vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

414 επισκέπτες, 5 χρήστες
gigelis78, kmitkas, Duck76, Taskaramou, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Πρωτάρηδες

Αποσυνδεδεμένος imeothanasis

• GG manufacturer
  • *
  • 698
  • Φύλο: Άντρας
  • Achilles was a modder
Απ: Πρωτάρης
« Απάντηση #15 στις: Μαΐ 23, 2009, 11:42 »
Αυτό είπε κι ο cyan, Θανάση (και συμφώνησα).

Σορρυ admin δεν το ειδα

Αποσυνδεδεμένος tolisd

• Ατμίζω τα...πάντα όλα!
  • *
  • 43
  • Άντε... και καλό άτμισμα μάγκες!
    • BAUER ENERGY
« Απάντηση #16 στις: Ιουν 01, 2009, 15:50 »
Καλησπέρα σε όλους.  :bye:

Είμαι ένας μελλοντικός e-cig χρήστης, καθώς θα το πάρω στα χέρια μου αύριο το απόγευμα. Παρήγγειλα το Intellicig EVO, έχοντας διαβάσει σχεδόν όλα τα threads εδώ και σε ξενόγλωσσα φόρουμ και επειδή μου φάνηκε το πιο αξιόπιστο από όσα πρόλαβα να δω. Τελική τιμή μαζί με μεταφορικά και 10 έξτρα φιλτράκια, 72 ευρώ.

Θέλω να μειώσω ή/και να κόψω εντελώς το κάπνισμα, οπότε είπα ας το δοκιμάσω και αυτό, ποτέ δεν ξέρεις. Εύχομαι αυτή να είναι μία από τις πιο πετυχημένες αγορές στη ζωή μου και η αρχή της "ακαπνίας" για μένα.  :respect:

Αποσυνδεδεμένος Cyan

• 477
« Απάντηση #17 στις: Ιουν 01, 2009, 16:01 »
Καλως ηρθες φιλε!
Γραψε μας τις πρωτες εντυπωσεις σου.
Μια χαρα θα τα καταφερεις οπως οι περισσοτεροι απο εμας.

Αποσυνδεδεμένος tolisd

• Ατμίζω τα...πάντα όλα!
  • *
  • 43
    • BAUER ENERGY
« Απάντηση #18 στις: Ιουν 02, 2009, 21:27 »
Λοιπόν, είναι στη μπρίζα και φορτίζει...  ;D

Έκανα βέβαια μερικές τζούρες πριν  :laugh1: και νομίζω ότι θα έχω πολύ καλή σχέση με το νέο μου τσιγάρο! Το kick ήτανε σε πολύ καλά επίπεδα, με εντυπωσίασε πραγματικά! Άντε να γεμίσει να το κάνω test drive και θα επανέλθω με εντυπώσεις σύντομα!  :dance:

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• 634
« Απάντηση #19 στις: Ιουν 02, 2009, 23:43 »
δεν χρειαζεται φορτιση φιλε μου!ερχεται προφορτισμενο.
το βιδωνεις και ατμιζεις απευθειας!οταν σου αδειασουν τοτε τις φορτιζεις.

Αποσυνδεδεμένος tolisd

• Ατμίζω τα...πάντα όλα!
  • *
  • 43
    • BAUER ENERGY
« Απάντηση #20 στις: Ιουν 03, 2009, 23:16 »
Δεν πρέπει πάντως να ήταν προφορτισμένο φίλε GIORGOS1969, γιατί μετά από 2-3 τζούρες δεν τραβούσε άλλο και αναβόσβηνε η "κάφτρα". Το γεμισα λοιπον, η μπαταρία διήρκησε για περίπου 5 ώρες με πολύ συχνή χρήση προτού την ξαναβάλω για φόρτιση, μέσα σε 2 ώρες φούλαρε πάλι και αυτή τη στιγμή ατμίζω το 3ο φιλτράκι medium από τις 09:00, αν και το δεύτερο μου βγήκε τζούφιο με περιεχόμενο μόνο 5 τζούρες... >:(

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για κάποια ασφαλή συμπεράσματα, αλλά σε αυτές τις λίγες ώρες χρήσης έχω μείνει ικανοποιημένος σε όλα, εκτός από τη γεύση του ατμού, η οποία δεν με ενθουσίασε. Παρήγγειλα ήδη το ECOpure fresh 20ml για να δω μήπως μου κάνει καλύτερα, καθώς και μία Atom 58mm μπαταρία, για να μην έχω το πρόβλημα με τους θορύβους, που όντως εξασθενούν τη μπαταρία πολύ πιο γρήγορα.

