...Citadel γεύση στο max αλλά στην Ελλάδα 90 ευρω για κινέζικη κατασκευή πολλά... creek by atmizoo μαζί με το νεο mtl kit nano cap και ultem kit ...value for money!
Θα μπω στον πειρασμό να σχολιάσω το παραπάνω, καθώς στο site των atmizoo αναφέρεται πως "
produce our parts in Greece and selected partners worldwide" & με τιμή στα €70 περίπου, δεν μου κάνει για αμιγώς ελληνική παραγωγή.

, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό ως προς την ποιότητα ή την τιμολογιακή "τιμιότητά" του.
Στο θέμα του νήματος, με την σύντομη μεταστροφή (από τον Μάη) μου στο χώρο του ζουλήγματος & με την εμμονή μου σε αποκλειστικό MTL άτμισμα, κατά νου.
1) Cthulu MTL 1928. Πολύ καλή κατασκευή, smooth & αθόρυβη τζούρα, πολλή καλή γεύση, απλό & πανεύκολο στο στήσιμο kayfunίδικο deck με χώρο ατμοποίησης θάλαμο βασανιστηρίων, σχετικά άτρωτος στο oversquonking, δεν ξερνάει ακόμα & αν τον κρατήσεις ανάποδα & με χωρίς το ντριπτιπάκι του με γεμάτο φουλ το τεράστιο πηγάδι του. Topcap που κλειδώνει, βουτυράτη περιστροφή του στις 4 θέσεις του airflow. Πρόσφατη αγορά από εδώ (ευχαριστώ Σταύρο), εκτόπισε τον μη dedicated MTL (για να είμαι δίκαιος) Skyfall...
2) Skyfall. Καταπληκτικός all rounder (Coppervape), με το μικρό προβληματάκι στις ανοχές του ενός του airflow. Ο,τι πιό smooth & αθόρυβο σε τζούρα, πολύ καλή γεύση, σύννεφα ατμού που δεν ξαναματάδα σε άλλον MTL.
Mε σχετική προσοχή στο στήσιμο όμως (είμαι & γέρων πρεζβύωψ), σε 2 σημεία.
α) Τα κοτετσοσύρματα μπορεί να τα πιάνει εύκολα, όχι όμως & τα ψιλά που θέλει "χεράκι" για να τα κρατήσεις κάτω από τις βίδες στο σφίξιμο & να μην καταλήξεις με σφιγμένες τις βίδες μεν, χωρίς να έχουν πιάσει το σύρμα δε.
β) Πολλή προσοχή στο να κοπεί το σύρμα ΣΥΡΙΖΑ (με το συμπάθιο), καθώς το ντεκ έρχεται "πρόσωπο" με το ακρυλικό totoptop cap.
Αγαπημένος μου 1ος μέχρι να έρθει στα χέρια μου το κινέζικο χταπόδι (καλά σιτεμένο του 1928 ), πλέον παραπολυαγαπημένος 2ος.
*** την παράμετρο χτύπημα την προσπερνώ λόγω σχεδόν μηδενικής (1%) χρήσης νικοτίνης. Ακούω (χωρίς να υιοθετώ τίποτα) πως ο 1ος έχει καλό, ο 2ος όχι & τόσο.