vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

429 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, EΡΕΒΟΣ, panoskapa, Lazy Dog, lagoudakis, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

"Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος tyxaios13

• Σε ξυλα και μαρμαρα να τα φατε ρε ξεφτιλες
  • **
  • 179
  • Φύλο: Άντρας
  • BB+PVC+SUV+MP3
"Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #240 στις: Μαρ 22, 2012, 18:44 »
Οι αιωνιοι υπερβολικοι ελληνες.
Των ακρων παντα
Που απαγορευεται πιο πολυ το τσιγαρο; Ε εκει θα πανε να ατμισουν ντουμανιαζοντας τον τοπο.

Sent from my iPhone using My Fingers

Αποσυνδεδεμένος Vapörhead

• **
  • 181
Απ: "Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #241 στις: Μαρ 22, 2012, 18:52 »
Το η.τ αντιμετωπιζεται σαν κ.τ γενικα και πρεπει να το σεβαστουμε αυτο, δηλαδη οχι να ατμιζουμε παντου.

( Τωρα υπαρχουν εξαιρεσεις βεβαια, π.χ. εγω στην δουλεια (γραφειο) τους το εδειξα και τραβηξα 2-3 τζουρες και μου ειπαν ωραια δεν μυριζει μπορεις να το κανεις και εδω (ατελειωτη χαρα μεσα μου!!!) αλλα οταν θελω να κανω πολλες απανωτες βγαινω εξω γιατι θα το ντουμανιασω ;D
Και υπαρχουν και καποια υγρα που μυριζουν (π.χ. Dirty)....)
Εγω ειμαι μαλον κ@λ@φαρδος γιατι απο τα 10 ατομα στο γραφειο ατμιζουμε οι μισοι και δεν εχει δημιουργηθει προς το παρον κανενα προβλημα :yes:

Αποσυνδεδεμένος Nyxteridas

• *
  • 28
« Απάντηση #242 στις: Μαρ 23, 2012, 02:17 »
Και μόλις γύρισα απο το Village.Λοιπόν,η ανακοίνωση γράφει το εξής
"Ύστερα απο απόφαση του Υπουργείου Υγείας απαγορεύεται σε όλους τους κλειστούς χώρους το κάπνισμα και τα προιόντα καπνού και ως εκ τούτου και το ηλεκτρονικό τσιγάρο"
(ακριβώς όπως το γράφω,με το συγκεκριμένο ως υπογραμμισμένο)
Οπότε,για ποιά απόφαση μιλάμε;Για την γνωστή ή βγήκε κάτι καινούριο το οποίο αφορά και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;
 Εγώ πάντως παιδιά έκοψα το τσιγάρο για 2 λόγους.Πρώτος για την υγεία μου και δεύτερος για να μην έχω τον κάθε σπ@σ@ρχ...@ να μου την λέει για πράγματα τα οποία μπορεί να κάνω και καλά τον ενοχλούν σε δημόσιο χώρο.
 Ε,δεν μπορώ να ανεχθώ κάτι το οποίο κάνω ως ενοχλητικό και επικίνδυνο απο την στιγμή που δεν είναι και απο την άλλη να δέχομαι αδιαμαρτύρητα αποδεδειγμένα και με νόμους επικίνδυνα πράγματα απο τους γύρω μου επειδή δεν είναι τόσο εμφανή(π.χ. κινητά,τόνους axe ο διπλανός μου κτλ)
 Και φυσικά δεν αναφέρομαι το να αρχίζω να ντουμανιάζω την αίθουσα κινηματογράφου απο αντίδραση αλλά στο να μπορώ π.χ. να περιμένω στην ουρά να βγάλω το εισιτήριο μου και να ατμίζω ελεύθερα

Αποσυνδεδεμένος markon9

• *
  • 92
  • Aτμίζω για να μην καπνίζω....
« Απάντηση #243 στις: Μαρ 23, 2012, 02:23 »
Παράθεση
"Ύστερα απο απόφαση του Υπουργείου Υγείας απαγορεύεται σε όλους τους κλειστούς χώρους το κάπνισμα και τα προιόντα καπνού και ως εκ τούτου και το ηλεκτρονικό τσιγάρο"

Το η.τ. είναι κάπνισμα η προϊόν καπνού? Το σκέφτηκαν πολύ? Τώρα μπορεί να πήγαν και τίποτα προκλητικοί  μέσα σε αίθουσα προβολής και να φτιάξανε ομίχλη, να μην μπορούσε ο κόσμος να δει ταινία άλλο αυτό.

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• "BLACK'n' white TRADER" "GG SOLD" και ο νοών νοείτω.
  • **
  • 229
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Άτομο παρφαί και περικολόζο :P
« Απάντηση #244 στις: Μαρ 24, 2012, 13:55 »
Παιδια εχω παει στα Οντεον για την ακριβεια εχω ατμισει εγω και ενας φίλος μου αλλά διακριτικά ,φυσούσαμε τον ατμό στο πάτωμα η στη μπλούζα από μέσα.Δεν είχαμε ούτε ενα παράπονο από τη στιγμή που κανένα σύννεφο ατμού δεν εμπόδισε την ορατότητα των υπολοίπων.Από τη στιγμή λοιπόν που μπορώ να το κάνω το κάνω.Δεν ενοχλώ κανέναν γύρω μου.Βέβαια αν μυρίσει καραμέλα η φουντούκι χε$!κ@ ο αλλος στα τρενα,λεωφορεία ή και στην αίθουσα που βρωμάει ιδρωτίλα,σκορδίλα,κρεμμυδίλα,σκ@τίλα δεν βλέπω να του απαγορεύεται η είσοδος.Αν κάτι απαγορεύεται είναι γιατί είναι βλαβερό όχι απαραίτητα ενοχλητικό για κάποιους.Σαν λόγο λοιπόν δεν το  δέχομαι.

