όπως είπα δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω κατόχους. Δοκιμή δεν παίζει καθώς μένω εξωτερικό, οπότε μάλλον θα το πάρω το ρίσκο και βλέπουμε.

Αποσυνδεδεμένος nwlis

• **
  • 338
  • Dripping Junky
« Απάντηση #361 στις: Μαρτίου 07, 2019, 21:22 »
Αφου μενεις και UK, τσεκαρε και τον Reaper v3. Εγω δυστυχως τους παρελαβα την ιδια βδομαδα και ηταν λιγο αδικια για τον lite, ειδικα στο θεμα γευσης :)
Αν επαιζε στο 50ρικο παντως (βεβαια δε νομιζω να ειναι εφικτο ΑΝ παραγεται εντως EU) θα τον συνιστουσα ανεπιφυλακτα. Δυστυχως τα λεφτα του τον βαζουν σε αλλη κατηγορια στην οποια δεν εχει καμια ελπιδα, ουτε στο θεμα γευσης, ουτε στο θεμα απλοτητας, ουτε στην αισθηση τζουρας. 
Προσωπικα, δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα, περα του γουργουρητου οταν τον σφιγγω για mtl και εχω 50/50, 60/40. Ειναι ικανοποιητικος, αν δεν ψαχνεις το κατι παραπανω. Τωρα για τους περισσοτερους που εχουν δοκιμασει κατι παραπανω, δε νομιζω να προσφερει κατι.

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
« Απάντηση #362 στις: Μαρτίου 07, 2019, 21:39 »
Άρα οι απόψεις διίστανται. Εσύ λες ότι έχεις γουργουρητό στο σφιχτό MTL! Μου φαίνεται το γουργουρητό του νέου Kayfun θα γίνει σαν την χωρητικότητα του Skyline.

Πέραν από την πλακα, το γεγονός ότι κάποιο έχουν γουργουρητό και κάποιοι όχι, επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι τέτοιου τύπου φαινόμενα εξαρτώνται από τον τρόπο της τζούρας (που διαφέρει από άτομο σε ατομο) και στη συγκεκριμένη περίπτωση επιτείνεται από το πλαστικό βιδάκι και την ανυπαρξία ουσιαστικής στεγανοποίησης.

Τον Reaper τον έχω δει και έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια (συν το σχόλιο το δικό σου), αλλά δεν μου αρέσει εμφανισιακά και αυτό το δαχτυλίδι που δεν πιάνεται πουθενά στον ατμοποιητη μου κάθεται στον λαιμό.

Αποσυνδεδεμένος nwlis

• **
  • 338
  • Dripping Junky
« Απάντηση #363 στις: Μαρτίου 07, 2019, 21:45 »
Δε νομιζω να τυχει σε πολλους, οταν λεω mtl εννοω 0.7-1 μμ  ;D Φανταζομαι το ιδιο συμβαινει και στον Klaus, αφου και αυτος κανει μαγουλα και τον συγκρινε με τον spica στο review.

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
« Απάντηση #364 στις: Μαρτίου 07, 2019, 21:49 »
Για να καταλάβεις η τζούρα μου στον Spica Pro είναι το πινάκι με τις 5 οπές και το airflow παίζει από 3 έως 5 οπές ανοιχτές

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #365 στις: Μαρτίου 07, 2019, 21:56 »
[justify][member=7458]iPant[/member], καλησπέρα. Αν μου επιτρέπεις μία παρέμβαση, (παρεμπιπτόντως, θαυμάζω την ευγένειά σου, ειλικρινά). Θα έλεγα να μην πάρεις κανένα ρίσκο, καλύτερα να αφήσεις περισσότερο χρόνο ως προς την όποια αναζήτηση, και θα πω με ποιο σκεπτικό το λέω. Πρώτα απ’ όλα, ενώ συμφωνώ με το συμπέρασμα του φίλου nwlis, διαφωνώ κάθετα με τη λογική που έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα, και εξηγούμαι. [/justify]

[justify]Αν μας διαβάζουν παλιότεροι ατμιστές, το θεωρώ βέβαιο πως θα γελάνε. Μην πάμε μακριά. Αν κάνουμε μία ελάχιστη αναζήτηση θα δούμε πως μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν πολλοί άκουγαν για lite plus ή και πιο πίσω, μέσα στην αφέλεια εύκολα έλεγαν ‘σιγά μην ασχοληθώ με Kayfun. Πρωτόγονα πράγματα, βίδες βιδάκια και κατσαβίδια στην τσέπη, μόνιμα σφυρίγματα, γεύση κλάιν, άντε χτύπημα, άντε να πω κάτι σταθερό που δεν θα με πουλήσει, μέχρι εκεί’. Έτσι κι εδώ. Είδες ήδη για υγρασίες σε 510, είδες γεύση στο ‘άντε να περάσει την τάξη το μικρό μας παλικαράκι’, θα δεις κι άλλα, δικαιολογημένα και αδικαιολόγητα. Δεν είναι κυνηγός γεύσης, είναι Kayfun, είναι μία συγκεκριμένη κατηγορία (για μένα μιλάω πάντα).[/justify]

