μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν μου έχει τύχει να μου το απαγορεύσουν...
Όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και στο κάπνισμα, ο φανατισμός δεν σε αφήνει να τα δεις ξεκάθαρα. Ο εκάστοτε ανεγκέφαλος ενδεχομένως καταστηματάρχης σκέφτεται καπνός=τσιγάρο (όχι ρε φίλε, την χαρτοπετσέτα έκαψα καταλάθος) και αντιδρα αναλόγως...
Θα θελα να δω όμως σε περίπτωση που μαζευτούμε πολλοί ατμιστές σε μια καφετέρια, τί θα γίνει; Προς το παρόν είμαστε λίγοι και περνάμε διακριτικά κάπως... Αν γίνουμε η πλειοψηφία;
Εαν εμεις γνωριζουμε τα ορια μας? κανεις μα κανεις δεν θα βρεθει να μας απαγορευσει το οτιδηποτε ναι? Εαν δεν ατμιζουμε προκαλοντας τοτε κανεις δεν θα πει κουβεντα!!!!
Αν σκεφτουμε οτι καποτε κ εμεις ειμασταν καπνιστες?

Τοτε σιγουρα θα φερομαστε πολυ πιο ευγενικα κ προσεκτικα στους καπνιστες οπου τους απαγορρευσαν ΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΝΟΜΟ (δικια μου αποψη ναι? να εισαι ελευθερος στην δικτατορια των αλλων....) να καπνιζουν σε καφε κ σε αλλα μερη που θα μπορουσαν να κανουν διαχωριστικα μερη οπως κ στην Αραβια (εδω που ειμαι) να καθονται σαν ανθρωποι να φανε κ να καπνισουν!!
Υποστηριζω τους καπνιστες κ ας μην συμφωνω σε οτι κανουν μα σεβομαι το δικαιομα της ελευθεριας των επιλογων τους!!!
Σημερα ειμαι ατμιστρια κ νοιωθω ελευθερη να ατμιζω οπου αγαπαω με μεγαλη προσοχη κ με σεεβασμο στους συνανθρωπους μου, αυριο?

αυριο λεω, ποιος ξερει αν ενας αλλος Δικτατορικος νομος δεν μου απαγορευσει να ατμιζω κ εγω?

Μην νομιζεις οτι οι ατμιστες ειμαστε λιγοι! Κανεις λαθος!!! Εγω στην Ελλαδα συναντησα αρκετους!!!!!
Το θεμα για μενα ειναι: Τελικα τι ειμαστε ? ελευθεροι στην φυλακη εκεινων που θα μας λενε τι πρεπει κ τι δεν πρεπει να κανουμε? Οταν οτι κανουμε δεν ενοχλει τους αλλους?

??
Εγω σεβομαι τους καπνιστες γιατι απλα περασα απο εκει κ γνωριζω καλα τι σημαινει να σε βλεπει με το ατμοπλοιο στο χερι (το ητ μου

) κ αυτος να μην μπορει να καπνισει!!!
Αν μαζευτουμε πολλοι μαζι σε μια καφετερια? κ αρχισουμε το ατμισμα? δεν θα συμβει απολυτος τιποτα απο τη στιγμη που ΔΕΝ καπνιζουμε τα φλεγομενα χαρτια ναι? οταν μας επιβαλουν τον ιδιο νομο οπως στους καπνιστες? Τοτε θα ειναι πολυ αργα κ πολυ νωρις για να απαντησω τωρα........