Καλησπέρα σε όλους.
Εγώ σχεδόν 3 χρόνια που ατμίζω δεν έχω φάει
πόρτα ποτέ.
Κατά καιρούς έδινα τις απαραίτητες εξηγήσεις κλπ κλπ κλπ (όπως όλοι μας).
Σε διάφορους χώρους... που δεν επιτρέπεται το τσιγάρο, αποφεύγω να κάνω το η.τ. για ευνόητους λόγους...
για παράδειγμα: στο Δημοτικό σχολείο που πήγαμε για ενημέρωσει οι γονείς....
Δεν κάθισα για 3/4 της ώρας, μέσα στο σχολείο, μπροστά σε γονείς, δασκάλους και πάνω από ολα τα παιδιά, να κάθομαι να ντουμανιάζω....
Άντε τώρα να καταλάβει ο άλλος... το τι κάνω εγώ...... Είμαι της άποψης ...
ατμίζω παντού χωρίς να προκαλώ 
*Μου έτυχε μια μεμονωμένη περίπτωση, που σε ταβέρνα (άδεια σχεδόν όλα τα τραπέζια), και πέντε τραπέζια πιο πέρα, καθόταν ένα ζευγάρι(ούτε τριαντάρηδες... σε ηλικία), που ο νεαρός ήθελε να το παίξει κοκοράκι στην δικιά του, και όλη την ώρα με κοιτούσε, μέχρι που φώναξε το γκαρσόνι να του κάνει παρατήρηση για μένα.
Εκεί ήταν η μοναδική φορά που χρειάστηκα να εξηγήσω περαιτέρω για το η.τ.
Μου την έδωσε που ενώ του το εξηγούσα..... για το η.τ.,,,, δεν ήθελε να βλέπει (ενώ η κοπέλα του μου έδειξε ότι το κατάλαβε), αυτός το βιολί του....
ότι το η.τ. έχει καπνό 
Τότε άνοιξα την λίμνη μου,και του άδεισα πάνω στο τραπέζι του, 4 ml υγρό..... και του λέω αυτό είναι
καπνόοοοςςςς.......... 
Μέχρι και η κοπέλα του του τα έχωνε κανονικά

Αυτός τα έχασε..... και κάνει να φύγει, και μου λέει << πάω στο αυτοκίνητο να φέρω την νομοθεσία>>.
Που να φανεί ο μ@##κας......
Μετά από 15 λεπτά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση............
Φεύγοντας, πέρασα από το τραπέζι που ήταν μόνη της η κοπελιά(κούκλα...), και της αφήνω πάνω στο τραπέζι αντίγραφο του νόμου που είχα στην τσάντα μου

και της λέω έμπλεξες με τον μ@##κα.... και η κοπελιά μου έκανε πάνω κάτω το κεφάλι, και μου ζήτησε συγνώμη