Myths & Legends Flavor Shots by AbuelosMyths and Legends, η νέα σειρά Shake n’ Vape από την Abuelos που έχει περάσει τα χίλια κύματα μέχρι να κυκλοφορήσει. Μικρορυθμίσεις στις συνταγές, προσθήκη νέων, απαλοιφή άλλων (πάει το blueberry...), γενικά μια διαδικασία που περισσότερο θύμιζε ανάπτυξη εμβολίου παρά ατμιστικού υγρού. Εντάξει, είναι τελειομανής ο Ανδρέας και φροντίζει το υγρό του να είναι σχεδόν το ίδιο και στις πέντε μέρες και στις πενήντα. Ο ένας περίπου λοιπόν χρόνος που πέρασε από την στιγμή της αρχικής δημιουργίας της σειράς αναλώθηκε κυρίως στην παρατήρηση της συμπεριφοράς της κάθε συνταγής σε διάφορους χρόνους ωρίμανσης. Τα υγρά (και τα πέντε - ναι, και τα καπνικά...) τα δοκίμαζα καθ´ όλη την διάρκεια αυτής της διαδικασίας αλλά δεν είμαι καθόλου βέβαιος για το τι ακριβώς είναι τα τελικά υγρά που μόλις κυκλοφόρησαν για αυτό και δεν θα γράψω δικές μου εντυπώσεις ακόμα. Θα πω μόνο πως αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες αναφώνησα «Γουαου» ή «Ουαου» ή διάφορα άλλα ακατάλληλα...
Ας δούμε προς το παρόν τις περιγραφές που δίνει η εταιρία και εμείς θα τα ξαναπούμε μετά τις δοκιμές...
Centaur Flavor Shot By Myths & Legends (15ml σε μπουκάλι 60ml)Μείγμα δυο ποικιλιών καπνού, εξωτική καρύδα,νότες από αμύγδαλο και γλυκιά βανίλια στο τέλος να αγκαλιάζει αρμονικά όλα τα συστατικά...Ωρίμαση:
Θα σας πω αύριο. Γιατί ο σεφ ψαρεύει κροκόδειλους κάπου στον Αμαζόνιο. Ή τον ψαρεύουν οι κροκόδειλοι. Τέλος πάντων δεν απαντάει... Έτοιμο μετά από πέντε ημέρες.
Hydra Flavor Shot By Myths & Legends (15ml σε μπουκάλι 60ml)Το απόλυτο υγρό αναπλήρωσης για τους λάτρεις των παιχνιδιάρικων καπνικών...Βαρύ έντονο χαρμάνι...Με την οξύτητα του σταφυλιού,την γλυκάδα της καραμέλας και το μεθυστικό άρωμα του brandy...απλά θα σας συναρπάσει!Ωρίμαση: Έτοιμο μετά από πέντε ημέρες.
Pandora Flavor Shot By Myths & Legends (15ml σε μπουκάλι 60ml)Το must have υγρό του χειμώνα...Σοκολάτα με φυστικοβούτυρο καικομματάκια πορτοκαλιού...Όλα σε απόλυτη ισορροπία, για να σας προσφέρουν την απόλυτη ικανοποίηση σε κάθε τζούραΩρίμαση: Έτοιμο μετά από τρεις ημέρες.
Pegasus Flavor Shot By Myths & Legends (15ml σε μπουκάλι 60ml)Κλείστε τα μάτια και αφεθείτε στις μυρωδιές...Ζουμερό ροδάκινο...Εξωτικά φρούτα...Μια πανδαισία αρωμάτων και δροσερών γεύσεων συναντά την γλυκιά κρέμα και το αποτέλεσμα είναι απλά ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ!!!Ωρίμαση: Έτοιμο μετά από τρεις ημέρες.
Phoenix Flavor Shot By Myths & Legends (15ml σε μπουκάλι 60ml)Λεπτοκομμένες φρέσκιες, γλυκιές φράουλες σερβιρισμένες με μια γλυκιά παχιά κρέμα με νότες κίτρου!!! Και όλα αυτά...σε ένα μπουκάλι...!!!Ωρίμαση: Έτοιμο μετά από τρεις ημέρες.
