vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

676 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, Buliwyf, trollga, lagoudakis, grag

DEKANG E-LIQUID

Αποσυνδεδεμένος DISA

• **
  • 343
  • Φύλο: Άντρας
  • e-lquid mixer
Απ: DEKANG E-LIQUID
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 12, 2012, 21:35 »
Η διαφορα ηταν στην γευση, αυτα απο το tinydeal ειχαν μια εντονη γευση που ηταν ιδια σε ολα, δηλαδη κατι σαν να ειχε η βαση εντονη γευση. Αυτα απο health cabin δεν την εχουν, καταλαβαινεις καθαρα τις διαφορετικες γευσεις, και αυτα λενε πανω vg, αυτα απο tinydeal δεν εχουν τετοιο αυτοκλλητακι.
Παντως το redbull ειναι πολυ καλο και καλοκαιρινο, εχει διαφορα και στον ατμοποιητη βεβαια, στον Α2τ τα σπαει, στο DCT χανει πααααρα πολυ.

Αποσυνδεδεμένος DISA

• **
  • 343
  • e-lquid mixer
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 16:16 »
κοιταγα κατι αλλο, αλλα ειδα οτι εχει τα dekang 1$ τα 10ml, 2$ ta 20ml, 5$ τα 50ml!

http://www.vaporbreak.com/en/6-e-liquid

Αποσυνδεδεμένος NuLLFiX

• *
  • 15
    • NuLLFiX PHP Scripts
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 17:11 »
Καλησπερα, γενικα αγοράζω και εγώ απο healthcabin και κατέληξα στο vaporbreak μετα απο πολλές αγορες εχω να πω οτι ειναι το πιο φτηνό σε υγρα απο ολλα τα sites που ξερω!

Και εχω αγορασει και μπαταριες και το vv v6  και ενα vivi nova ολλα μια χαρα ως τωρα...

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 17:23 »
Καλησπέρα φίλε NuLLFiX, και καλώς ήρθες :bye:

Οτιδήποτε θέλεις για Healthcabin, μπορείς να συζητήσεις εδώ:http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2259.0.html, και για vaporbreak εδώ:http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,8966.0.html

Για να σε γνωρίσουμε και εμείς, εδώ:http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1888.0.html

Αποσυνδεδεμένος DISA

• **
  • 343
  • e-lquid mixer
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 13:06 »
Παρελαβα τα dekang απο vapourbreak και εχω να πω

1) καθυστερηση σε σχεση με αλλα μαγαζια-εκαναν 1 μηνα
2) τα ταμπελακια απ'εξω δεν γραφουν dekang οπως αλλα που εχω
3) πηρα τα high nicotine και οντως ειναι στουκας! και εχουν και πολυ εντονο αρωμα, σε μερικα προσθετω λιγο σκετη vg 0.
4) μου αρεσουν σχετικα που ειναι και το καλο της υποθεσης

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 17:20 »
Στην προσπαθεια να κανω μια αγορα απο madvapes που περιείχε μπαταριες και δεν με αφηνε να την ολοκληρωσω εκανα μια αλλαγη με υγρα για  να δω αν θα περασει.
Η παραγγελια περασε τελικα με τα υγρα αλλα αν και χαλαστηκα με την ολη εξελιξη, με το που παρελαβα και ανοιξα τα υγρα γυρισα τεσσερα χρονια πισω.
Ηταν σαν να συναντουσα τον πρωτο μου ερωτα.Απιστευτα συναισθηματα χαρας........γιατι τοτε πασχιζαμε να βρουμε καποιο καλο υγρο απο Κινα και το δυσκολο ηταν να διαλεξεις μεσα σε ενα τεραστιο κατεβατο με γευσεις που στην ουσια δεν ειχαν καμια σχεση με το ονομα.
Το μονο κακο ειναι οτι συνηθισμενος με τα τωρινα υγρα που παιρνω δεν υπολογισα οτι τα συγκεκριμενα ειναι 80 pg και 20 vg  :wall: και εχω φαει ενα χτυπημα στις πρωτες τζουρες που την κοβω να ατμιζω αυριο παλι  :))
Να  συστησω στους νεοτερους τους παιδικους μας ερωτες και στους παλαιοτερους (αν εμεινε κανεις) εκτος τον Λευτερη μια φωτο γεματη αναμνησεις  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 18:51 »
Mετα απο 4 μερες χρησης των υηρων μπορω να πω οτι τελικα οι κινεζοι ισως λογω ανταγωνισμου να βελτιωσαν τα υγρα τους.
Το tab απαιχτο απο ντουμανι χτυπημα και γευση καπνικη  :yes: [size=78%] [/size]

