Πολύ ωραίο σκηνικό στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών σε ένα φοιτητικό συνέδριο ηλεκτρολόγων μηχανικών.
Καθόμαστε στο λόμπυ λοιπόν και βάζουμε μουσική για το συνέδριο (ασχολούμαι με τον φοιτητικό σταθμό του Πανεπιστημίου) και το η.τ. μου έχει "πάρει φωτιά" εντός του κτιρίου φυσικά ενώ όλοι οι καπνιστές παίρνουν το δρόμο της εξόδου να πάρουν τη δόση τους έξω γιατί απαγορεύεται αυστηρά φυσικά εντός του Συνεδριακού Κέντρου

Εν τω μεταξύ με έχουν πλευρίσει καθ' όλη τη διάρκεια του συνεδρίου ίσα με 20 φοιτητές ηλεκτρολόγοι και να μου κάνουν ανάκριση κανονική για το πως λειτουργεί και πόσο το πήρα και αν όντως "κάνει δουλειά", όταν δε με ρώτησαν τι είναι αυτά τα νούμερα που γράφει πάνω (istick 30w) και τους εξήγησα, έπαθαν ντελίριο κανονικό

αν τους έδινα το οκ το είχαν ανοίξει εκεί μπροστά για πλάκα να το εξετάσουν από μέσα

Για να μην πολυλογώ ωστόσο με πλησιάζει ένα μέλος του προσωπικού του συνεδριακού κέντρου που δεν έχει δει τι κρατάω αλλά έχει δει μόνο τον ατμό και μου λέει φουριόζος "Απαγορεύεται το κάπνισμα εδώ μέσα" και του απαντώ με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο "Και πολύ καλά κάνει και απαγορεύεται" και του δείχνω το σετάκι. Περιττό να σας πω ότι λύθηκε στα γέλια, μου ζήτησε χίλια συγγνώμη και έκατσε κι αυτός για μία πεντάλεπτη ενημέρωση περί ηλεκτρονικού τσιγάρου