Πηρα 2 απο την σειρα, signalman και timekeeper. Τα αφησα να ωριμασουν καλα κι εχω κανει μισο μπουκαλι απο το καθενα μεχρι τωρα στα 50w χρησιμοποιωντας μονη αντισταση fused clapton Ν80.
Παμε πρωτα για το Signalman (φραουλα). Μολις εκανα την 1η τζουρα επαθα πλακα.. Μου εβγαλε ενα ωραιο και εντονο σιροπι φραουλας που δινει και στην μυρωδια το υγρο. Θυμηθηκα το σιροπι που ειχαν μεσα οι τσιχλες bubbaloo για οποιον ξερει και θυμαται. Μετα απο 5-6 τζουρες και μεχρι να αδειασει το τανκ με κουρασε υπερβολικα ομως. Κρεμα δεν καταλαβα, αλλα εφοσον λεει πως εχει ο κατασκευαστης μαλλον θα υπαρχει μονο σαν υποβαθρο καπου στο βαθος για να "στρωνει" την υπολοιπη γευση, ισως και να βγαινει σε διαφορετικα βατ(?). Αρκετα εντονο υγρο για για τα γουστα μου, κρυβει και η φραουλα την κρεμα που περιμενα και ηθελα πολυ να δω. Κριμα γιατι ειναι απο τις καλυτερες φραουλες που εχω κανει. Ισως το αραιωσω, ισως απλα ανεβασω την νικοτινη και το παω σε MTL να μην ειναι τοσο εντονο. Χωρις αραιωση παντως για το στησιμο μου, δεν.
Το Timekeeper (μπισκοτο) τωρα. Να πω πριν αρχισω πως δεν με τρελαινουν τα μπισκοτα και αν μου δωσουν με τον καφε π.χ. δεν τα ακουμπαω. Αν υπαρχουν στο σπιτι, πρεπει να πεθαινω της πεινας για να τα φαω. Δεν περιμενα λοιπον να μου αρεσει ιδιαιτερα το συγκεκριμενο υγρο. Εκανα λαθος. Απλο και υπεροχο νομιζω ειναι οι σωστες λεξεις το περιγραψω. Στην εισπνοη βγαζει περισσοτερο την γευση ενος φρεσκοανοιγμενου πακετου πτι-μπερ, ενω στην εκπνοη νιωθω πως εχω στο στομα ενα μαλακο μπισκοτο κανελας με λιγους κοκκους ζαχαρης απο πανω. Κανελα νομιζω δεν λεει να εχει ο κατασκευαστης, ισως ειναι προσθηκη της φαντασιας μου απο τα μπισκοτα που μου θυμιζει. Για adv που ειπε ο armadoran δεν θα μπορουσα να το εχω στα βατ που ειμαι τουλαχιστον, σιγουρα παντως δεν κουραζει. Δεν ειναι ατονο υγρο, ουτε ενοχλητικα εντονο οπως το αδερφακι του, ειναι οσο μου αρεσει. Πολυπλοκο επισης δεν θα το ελεγα, αλλα δεν ειναι εντελως μονοδιαστατο. Ειναι απλο. Εχει ενα λαχταριστο μπισκοτο σαν βαση και οι διαφορές που σου δινει στην γευση ειναι αρκετες για να καταλαβαινεις το παιχνιδι αναμεσα σε διαφορετικους τυπους μπισκοτων. Το εχω σαν ενα υγρο που θελω να πιανω για να κανω ενα ευχαριστο διαλλειμα απο ολα τα αλλα μεσα στην μερα. Θυμηθηκα που ειχα ακουσει την εκπομπη του Σαρακενιδη (VnV - vape alchemists) και τα σχολια του γι'αυτο το υγρο που κερδισε το βραβειο στην εκθεση. Σε γενικες γραμμες ειπε πως ειναι ενα απλο υγρο που δεν αξιζε αλλα πιεσε για να παρει βραβειο. Οκ, δεν ειμαι advanced mixer να ξερω, ουτε εχω δοκιμασει ολα τα υγρα, φανταζομαι πως εχει δικιο κι εμενα απλο μου κανει. Αν ειναι απλο υγρο παντως, αυτο που καταλαβαινω ειναι πως δεν χρειαζεται πολυπλοκη συνταγη για να βγει ενα αξιολογο υγρο. Εχω βαρεθει να σπαταλαω χρηματα και να περιμενω να ωριμασουν υγρα που ειναι πολυπλοκες μ@λακιε$. To μοναδικο αρνητικο του Timekeeper για μενα δεν ειναι στην γευση, αλλα στο ποσο βρωμιζει την αντισταση. Εχω πετυχει πολυ πιο βρωμικα υγρα, μετριο και λιγο προς βρωμικο θα το ελεγα. Προσωπικα δεν με εχει ενοχλησει οσο αλλα υγρα που ηθελε φουλ καθαρισμα εσωτερικα η καμπανα μετα απο 2-5ml. Πρακτικα 8 το πολυ 10 ml τα βγαζει πριν χρειαστει να αλλαξω βαμβακι στην αντισταση, μετα χανω αρκετα γευση και αρχιζει να μπουκωνει αισθητα την τροφοδοσια. Σε καποιον που ατμιζει με εργοστασιακες κεφαλες δεν θα το προτεινα γιατι θα τις σκοτωσει σχετικα γρηγορα. Σε γενικες γραμμες αριστο υγρο, χωμα τιμη για την ποσοτητα. Θα παρω ακομη ενα μπουκαλι.
Αν εχει δοκιμασει κανεις τα υπολοιπα ας γραψει εντυπωσεις. Με την καλη ποιοτητα αρωματων που ειδα, αναρωτιεμαι πως ειναι. Με την εμπειρια μου απο το Signalman ομως δυσκολευομαι να παρω στα τυφλα