Αποσυνδεδεμένος thodouris

• **
  • 379
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 20:41 »
Παρελαβα πριν μια εβδομαδα 3 μπουκαλακια υγρο 30ml (παντα high 18mg) απο Ολλανδικο ηλεκτρονικο καταστημα.
Πηρα desert ship,usa mix και caramel.
Το caramel ηταν απιστευτο,το usa αρκετα καλο και το πλοιο της ερημου χαλια μαυρα.Το παραδοξο ειναι οτι το εδωσα σε φιλο να το δοκιμασει και ξετρελαθηκε!!
Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι οταν μπαινει στην μεση ο παραγοντας ''γουστο'' καθε κριτικη ειναι σχετικη.
Τα υγρα τα παρελαβα μεσα σε 1 εργασιμη μερα με τιμη 6,50 ευρω το μπουκαλακι και χωρις χρεωση αποστολης αν η παραγγελια υπερβαινει τα 25 ευρω(μονο για Ολλανδια που μενω).
Σαν ποιοτητα υγρων τα βρηκα αρκετα καλα,με ξενισε λιγο που στην συσκευασια δεν υπαρχει ημερομηνια παραγωγης και ληξης ενω αναγραφουν οτι ληγουν σε 24μηνες απο την ημερομηνια αγορας.(και που ξερω εγω οτι ο εν λογο μαγαζατορας δεν τα εχει στοκ 23 μηνες :hmmm: )
Θεωρω οτι υπαρχει μια καλη αναλογια ποιοτητας/τιμη.
Επισης παλαιοτερα δοκιμασα καρπουζι αλλα ηταν 0mg που ειχε καλη γευση αλλα δεν ειναι για νικοτινακηδες :)) :))

Αποσυνδεδεμένος DISA

• **
  • 343
  • e-lquid mixer
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 07, 2012, 12:12 »
Τους τελευταιους 2-3 μηνες παιρνω Dekang kai Hangsen απο vaporbreak, που τα εχει παρα πολυ φτηνα, κοστιζουν σχεδον οσο τα DIY για 18αρι υγρο. Συνολο πρεπει να εχω παρει 30-40 γευσεις!! δεν τις εχω δοκιμασει ολες βεβαια, ειναι καποιες που δεν μπορω να τις κανω με τιποτα αλλα τα περισσοτερα ευτυχως μου αρεσαν. πολυ καλη τιμη. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος xristos99

• **
  • 286
« Απάντηση #84 στις: Μαρτίου 27, 2013, 01:25 »
πολυ ωραια η βαση της dekang.
το μονο κακο ειναι οτι ειναι πολυ πυχτη.
πηρα και αρωματα usa mix, caramel, red bull και σοκολατα.
η καραμελα πολυ ωραια, το red bull μετριο προς το καλο.
σοκολατα και usa ειναι σε σταδιο οριμανσης και θα τα δοκιμασω αυριο.
ολα αυτα απο buyit.gr

Αποσυνδεδεμένος panmar73

• *
  • 16
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 23:48 »
Παρελαβα σημερα DOF,VA & MAll της dekang απο BUYIT.GR. Πολυ πηχτα υγρα ( φταει η VG) αλλα σαν αισθηση τι να πω λες και καπνιζω κ.τ. Το DOFF (DAVIDIOF) εγινε ενα πο τα αγαπημενα και πιπιλα ολη μερα.Νικοτινη 11 mg και νομιζεις οτι ειναι 24+.Μπουκαλακια με ταινια και Child pr. Πολυ καλη και η τιμη τους στα 3 ευρω τα 10 μλ.

Αποσυνδεδεμένος Lorentzo

• *
  • 71
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 21, 2013, 00:09 »
Δοκίμασα το Dunhiil Flavor της Dekang κ μου αρέσει πολύ,τσιγαρίσιο κ ντουμάνι !!
Μακρυά απο το camel της άλλης κινέζικης εταιρίας,έφυγε απο το μπαλκόνι με τη μία  :))

Συνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 21, 2013, 00:26 »
Παλιά που είχα πάρει από την μακρινή ανατολή, εκέινο που ήταν πάρα πολύ ωραίο, ήταν το μπάτερσκοτς (ούτε που ξέρω αν είναι ίδιο με τώρα)

« Απάντηση #88 στις: Ιουνίου 14, 2014, 00:19 »
Παρέλαβα σημερα τα υγρά που ειχα αγοράσει απο fasttech (dekang)...Μέχρι στιγμής, το camel που δοκίμασα νομίζω πως με απογοήτευσε..Περίμενα πιο ''τσιγάρο'' γεύση..

« Απάντηση #89 στις: Ιουνίου 14, 2014, 10:45 »
Δεν φταίει η dekang...γεύση τσιγάρο παίρνεις καίγοντας χαρτάκια καπνό και ρουφώντας τα.Όσο δεν υπάρχουν αυτά και από μονοκερο να επαιρνες υγρά γεύση τσιγάρο δεν θα πάρεις.Ψαξου με ελ Τ ορό πουρος η σιγκαριλος άλλα πνίγουν τις αντιστάσεις στα μπαμ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359828 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114216 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450035 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374744 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29346 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99915 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F