Ερωτήσεις προς τους παλιούς:

1). Ποιο υγρό της Intellicig είναι αυτό που δίνει την καλύτερη κατά τη γνώμη σας γεύση;

2). Μπορούμε να βρούμε κάποιο υγρό με γεύσεις φρούτων πχ και αν ναι από που;

3). Το ECOpure fresh το δοκίμασε κανείς και αν ναι ποιές οι εντυπώσεις;

Αποσυνδεδεμένος Cyan

• 477
« Απάντηση #21 στις: Ιουν 04, 2009, 00:16 »

Ερωτήσεις προς τους παλιούς:

1). Ποιο υγρό της Intellicig είναι αυτό που δίνει την καλύτερη κατά τη γνώμη σας γεύση;

2). Μπορούμε να βρούμε κάποιο υγρό με γεύσεις φρούτων πχ και αν ναι από που;

3). Το ECOpure fresh το δοκίμασε κανείς και αν ναι ποιές οι εντυπώσεις;

1) Θα ελεγα το κλασσικο το tobacco.
2) Moνο σε αλλες εταιριες και οχι στην Intellicig. Παλιος μου καημος....!

Δες λιγο στα θεματα που αφορουν e-liquid.

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• 634
« Απάντηση #22 στις: Ιουν 04, 2009, 00:26 »
ο καθενας εχει τα γουστα του.
απλα να προσεξεις το οτι τα συγκεκριμενα υγρα λογω του οτι ειναι vg ειναι πιο ελαφρα απο τα αντιστοιχα pg.
πρακτικα:αν εμεινες ευχαριστημενος απο το μεσαιο φιλτρο ας πουμε,στο υγρο παρε high.ενα νουμερο μεγαλυτερο απο το φιλτρο.

Αποσυνδεδεμένος tolisd

• Ατμίζω τα...πάντα όλα!
  • *
  • 43
    • BAUER ENERGY
« Απάντηση #23 στις: Ιουν 04, 2009, 22:44 »
Φίλε Cyan, γιατί δεν παίρνουμε λοιπόν τα υγρά με τις γεύσεις αυτών των άλλων εταιρειών όπως λες και να το γεμίσουμε στα φιλτράκια του EVO; Το δοκίμασε κανείς; Σε ποιες εταιρείες αναφέρεσαι αλήθεια;

Αποσυνδεδεμένος Cyan

• 477
« Απάντηση #24 στις: Ιουν 04, 2009, 23:19 »
Φίλε Cyan, γιατί δεν παίρνουμε λοιπόν τα υγρά με τις γεύσεις αυτών των άλλων εταιρειών όπως λες και να το γεμίσουμε στα φιλτράκια του EVO; Το δοκίμασε κανείς; Σε ποιες εταιρείες αναφέρεσαι αλήθεια;

Αυτο θα κανουμε. Απλα το ψαχνουμε ακομα.... :thumpup:
 http://e-kapnisma.gr/index.php?topic=91.0

Αποσυνδεδεμένος tolisd

• Ατμίζω τα...πάντα όλα!
  • *
  • 43
    • BAUER ENERGY
« Απάντηση #25 στις: Ιουν 09, 2009, 21:49 »
Το ECOPure High που παρέλαβα τελικά είναι όλα τα λεφτά! Σε συνδυασμό με τη μικρή μπαταρία, το "τσιγαράκι" μου είναι σχεδόν ίδιο με ένα συμβατικό.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος tolisd

• Ατμίζω τα...πάντα όλα!
  • *
  • 43
    • BAUER ENERGY
Απ: Πρωτάρηδες
« Απάντηση #26 στις: Ιουν 23, 2009, 00:52 »
Πήγα να παραγγείλω και από Janty το Cappuchino που είπε ο Atmos, αλλά μέχρι τις 24 του μήνα είναι κλειστοί. Λέει όμως για μειωμένες τιμές στην έναρξη, οπότε είμαι σε αναμονή... :))

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #27 στις: Ιουν 23, 2009, 01:05 »
Κι εγώ που παράγγειλα εδώ και κάτι μέρες;
Φτου.  :wall:

Αποσυνδεδεμένος Cyan

• 477
« Απάντηση #28 στις: Ιουν 23, 2009, 01:07 »
Κι εγώ που παράγγειλα εδώ και κάτι μέρες;
Φτου.  :wall:

Παμε τις κοντρες; Κλεινω βδομαδα σημερα!!!  ;)

Αποσυνδεδεμένος lights

• **
  • 141
« Απάντηση #29 στις: Ιουν 23, 2009, 08:54 »
Κι εγώ παρήγγειλα πριν καμιά βδομάδα  :(

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 128 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20156 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1007 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877645 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361783 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 466036 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907554 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519143 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1564 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375188 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701374 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19926 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos