Δεν ήθελα να ξεκινήσω εγώ αυτό το νήμα, αφού δεν έχω ακόμα εξερευνήσει όσο θα έπρεπε την φανταστική αυτή αγγλική εταιρία και η αλήθεια είναι πως δεν το έχω με τις παρουσιάσεις. Η έλλειψη πάντως ξεχωριστού τόπικ, είναι νομίζω ουσιαστική. Το βασικό κίνητρο είναι να μάθω από την συμμετοχή σας, απλά πατάω το start...
30 ml ,all in one gourmet αρώματα, σε τσιμπιμένη αλλά δίκαιη τιμή, με κάπως υψηλό ποσοστό αραίωσης, που με έχουν ενθουσιάσει. Απαιτούν καλή ωρίμανση, οπότε δηλώνω σε όσους θέλουν να τα δοκιμάσουν, να τα ξεχάσουν τουλάχιστον για ένα μήνα και μόνο με χαμηλή νικοτίνη(maximum 3-4%) για να μην καλυφθεί η γευση των υγρων. Προσωπικά τα φτιάχνω σε πληρη ισορροπία PG VG.
Τι εφτιαξα ως τώρα:
Tobacco Crunch στο 22%, θεωρητικά καπνικό, βασικά ένα πολύ νόστιμο μπισκοτάκι, για όλη την ημέρα.
Doughnut King στο 20% ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ντόνατ, που νιώθεις τα πάντα,από σοκολάτα μέχρι... λαδίλα. Δεν λιγώνει, δεν μπουχτίσει, δεν κουράζει. Συνίσταται για ξεχαρμάνιασμα και σε περιόδους δίαιτας.
Custard Cream στο 20%, φανταστική κρεμούλα με μπισκότο που ακούγεται, ολοήμερο άτμισμα άνετα.
Mexican Fried Ice Cream στο 20%. Αυτό το υγρό δεν μπορεί να περιγραφεί σωστότερα,από το Εθισμός-Ναρκωτική ουσία. Το προσωπικό μου αγαπημένο από ότι έχω κάνει σε δυο έτη ατμίσματος, μπορεί να σε οδηγήσει σε παρανοική κατανάλωση.
Άλλα δυο που έχω για ωριμανση,στην 21η μέρα τους, σήμερα έσταξαν στον Dripper. Hazel Dream στο 20%, παγωτό βανίλια με πραλίνα φουντουκιού, μάλλον θέλει να μείνει άλλο τόσο,αφού το μόνο που πήρα ήταν μια άθλια άγουρη γεύση και Captain Custard, ήδη πολλά υποσχόμενο.
Ακούω δικές σας προτάσεις και εμπειρίες.