Λοιπόν παιδιά, επειδή έχετε πάρει φόρα καλό είναι να έχετε υπόψη σας κάποια πράγματα
Το liquinators (ή Map Tanks ή DCTanks της Nobacco) δεν είναι καινούργια μόδα, βγήκε μέσα από χρήστες που ερασιτεχνικά με διάφορα μέσα χρησιμοποιούσαν cartos μέσα σε σύριγγες, μπουκαλάκια κτλ για να βελτιώσουν την αυτονομία και τη τροφοδοσία των cartos εδώ και ένα χρόνο περίπου. Πριν λίγους μήνες άρχισε να διαδίδεται στο εξωτερικό και εδώ, με αποτέλεσμα πολλές εταιρίες να βγάλουν tanks για cartos για αυτό το αγοραστικό κοινό, για αυτούς δηλαδή που είχαν ήδη ασχοληθεί με αυτή τη λογική και κυρίως με τα υπερ και τα κατά μιας τέτοιας επέκτασης των cartos. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά σε άλλα topics που εδώ και πολλούς μήνες ασχολούμαστε με αυτό το άθλημα
Η Nobacco πολύ σωστά έκανε αφουγκραζόμενη αυτή την ανάγκη να φέρει το DCT στην Ελλάδα, και μάλιστα στην καλύτερη τιμή της αγοράς παγκοσμίως (μου στοίχισε 10.70 ευρώ μαζί με τον ατμο και το drip tip, πάνω από 11 βγαίνει στο green με μεταφορικά ενώ στο forum υπάρχουν και πολλά links που τα πουλάνε 20 ευρώ και πάνω
μόνο το tank). Προσωπικά την ευχαριστώ γιατί εδώ και 1 μήνα περίπου κυκλοφορώ με αυτοσχέδιο tank στο carto μου και δεν ήθελα να δώσω 20-30 ευρώ για αγορά από εξωτερικό.
Η Nobacco επίσης, πουθενά στο site της δεν στολίζει το DCT οτι απευθύνεται σε άπειρους χρήστες, οτι είναι συσκευή που την καρφώνεις και πας, οτι είναι ανταγωνιστικό του ego-T ή του Giant και άλλα τέτοια. Το έφερε για να εξυπηρετήσει ένα συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό, και μαζί να δώσει την ευκαιρία σε όποιον νέο θέλει να το δοκιμάσει και να αποφασίσει αν του κάνει ή όχι (με 10 ευρώ νομίζω οτι το πείραμα δεν είναι απρόσιτο σε κανένα)
Μην συγκρίνετε λοιπόν το DCT με άλλα εργοστασιακά συστήματα, είναι άλλης λογικής, και το κοινό που απευθύνεται γνωρίζει απο πριν τι θα πάρει, τι θα κερδίσει και τι θα χάσει με την αγορά του
Αν πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε τι είναι το DCT, μην περνάτε σε αφορισμούς για τη Nobacco. Διαβάστε πρώτα το forum και απο εκεί και πέρα προχωρήστε αναλόγως. Δεν σας το επιβάλει κανείς επειδή ανέβηκε σε μία λίστα με προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου να το αγοράσετε ή να αντικαταστήσετε με αυτό τη συσκευή σας.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
ΥΓ. Δεν εκπροσωπώ την Nobacco ούτε έχω κανένα συμφέρον οικονομικό ή άλλου είδους για το αν θα πάει καλά το DCT. Δεν μπορώ όμως να διαβάζω οτι φταίει η Nobacco επειδή κάποιος δεν ξέρει πως να το τρυπήσει ή να το βιδώσει. Στην τελική, για να δουλέψει σωστά ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ θέλει και ανάλογα υγρά (για μια τέτοια μικρή τρυπίτσα), κάτι που το γνωρίζει ο έμπειρος χρήστης του DCT και δεν είναι υποχρεωμένη να το γράφει η NObacco, γιατί το συγκεκριμένο το προσφέρει ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, χωρίς εγγυήσεις όπως διαβάζω, χωρίς επιπλέον οδηγίες γιατί απλούστατα δεν χρειάζονται όλα αυτά το κοινό που θα το αγοράσει συνειδητά
Τροποποίηση :
Κάποια links για μελέτη σχετικά με την εξέλιξη, χρήση και διάθεση των liquinators
Δεξαμενή 2+1ml για carto 510dΤανκ 3+1 ml για κάρτο m+m (808)DCT MAP TANK REVIEWVape-O-Matic Liquinator v4.1καποιο site για ετοιμα τανκ?φυσικά μπορείτε να κανετε και τις δικές σας αναζητήσεις που για τα liquinators τα έχουμε πει και σε πολλές άλλες ενότητες