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #245 στις: Μαρ 24, 2012, 20:04 »
Όπως είχε πει και ο Abet, εάν δεν έχεις μύτη με χρωματογράφο, δεν μπορείς να μου πεις εάν είναι προϊόν καπνού ή όχι.

« Απάντηση #246 στις: Μαρ 25, 2012, 02:36 »
Σωστό, όμως με τσατίζει το γεγονός ότι πρέπει να κρύβομαι για να κάνω κάτι που δεν ενοχλεί κανέναν. Με κάνουν να αισθάνομαι σαν να παίρνω ναρκωτικά! Δεν επιβαρύνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο την υγεία μου πολύ λιγότερο από το κανονικό; Βρωμίζω το χώρο; Μυρίζουν τα ρούχα των διπλανών μου; Τους κάνω παθητικούς καπνιστές; Τότε γιατί μου το απαγορεύουν σε κλειστούς χώρους;

Αποσυνδεδεμένος stratos25

• *
  • 77
    • Ηλεκτρονικό Τσιγάρο  Enjoy e-Smoke
« Απάντηση #247 στις: Μαρ 25, 2012, 02:42 »
Καλησπέρα!
Μην τρελαίνεστε από τώρα.. έχουμε πολλά να δούμε κ να ακούσουμε ακόμα.. ;)

« Απάντηση #248 στις: Μαρ 25, 2012, 02:47 »
Αυτό είναι που φοβάμαι περισσότερο!!! >:(

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1292
« Απάντηση #249 στις: Μαρ 25, 2012, 02:51 »
μην φοβαστε τιποτα.

• *
  • 77
« Απάντηση #250 στις: Μαρ 25, 2012, 05:06 »
Η προσωπική μου γνώμη φίλε, είναι να ακούς το σώμα σου...
αν τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο!!
Με την αντικατάσταση του κανονικού τσιγάρου με η.τ,
τότε άσε τους υπόλοιπους να λένε.. ;)
Καλα ντουμάνια σε όλους!! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Makis S

• **
  • 197
  • provari mini + trap tank
« Απάντηση #251 στις: Μαρ 25, 2012, 10:15 »
Λογικό είναι να το κυνηγάνε...η ζημιά που κάνει το η.τ αυτή τη στιγμή στο συμφέρον είναι τίποτα μπροστά σε αυτή που μπορεί να κάνει, θεωρούν ότι αν καταφέρουν και το εξισώσουν  με το κ.τ θα έχουν νικήσει...αυτό είναι αλήθεια, θα έχουν μείνει να ατμίζουν μόνο αυτοί που ξέρουν...

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• Vaping Yoda
  • 1115
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
« Απάντηση #252 στις: Μαρ 25, 2012, 10:38 »
Γνωστή μου έβγαλε ητ σε ξενοδοχείο την ώρα του πρωινου .
Χαρούμενη πως θα χρησιμοποιήσει το ητ χωρίς κανένα πρόβλημα λοιπόν άτμιζε και έπαιρνε τον πρωινό καφέ της μέχρι που ήρθε ένας σερβιτόρος και της ζήτησε να μην συνεχίσει διότι "απαγορεύεται".
Η φίλη δικηγόρος... τον ενημερώνει ευγενικά πως δεν μπορεί να απαγορεύεται από την επιχείριση και επιπλέον οτι δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να το απαγορεύει.
Όταν αυτός επεμενε του ζήτησε να του φέρει γραπτώς το αίτημά του και έπειτα άτμισε και με τον δεύτερο καφέ της χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ο σερβιτόρος στο μεσοδιάστημα ενημέρωσε προφανώς και κάποιον υπεύθυνο, ο οποίος φυσικά δεν έκανε κάτι για να εφαρμόσει αυτή την "αόρατη απαγορευση" που την ήξερε μόνο ο ίδιος ο σερβιτόρος ....
Ρε αστα διάλα ημιμαθείς πίθηκοι. Θα ατμίζουμε όπου μας γουστάρει. Αλλιώς φέρτε μου το ΝΟΜΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! :)) :))

Αποσυνδεδεμένος carpe-noctem

• *
  • 89
« Απάντηση #253 στις: Μαρ 25, 2012, 10:59 »
Aρα και στο village αν κάποιος security μας πει κάτι του ζητάμε να μας φέρει τον νόμο  εγγράφως  απαγόρευσης ηλεκτρονικού ατμισματος σε δημόσια κτήρια (village=  δημόσιο κτήριο όπως διάβασα πριν ). Συγγνώμη που επιμένω στο village  αλλά μια φασαρία σε ένα  ΔΗΜΟΣΙΟ  χώρο με πολύ κόσμο ίσως κάνει να καταλάβει και τους γύρω μας ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι ΤΣΙΓΑΡΟ και να μην μας ενοχλούν

• *
  • 77
« Απάντηση #254 στις: Μαρ 25, 2012, 15:45 »
Την επομένη φορά που θα πας στο village αν σου την πει ο σεκιούριτι,
απλά αστον να λέει.. εσύ΄ατμιζε χαλαρααα χωρίς να προκαλείς, δεν μπορούνε να σου κάνουνε τίποτα :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 667010 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 365053 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 316 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 465 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20891 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1366 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 880059 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 469936 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1918094 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 525708 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1715 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 378850 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos