ήρθαν οι μαύρες vapcell που κατά τα λεγόμενα τους είναι VTC6A 21700 rewarps, μαζί είχαν και δώρο χωρίς χρέωση με μια θήκη της εταιρίας που μπροστά έχει τυπωμένη της φίρμα τους και πίσω πληροφορίες όπως το website και τα group τους στα social media...
μέσα στη θήκη είχε και μια κάρτα με τα στοιχεια τις μπαταρίας
πέμπτη βραδυ έκανα την παραγγελια στο 18650.uk παρασκευή τις έστειλαν και τρίτη μου έφεραν την ειδοποίηση από τα ελτα στο σπίτι για να πάω να παραλάβω
και οι 2 ήταν φορτισμένες στα 3.1volt το οποιο μου φάνηκε χαμηλά αλλα όπως φαίνεται και στη τελευταία photo η χωρητικότητα επαληθεύεται εν μέρη η μια που παρακολούθησα κατά την φόρτιση στα 2amp χρειάστηκε περίπου 3 ώρες χωρίς να ζεσταθεί ιδιαιτερα και μέτρησε 4170mah από τα 3.1 μέχρι τα 4.2v
παραπάνω γράφω πως επαληθεύεται εν μέρη γιατί στο δικό τους test όπως φαίνεται στο γράφημα στο αρχικό post στα 2 amp την μετρούν στην εκφόρτιση 4160mah από τα 4.2 στα 2.5v εμενα μέτρησε 4170mah στη φόρτιση από 3.1 στα 4.2v δεν ξέρω ποσο διαφορα μπορεί να κάνει αυτό και σίγουρα ο opus από τον εξοπλισμό τους διαφέρει
επίσης δεν έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μετρήσω αν τα 30amp όντως αληθεύουν ούτε έβγαλα κάποιο warp για να δω τι υπάρχει τυπωμένο πάνω στο μέταλλο του cell από το εργοστάσιο
έβγαλα μερικές φωτογραφίες κυριολεκτικά του ποδαριού μόλις τις πήρα από το ταχυδρομείο