vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

485 επισκέπτες, 6 χρήστες
Doubt, paulxan, Tem, mathimatikos1966, PsykieG, manoslykos

iMist repairable(?) atomizer

Αποσυνδεδεμένος nikosma

• **
  • 122
  • Φύλο: Άντρας
Απ: iMist repairable(?) atomizer
« Απάντηση #570 στις: Απριλίου 28, 2012, 02:23 »
Τελικά κατάφερα να τον επισκευάσω!!!!
Η ιστορία έχει ώς εξής.....πρίν 5-6 ημέρες καθαρίζοντάς τον τον πίεσα αρκετά με αποτέλεσμα να κόψω την αντίσταση, έτσι, τον έβαλα στην άκρη.Σήμερα τρώω μια φλασιά βραδιάτικα και παίρνω απο εναν Ce2 (που είχε ραγίσει ο πλαστικός κύλινδρος) την αντίστασή του και το φυτίλι του γιατί δεν είχα καινούρια και ξεκινάω τη διαδικασία :

Πρώτα αφαίρεσα σιγά-σιγά με τη βοήθεια ενός συνδετήρα και εν συνεχεία με ένα τσιμπιδάκι το κεραμικό κομμάτι,
Τύλιξα με το γνωστό τρόπο την αντίσταση με το φυτίλι και το συνέδεσα (εννοείτε φυσικά οτι το μόνωσα)

και να το αποτέλεσμα

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DEysXw82BEY&feature=youtu.be[/youtube]

« Απάντηση #571 στις: Απριλίου 28, 2012, 07:39 »
Δεν βλέπω και πολύ ατμό αλλά όπως και να 'χει μπράβο σου !  :thumpup:
Μακάρι τώρα να τον ανάστησες  :)

Αποσυνδεδεμένος mouko

• 514
  • Φύλο: Γυναίκα
  • σήματα... ατμού!!!
« Απάντηση #572 στις: Απριλίου 28, 2012, 11:20 »
(Image removed from quote.)

στο εσωτερικό του απο την κάτω πλευρά προσθέστε κάποιο υλικό για να περιορίσετε την παροχή αέρα το δοκίμασα κ δουλεύει !!! :thumpup: :thumpup:
πρόχειρα έβαλα ένα κομμάτι χαρτοπετσέτα  ;D :)) :))
πειραματιστείτε την ιδέα σας την έδωσα !!!!! ;) ;) ;)

Απ'το συντονισμό: τροποίηση μηνύματος μετά από μεταφορά του στο κατάλληλο νήμα.

το πειραματόζωο σου είναι ο δικός μου αη μιστ ??  :hmmm:  πρέπει να δω τι άλλο θα σου δώσω για πείραμα...  ;D    :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος bkonto

• *
  • 9
« Απάντηση #573 στις: Απριλίου 29, 2012, 03:55 »
Thanks guys
Ειδικα αυτό που μου ξεκαθάρισε ο giorgos_ethel
Ελπίζω να σταματήσω να έχω υγρό στο στόμα.
Το δοκιμαζω
Εχω μαμίσιο tank και αφού τραβάω μακρόσυρτη τζούρα και σταματάω, συνεχίζει να βγαίνει για 3-4 secs ατμός από την τρύπα του tank και υγροποιείται. Σκουπίζω συνέχει το στόμιο ρε γμτ.

τραβας τζουρες οπως καπνιζες ε?
πιο αργα τις τζουρες και δεν θα ξαναδεις υγρο  :thumpup:

« Απάντηση #574 στις: Απριλίου 29, 2012, 20:15 »
Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί που βάζουν ...χέρι σε imist.
Οι υπόλοιποι με σωστή συντήρηση και χρήση θα έχουν έναν καλό και αξιόπιστο ατμοποιητή
για πολύ καιρό στο οποίο αν του φερθείς με φροντίδα δεν θα σε απογοητεύσει ούτε με σκληρή
χρήση :)

Αποσυνδεδεμένος nikosma

• **
  • 122
« Απάντηση #575 στις: Απριλίου 29, 2012, 21:00 »
Εκανα παραγγελία φυτίλι και αντίσταση (πιστεύω αύριο να τα έχω), αν ενδιαφέρεται κανένας πραγματικά να ανεβάσω βίντεο
με τη διαδικασία της επισκευής, ας μου το πεί, με την πρώτη ευκαιρία που θα βρώ να το κάνω.

Αποσυνδεδεμένος vangelsak

• *
  • 31
« Απάντηση #576 στις: Απριλίου 29, 2012, 21:06 »
Νομιζω οτι θα ηταν αρκετα χρησιμο. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος nikosT

• *
  • 20
« Απάντηση #577 στις: Απριλίου 30, 2012, 01:19 »
Καλησπέρα στην παρέα κι από μένα, νέος στο φόρουμ και στον ατμό (βλ. αυτοπαρουσίαση για λεπτομέρειες)

Είναι αλήθεια ότι με ξύδι δεν καθαρίζω εγώ, μόνο με καθαρό οινόπνευμα.

Ας απαντήσει κάποιος άλλος που καθαρίζει με ξύδι και σόδα σχετικά με το αν μένει γεύση.

Γενικώς το ξύδι εξουδετερώνει τις μυρωδιές, διαλύει τα άλατα κλπ, και σε συνδυασμό με τη μαγειρική σόδα αποτελούν ένα απίστευτο προϊόν καθαρισμού (π.χ. ο τέλειος συνδυασμός για να ξεβουλώνετε και να συντηρείτε καθαρά τα σιφώνια σας σε μπάνιο και κουζίνα, αντί για χημικά ξεβουλωτικά...).