Καλές φούμες!
Phoenix Flavor Shot By Myths & LegendsΠολλοί μου λένε "καλά ρε μάστορα! Όλα τα υγρά πιπίλα είναι για σένα;". Να πω λοιπόν πως για κάθε υγρό-πιπίλα έχουν περάσει απ' τα χέρια μου (απ' τον ουρανίσκο μου...) καμιά δεκαριά καλούτσικα, καμιά εικοσαριά μέτρια και καμιά τριανταριά ξίδια ή κάλτσες φαντάρου που λέει κι ο φίλος μου ο Τόλης! Απλώς δεν τα γράφω εδώ. Ποιο το νόημα άλλωστε; Εδώ γράφω
μόνο για ότι αγαπάω!
Καταλάβατε προφανώς απ' την εισαγωγή πως το Phoenix έχει ήδη γίνει πιπίλα! Το άφησα να ωριμάσει 3-4 μέρες και από προχθές δεν το έχω βγάλει απ' το στόμα μου. Γενικά μου αρέσουν πολύ οι φράουλες στα ατμιστικά υγρά (και όχι μόνο...) και έχω διάφορα εναλλακτικά φραουλοϋγρά για ποικιλία. DIY, One Shots, Shake n' Vape, Shortfills, ακόμα και έτοιμα! Κανένα όμως από όλα αυτά τα υγρά δεν υπερισχύει αισθητά από το επόμενο και ο λόγος που άτμιζα κυρίως το DIY My Dude είναι οικονομικός. Ένα σκασμό λεφτά δίνω για υγρά, ας έχω και ένα υγρό φτηνούλι αφού είναι και ωραιότατο. Το Phoenix όμως μου πήρε τα μυαλά από την πρώτη κιόλας τζούρα! Είναι σαν να έχεις φτιάξει ένα γλυκό με κρέμες και σαντιγές και δεν ξέρω τι άλλο (δεν είμαι μάγειρας εγώ, καταβροχθέας είμαι...), να έχεις προσθέσει και λίγο χυμό γλυκού κίτρου στο μελέ και μετά φρέσκες γλυκές φράουλες (πολλές φράουλες!) και να το τρως
όλο αμέσως πριν προλάβουν οι φράουλες να χάσουν την φρεσκάδα τους! Παιδιά δεν έχω ξανατμίσει τέτοια φράουλα! Και φυσικά προβλέπω να παθαίνω σύντομα χοντρό κορεσμό με τις ποσότητες που φουμάρω και μετά θα πρέπει να ατμίζω βάση και βάση και βάση με βάση! Φρίκη! Αλλά το Phoenix έγινε ήδη παπαγαλόζουμο! Παπαγαλόζουμο Νο. 4.238!
Ουδέν κακόν αμιγές καλού αλλά δυστυχώς και το ανάποδο ισχύει εξ ίσου. Το Phoenix μου αρέσει περισσότερο από το MyDude και τώρα τα αρώματα που έχω θα πάνε για χάρισμα. Αν όμως πλακωθείτε όλοι και αγοράσετε το Phoenix θα ρεφάρω με τις παχυλές προμήθειες που θα τσεπώσω!
ΥΓ. Θα δοκιμάσω και τα άλλα υγρά της σειράς (όχι τα καπνικά - αυτά να τα δοκιμάσουν οι ΝΕΤάδες. Θα τους αρέσουν...) παρόλο που τα προφίλ τους δεν είναι πολύ του γούστου μου. Το ένα έχει μαύρη σοκολάτα που δεν την τρώω ούτε την ατμίζω και το άλλο είναι νομίζω σκέτα φρούτα που γενικά τα βαριέμαι. Αλλά τελευταία έχουν συμβεί διάφορες ανατροπές οπότε έχω πάψει να είμαι τόσο απόλυτος...