[justify]Με προδίδει ως νέο νεότατο ατμιστή αν έρθω να πω: ‘παιδιά, είναι κατηγορία τρελής γεύσης σε mtl π.χ. Gus. Gamai ston aniforo’. / Όχι. Αν δεν σου άρεσε ποτέ η οικογένεια Kayfun δεν θα σου αρέσει ούτε τώρα. / (σημ. εγώ επίσης επιμένω στο: γουργουρητά δεν είδα ούτε ζωγραφιστά. Ίσως έπεσα σε ελαττωματικό, δεν ξέρω.[/justify]

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
« Απάντηση #366 στις: Μαρτίου 07, 2019, 22:08 »
Joe εκτιμώ πάντα τα γραφόμενά σου και σε διαβάζω πάντα ευχάριστα.

Ατμιζω από τον Ιανουάριο του 2015 και έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλοί επισκευάσιμοι με πρώτο τον Lite Plus. Μετά από τόσα χρόνια έχω καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο προφίλ αρμοποιητων που κοιτάω: σφιχτή/παραδοσική MTL τζούρα, μηδενικές διαρροές, αξιοπρεπή γεύση, ποιότητα κατασκευής. Από εκεί και πέρα σαν έξτρα θα έβαζα ευκολία στησίματος, αισθητικά ωραίος και εξαιρετική γεύση.

Μετά από αυτά τα τέσσερα χρόνια λοιπόν κατέληξα ότι αυτός ο ατμοποιητης δεν υπάρχει. Θα μπορούσε να ήταν ο απίστευτος Phenomenon, αλλά για εμένα  (ίσως σε αντίθεση με αλλους, γι αυτό λέω για εμενα) μηδενικές διαρροές και Phenomenon είναι κάτι σαν ανέκδοτο. Τέλος πάντων. Άρα ψάχνω για ατμοποιητες που συγκεντρώνουν τα περισσότερα από αυτά.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι σε kayfun δεν θα βρω την γεύση του Gus και του eviva αλλά περιμένω να δω ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστία και σωστή παραδοσιακή MTL τζούρα.

Στο θέμα μας τώρα. Δυο λόγοι είναι που με τρελαίνουν σε έναν ατμοποιητη. Διαρροές στην τσέπη μου και γουργουρητό στην τζούρα. Είμαι ψυχαναγκαστικός ρε παιδί μου σε αυτό το κομμάτι και με τρελαίνει όταν συμβαίνει ειδικά όταν ξέρω ότι δεν φταίει το στήσιμο. Ήταν ένας από τους λόγους που έδωσε τον mini v3, παρά το ότι συγκέντρωνε πολλά από τα στοιχεία που ψάχνω.

Αποσυνδεδεμένος nwlis

• **
  • 338
  • Dripping Junky
« Απάντηση #367 στις: Μαρτίου 07, 2019, 22:15 »
[member=16029]JoeBarTeam[/member] ,  δεν μου αρεσει να συγκρινω ατμοποιητες και το θεωρω εντελως ασκοπο ειδικα οταν η συζητηση γινεται με χομπιστες. Αν ομως το οικονομικο ειναι στη μεση και θα τα στερηθει καποιος ωστε να παρει κατι παραπανω, θα προσπαθησω να πω την αποψη μου αντικειμενικα. Καταλαβαινω ομως τι εννοεις και συμφωνω :)
Τα γουργουρητα ειναι κατι που εξαλειφονται με εξτρα βαμβακι παντως, θυσιαζοντας λιγη απο την ηδη λιγη γευση :D 

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #368 στις: Μαρτίου 07, 2019, 22:17 »
Χαχα, είσαι κούκλος, όμως κανένας μας δεν ξεφεύγει, όλοι συγκρίνουμε. Μάλλον δυστυχώς.

[justify][member=7458]iPant[/member]. Ναι, καταλαβαίνω τι λες, δεν διαφωνώ σε κάτι, απλώς θα έλεγα πως μακάρι να βρεις τρόπο για δοκιμή και για να πω όλη την αλήθεια μου, κι εγώ ακόμα τον ψάχνω, π.χ. δεν είδα πουθενά διαρροές ή υγρασίες, ακόμα όμως δεν υπογράφω όσα λέω. Ή, γουργουρητά δεν έχω ούτε ως σκέψη, όμως μέλη που ήδη έγραψαν τα διαβάζω και τα υπολογίζω σοβαρά, άρα ούτε εδώ υπογράφω ακόμα. Ποιότητα; εδώ υπογράφω από τώρα, τζούρα γνήσια mtl, κι εδώ υπογράφω. Θέλω να πω δηλ. πως πέρα από την 1η δοκιμή, εδώ θέλεις και λίγο χρόνο ακόμα (έτσι πιστεύω). Τόσες μέρες τον έχω πλάι μου, σε δρόμους και δρομάκια σε σακίδια και εργασίες και ύπνους, πλάι στον Εβίβα. Με τόσα που έχω διαβάσει από φίλους και αγνώστους, ε, κρατάω ακόμα μαζεμένη τη γνώμη μου.[/justify]

