Να μαι κι εγώ.....
επειδή στο site δεν γράφω αρκετά, αλλά διαβάζω ... κι επειδή πέρασα μία ολόκληρη μέρα διαβάζοντας τα posts από τις 93 σελίδες για τον ΤΙΤΑΝΑ κι επειδή είμαι χρήστης του εδώ κι ένα μήνα ...γράφω την εμπειρία μου και μαζεύω ένα δύο ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΠΣ που διάβασα από προηγούμενα posts.
Χρησιμοποιούσα iMist για 2 μήνες ... και ήμουν αρκετά HAPPY... όταν ο πωλητής του καταστήματος Nobacco στο Μαρούσι μου "πούλησε" τον ΤΙΤΑΝ και τον δοκίμασα...έπαθα πλάκα !
Πολύ καλό αποτέλεσμα, άψογο χτύπημα και σούπερ γεύση ... για τα δικά μου δεδομένα πάντα.
Για όποιον είναι χρήστης του ΤΙΤΑΝ ή για όποιον έχει θέματα σημειώνω τα παρακάτω:
1) Την πρώτη φορά που θα αγοράσεις το carto ή όλο το σύστημα ...πρέπει να ρίξεις minimum 25 σταγόνες υγρού μέσα στο carto (εγώ βάζω 30) και μετά να γεμίσεις το TANK.
2) Όταν γεμίζεις το tank να τραβάς το carto αρκετά κάτω....να ρίχνεις μερικές σταγόνες, να το σηκώνεις λίγο, να ξαναβάζεις σταγόνες κτλ έτσι ώστε η στάθμη του υγρού να είναι πάντα κάτω από το carto! ΠΡΟΣΟΧΗ. μην βάλετε ποτέ υγρό στο carto εκτός της πρώτης φοράς ... θα σας χαλάσει και θα σας μπουκώσει ...όπως έπαθα εγώ.
3) Μαζί με το εργαλείο να πάρετε οπωσδήποτε και το δαχτυλίδι .... δεν είναι μόνο για ομορφιά ....όπως μου είπαν .... είναι για να ρυθμίζεις τον αέρα της τζούρας σου ... όπως διάβασα από συμφορουμίτη στο συγκεκριμένο νήμα.....
4) Αν η τζούρα σας φαίνεται αεράτη .... ή σφυρίζει ο αέρας ..... παίξτε λίγο με το δαχτυλίδι ... όσο πιο κοντά το φέρνεις στο carto (χαλαρώνεις δηλαδή τις στροφές) τόσο πιο σφιχτή γίνεται κι όσο σφίγγεις και το φέρνεις προς την μπαταρία ...τόσο χαλαρώνει η τζούρα.
5) αν και πάλι έχετε θέματα, ;tip πάλι από συμφορουμίτη .....
ξεβιδώστε το carto και με ένα καπάκι από στυλό...ή νυχάκι ....γυρίστε το κάτω μέρος του πόλου που βλέπετε αν το γυρίσετε ανάποδα...εκεί δηλαδή που βιδώνει στην μπαταρία....
.....ΕΛΑΧΙΣΤΑ .... λίγο προς τα αριστερά για να είναι πιο αεράτη ... λίγο προς τα δεξιά για να σφίξει ! πολύ λίγο όμως μην το παρακάνετε....
6) αν η τζούρα σας μετά από χρήση αρχίζει να σφίγγει ... σημαίνει ότι έρχεται το τέλος του carto .... μην το πετάξετε όμως ακόμα .... παίξτε λίγο με το δαχτυλίδι και λίγο με τον "πόλο" και θα του δώσετε λίγη ζωή.....
7) αν έχετε καμμένο ... δεν αξίζει τον κόπο παιδιά .... 3.5 ευρώ έχει ... ένα καινούριο....αλλάξτε το !!!!!
Εγώ προσωπικά έχω το τελευταίο μου carto 12 μέρες με 4ml υγρό Μ/Ο την ημέρα....και παίζει ΣΟΥΠΕΡ !
τέλος μην ξεχνάτε την έκπτωση που δίνει η Nobacco στους χρήστες του forum μας !!!!!!!!! η τελυταία μου συμβουλή ... αν και ακριβή .... οι μπαταρίες passthrough ... για όσους είστε στο γραφείο κτλ θα σας λύσουν τα χέρια ..... εγώ προσωπικά έχω και ένα gadgetaki που φορτίζει κινητό σε περίπτωση ανάγκης ... και με την μπαταρία pass through .... δεν φοβάμαι τίποτα ... το καρφώνω στην μπαταρία μου κι έχω power για 2 μέρες και ατμίζω και φορτίζω !!!!
Αυτά για τώρα ... σε γενικές γραμμές ως άπειρος ακόμα ατμιστής (3 μήνες) το ΤΙΤΑΝ μου έλυσε πολλά προβλήματα ως τεμπέλης για να ψήνω, να οινοπνευματίζω, μαρινάρω και να ασχολούμαι με mods επισκευές κτλ !
sorry για το τεράστιο post μου !!!!