Στη μέτρηση που έκανες τα 4.8 βόλτ τα θεωρώ πολλά.
Σύνδεσες και τα δύο πολύμετρα ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της μέτρησης?
Πόσο καλά μετράνε?
Τα πολύμετρα έχουν κάποιο σφάλμα στην μέτρηση, ειδικά στην περίπτωση που μετράς μια μικρή αντίσταση (3.7 Ohm έχει ο ατμοποιητής). Επίσης έχουν σφάλμα και στην ένδειξη κάποιων (λίγων) δεκαδικών ψηφίων.
Και το τροφοδοτικό σου φαίνεται να δίνει και λίγο παραπάνω (1.1Α), παρότι που κι αυτό μάλλον οφείλεται σε σφάλμα μέτρησης (όχι δικό σου, αλλά του πολυμέτρου).
Την καμπύλη στη μέτρηση δεν μπορώ να την καταλάβω.
Το ότι μεταβάλλεται η αντίσταση με την θερμοκρασία είναι κάτι που μπορεί να συμβεί.
Θα είχε ενδιαφέρον να ξέρουμε εάν μεγαλώνει ή μικραίνει με αύξηση της θερμοκρασίας.
Αλλά γιατί να δίνει αυτό καμπύλη???
Πιο πιθανό μου ακούγεται το γεγονός ότι μπορεί το τροφοδοτικό σου να δώσει στην αιχμή κάτι παραπάνω αλλά στη συνέχεια να το ρίχνει. Πιθανώς λόγω θερμοκρασίας.
Θα υπηρχε προβλημα μονο αν τα 1A καταναλωση ηταν συνεχεις! Και παλι οχι απαραιτητα. Με το USB-passthrough δεν υπαρχει τετοιο προβλημα μιας και η διαρκεια των 5-10 δεπτερολεπτων δεν ειναι αρκετα για να υπερφορτωσουν τα κυκλωματα USB του υπολογιστη μας!!!! Εχω συνδεσει αναποδα συσκευη USB για πανω απο 10 δευτερολεπτα (πανω στην θυρα της μητρικης εσωτερικα) και παρολο που μυρισε καμμενο ηλετρονικο εξαρτημα, η θυρα USB δουλευε μετα σωστα (το ιδιο και η συσκευη USB
)
Σε μένα το ηλεκτρονικό είναι συνήθως περισσότερο αναμμένο απ' ότι σβηστό

Πάντως όπως και να' χει στο δικό μου USB δεν μπαίνει ηλεκτρονικό.
Το να καεί ο αντάπτορας ρεύματος USB που έχει 5 ή 10 ευρώ είμαι εντάξει.
Αλλά το motherboard το χρειάζομαι για άλλα