Διαγραφή άμεσης παράθεσης <--Click
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων <--Click
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 08, 2019, 11:17 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Eternal

• 1079
« Απάντηση #369 στις: Μαρτίου 07, 2019, 23:14 »
[member=7458]iPant[/member] εγώ θα βγω λίγο οφτοπικ και να με συγχωρέσετε, αλλά μιας και είπες για τον φενομ, είμαι λάτρεις τον καυφουν ακόμα και τώρα που έχω παροπλισει τον prime, o λόγος ένας φενομ που μου έχει δανείσει συμφορουμιτης, σου μιλάω μπέσα είχα τέτοια θέματα με τον prime μπουκωματα διαρροές ένα σορό θέματα, με τον φενομ που υποτίθεται είναι ποιο δύσκολος τι-πο-τα, έτσι μου κόπηκε ο βήχας για τον νέο kayfun όσο και αν τον ζαχαρωνα-νω.

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
« Απάντηση #370 στις: Μαρτίου 07, 2019, 23:22 »
Είσαι διάσημος πλέον στο φόρουμ λόγω των θεμάτων με τον prime σου, που ξεκάθαρα πιστεύω έχει κάποιο κατασκευαστικό λάθος. Για αυτό ειπα ότι είναι προσωπική η άποψη για αυτό που έγραψα. Κράτησα τον Phenomenon μου δυο χρόνια και τον χρησιμοποιούσα καθημερινα, απλά είχα αποδεχτεί το γεγονός ότι έξω δεν βγαίνει. Μεγάλη πιθανότητα να μην μου έκατσε ποτέ σωστό στήσιμο αλλά δεν υπήρξε φορά που δεν είχα δάκρυα στο πλαγιασμα. Έτσι κατέληξα να τον δώσω για να ανακτήσω την ψυχική μου ηρεμία.

Kayfun είχα τον lite plus, άψογος για την εποχή του και την δική μου είσοδο στους επισκευάσιμους και τον mini v3, ο οποίος είχε πολλά θετικά, αλλά μου έκανε αυτό το γουργουρητό, τόσο με την μεταλλική όσο και με την after market πλαστική βίδα, η οποία όσο μπορώ να δω από φωτογραφίες είναι η ίδια με του καινούριου.

Αποσυνδεδεμένος Eternal

• 1079
« Απάντηση #371 στις: Μαρτίου 07, 2019, 23:39 »
Τέλος πάντων, ο prime που τον έχω δώσει σε γνωστό μου λέει είναι κομπλέ, και κλείνω το οφ τοπικ, όσο αφορά τον νέο lite  μου αρέσει οπτικά,σαν γεύση θα ήθελα να τον δοκιμάσω δεν ζητάω τρελλά πράγματα, σαν στήσιμο τον φοβάμαι, πάντως για να τα λέμε όπως είναι συνεχίζοντας να διαβάζω και εκτός συνόρων πάνω κάτω τα ίδια συμβαίνουν σε κάποιους στάζει σε άλλους καθόλου.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #372 στις: Μαρτίου 08, 2019, 09:37 »
kayfun lite & τον φοβάμαι στο στήσιμο, δεν μπορούν να συνυπάρχουν στην ίδια πρόταση.
Για να στάξει από τη βίδα του αέρα, τουλάχιστον σε ποσοστό που το λες στάξιμο και όχι υγροποίηση, μάλλον δεν θα πρέπει να του βάλεις καθόλου βαμβάκι μέσα.
Οι kayfun / kayfun lite ήταν και είναι φημισμένοι για το πόσο πολύ συγχωρούν λάθη στο στήσιμο.

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #373 στις: Μαρτίου 08, 2019, 09:43 »
Αυτόν τον paloukaro να μη τον εμπιστεύεστε. Έκανα αμάν και πως να τον  καθαρίσω απ το πιπέρι που μου είχε βάλει μέσα στον λάιτ 24 που μου πούλησε... Το πε και το έκανε... :))

Άσε που μου πήρε τον 22άρη απ τα χέρια και πήγε να τον πετάξει....

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #374 στις: Μαρτίου 08, 2019, 09:48 »
άσε βρε που πήγες και έμπλεξες με τον παλιοκαρχαρία  :love_hearts:

αυτός ακόμα και drip tip 24άρι το θεωρεί μικρό  :laugh1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360246 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450611 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110851 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375214 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328460 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1084 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F