Δεν έχω αφήσει ποτέ τη βάση όλη τη νύχτα σε ξύδι+σόδα όπως προτείνεται για να σας πω αν μένει γεύση (δε νομίζω) ή πόσο καιρό κάνει για να επανέρθει στην αρχική του γευστική απόδοση, αλλά χρησιμοποιώ τη μέθοδο που δείχνει ο κυριούλης στο παρακάτω βίντεο

Προσοχή: Εννοείται ότι ανοίγουμε τον ατμοποιητή και βγάζουμε το φυτιλάκι τροφοδοσίας πριν ακολουθήσουμε την όλη διαδικασία.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pXYil2ppWcc&list=FLeEHCqp6SRCZnpdE3-QagxA&index=2&feature=plpp_video[/youtube]

Γρήγορα, εύκολα, οικολογικά και οικονομικά!
Όλα όσα έχουν ειπωθεί για απαλό ξύσιμο της αντίστασης με βελόνα κλπ. ισχύουν απλά ξεπλένουμε στο ξυδόσοδο (ή σοδόξυδο  :hmmm:), στο τέλος ξεπλένουμε με ζεστό νερό, φυσάμε, στεγνώνουμε, βάζουμε στη θέση του φυτίλι τροφοδοσίας (καθαρισμένο με οινόπνευμα και στεγνωμένο), υγρό στο φυτίλι και στην αντίσταση, δεν είσπνέουμε τις 2-3 πρώτες τζούρες γιατί έχουν παράξενη γεύση και ντουμανιάζουμε τον τόπο  ;D

Όσοι δεν έχουν ξαναπαίξει με σόδα και ξύδι προσοχή, αφρίζει πολύ, κι όταν χρειαστεί να κλείσετε την πάνω οπή του άγιου με το δάχτυλο θα εκπλαγείτε με τη δύναμη που θα πρέπει να βάλετε...

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
  • Im back and vaping again.!!!
« Απάντηση #578 στις: Απριλίου 30, 2012, 17:01 »
Εκανα παραγγελία φυτίλι και αντίσταση (πιστεύω αύριο να τα έχω), αν ενδιαφέρεται κανένας πραγματικά να ανεβάσω βίντεο
με τη διαδικασία της επισκευής, ας μου το πεί, με την πρώτη ευκαιρία που θα βρώ να το κάνω.
Αυτά τα πράγματα δεν τα ρωτάνε  :nope:
Και βέβαια πρέπει να ανεβάσεις το βίντεο  :yes:
 :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Giannaros

• *
  • 86
  • Kαι με τα φυλλοκαρδια μου τραβω τον ξελιγωνω!
« Απάντηση #579 στις: Μαΐου 02, 2012, 16:25 »
καλησπερα ατμιζω με τον imist 5 ωρες περιπου κ διαπιστωνω σταδιακη αυξηση της θερμοκρασιας στην βαση του ατμο μετα την 2 τζουρα κ στις επομενες καιει η βαση αρκετα μιλαω για συνεχομενες τζουρες 4-5, ειναι φυσιολογικο? με μπαταρια 1000 ego, επισης δεν εχω αρκετη ποσοτητα ατμου,ατμιζω με σκετη velvet cloud,μετρησα τον ατμο κ ειναι στα 2,1ωμ,καμμενο δεν μου εχει ερθει ως τωρα,υπαρχουν καποια tips για να αυξησω τον ατμο? η συγκριση γινεται με ego-w sta 2,2ωμ!

« Απάντηση #580 στις: Μαΐου 02, 2012, 20:45 »
Σε απανωτές τζούρες ζεσταίνεται υπερβολικά ο ατμοποιητής αλλά αυτό θα σταματήσει μετά από
ξεκούραση 2 λεπτών. Καλό θα είναι να αποφεύγονται οι απανωτές ως αυτού του σημείου.
Από ποσότητα ατμού τώρα παίζει ρόλο αν η μπαταρία σου είναι καλά φορτισμένη αλλά και η ποιότητα των υγρών που χρησιμοποιείς :)

• *
  • 86
« Απάντηση #581 στις: Μαΐου 02, 2012, 21:01 »
Την μπαταρια μολις την ειχα βγαλει απο την φορτιση,με την ιδια μπαταρια κ το ιδιο υγρο τον συγκρινα με τον w!!!Βελτιωθηκε η ποσοτητα του ατμου σκαλιζοντας το φυτιλι κ σηκωνοντας την αντισταση αλλα που να φτασει τον "φτιαγμενο'' w... συννεφιαααα!!! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος obsession

• *
  • 79
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #582 στις: Μαΐου 02, 2012, 21:11 »
ΓGiannis pap οταν γραφεις να φεροματε με στοργη και προδερμ στον i-mist τι ακριβως εννοεις

μιας και φθανουν και οι δικοι μας οσονουπω ελεω mouko
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 23:56 από Yiannis Rasta »

« Απάντηση #583 στις: Μαΐου 02, 2012, 21:16 »
Ο imist είναι ένας πολύ καλός ατμοποιητής αλλά θέλει και τα "χαδάκια" του.
Να τον ξεκουράζεις, να τον περιποιήσαι με καθημερινό καλό πλύσιμο σε οινόπνευμα και τη βάση να την αφήνεις στο οινόπνευμα τη νύχτα, να ξύνεις τακτικά την αντίσταση και να μεροληπτείς για την σωστή τροφοδοσία του στο φιτίλι να χει επαφή και υγρό στην αντίσταση να μην στεγνώνει γιατί θα σε
απογοητεύει με καμένο συνεχώς.  :)

• *
  • 86
« Απάντηση #584 στις: Μαΐου 02, 2012, 21:22 »
Να αναβω κ κανενα κερακι που κ που? :laugh1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359857 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374765 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328147 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F