Εχω παρει απο αυτην την σειρα Cakeland, Creamyland, Coffeeland και 2-3 μπουκαλια Loopyland, ολα 120 ml. Σε γενικες γραμμες μου αρεσαν* (παρελθοντας χρονος) οι γευσεις τις εταιριας γι'αυτο πηρα και τοσες.
Ενα ενα τωρα. Το Cakeland ξεχωριζει αρνητικα για μενα απο αυτα, δεν το ηθελα τοσο πολυ που με ανακατευε στο στομαχι. Το ειχα και με kylin mini που μου εδινε φουλ γευση, με σκοτωσε. Μηνες καθοταν γεματο, οταν ξεμενα και μονο το επιανα. Ισως να μην ειμαι αντικειμενικος με τα προφιλ κεικ γενικοτερα, για το γουστο μου παντως δεν ηταν καλο.
To Creamyland θυμαμαι πως μου ειχε αφησει απλα καλη εντυπωση. Οπως ειπε και ο thenetpoet ομως πιο πανω, ειναι ΠΟΛΥ γλυκο υγρο. Οταν λεω γλυκο εννοω λογω γλυκαντικου. Στα 50w λιγωνα μετα απο λιγες τζουρες, ενα τανκ 5ml δεν ηθελα να κανω. Προτιμουσα να το βαζω μετα απο καποια αλλη γευση για να την κοβει λιγο. Την εβγαζε παντως και την κρεμα του και την φραουλα ομορφα, αλλα ειχε αυτο το αρνητικο, κριμα για μενα. Με λιγοτερο γλυκαντικο θα ηταν καλυτερο. Σιγα σιγα με ενα τανκακι που και που καταναλωθηκε, δεν θα ξαναπαρω ομως.
Το Loopyland το πηρα 2 ή 3 φορες, δεν ειμαι σιγουρος. Τοτε εκανα αυτο το προφιλ σε DIY και το loopy συγκριτικα με τις συνταγες που εκανα ειναι παρα πολυ καλο. Αν αρεσει σε καποιον το προφιλ, πιστευω πρεπει να το δοκιμασει. Την τελευταια φορα παντως μου ηρθε σε ενα ξεθωριασμενο μπουκαλι (οχι απο Vaporland) και δυστυχως ηταν αλλοιωμενη η γευση.
Coffeeland ηταν το τελευταιο της εταιριας που πηρα και μετα απο αυτο δεν θα ξαναπαρω αλλο Vflavors. Εδω θα εξηγησω και το * πιο πανω. Μετα απο τοσα ml που εχω κανει απο Vflavors, πλεον μπορω να εντοπισω τα υγρα της εταιριας με κλειστα ματια απο χιλιομετρα. Οτι δικο τους εχω δοκιμασει μεχρι τωρα εχει μια χαρακτηριστικη γλυκα και γενικα νιωθω πως βαζουν παραπανω γλυκαντικο σε ολα. Η θεωρια μου ειναι πως χρησιμοποιουν αρωματα ενος κατασκευαστη μονο γιατι ολα τα υγρα αφηνουν κατι πολυ συγκεκριμενο σαν περιεργα γλυκο aftertaste. Ισως "γευστικο μηκος κυμματος" να ειναι πιο σωστος χαρακτηρισμος απο το aftertaste, μολις κανω Vflavors παντως το καταλαβαινω. Στην αρχη νομιζα πως φταιει το γλυκαντικο τους αλλα ουτε EM ουτε sucralose μου βγαζει κατι τετοιο. Αυτη λοιπον η πολυ χαρακτηριστικη γλυκια γευση που εχει οτι εχω δοκιμασει απο την εταιρεια, αρχισε να με ενοχλει μετα απο εκατονταδες ml και πλεον δεν μπορω να τα ατμισω. Ειμαι περιεργος το ξερω, δεν τα μπορω καθολου ομως πια. Να πω ομως πως στην αρχη δεν ηταν καθολου ενοχλητικο αυτο, γι'αυτο κι εχω ατμισει πανω απο μισο λιτρο V. Το Coffeeland ετυχε να πεσει μετα την ενοχληση και μου βγαζε ακριβως το ιδιο, οποτε κατι αντικειμενικο δεν εχω να πω γι'αυτο.
Γενικα λοιπον μεχρι να αν δεν ενοχλησει καποιον το τελευταιο, μια χαρα σεβαστη σειρα υγρων ειναι κατα την αποψη μου και αξιζει τουλαχιστον μια ματια.