RY4 BronzeΘα ήθελα να ξέρω πού έκρυψαν το RY. Όχι ότι με χαλάει που δεν το καταλαβαίνω, κάθε άλλο, αλλά έχω αρχίσει να ανησυχώ για τους γευστικούς μου κάλυκες που δεν καταλαβαίνουν τα περισσότερα από τα συστατικά που περιέχουν τα υγρά που ατμίζω. Εκτός κι αν έχουν αποκτήσει την ικανότητα (οι κάλυκες μου...) να κρύβουν από τον εγκέφαλο μου τα αρώματα που απεχθάνομαι, οπότε να ανοίξω καμιά σαμπάνια...
Το RY4 Bronze έπεσε στα χέρια μου από σπόντα γιατί από μόνος μου ποτέ δεν θα αγόραζα υγρό που έχει στο όνομα του το συνθετικό RY4. Γι' αυτό και το είχα αποκλείσει, κι αυτό και τα υπόλοιπα της σειράς, και είχα πάει παρακάτω. Έλα όμως που ο νονός τα έκανε λίγο σαλάτα με τις επιλογές των υγρών που μου πήρε δώρο το Πάσχα, να σου ξαφνικά το Bronze στα χέρια μου. (Απ' την άλλη τα παπούτσια και η λαμπάδα και κυρίως το σοκολατένιο αυγό ήταν εντελώς του γούστου μου οπότε ευχαριστώ νονέ...)
Το RY4 Bronze έχει μια πολύ busy και λογοτεχνική περιγραφή την οποία και προώθησα στα αρμόδια νήματα της ποίησης και λογοτεχνίας του φόρουμ για να αποφανθούν επ' αυτής οι ειδικοί. Εγώ εδώ θα ξεκινήσω λέγοντας πως το RY4 υπάρχει μεν στο όνομα του υγρού αλλά όχι και στο υγρό το ίδιο! Καλύτερα μιάς και το RY4 είναι για μένα το πιο απεχθές και αφόρητο άρωμα μετά την μενθόλη. Και την σοκολάτα. Και το γλυκάνισο. Και το λιβάνι. Και... Ξεφεύγω όμως οπότε επανέρχομαι. Το υγρό το άτμισα σε ατμοποιητή MTL, σε πνευμονικό αλλά και σε ντρίπερ. Σε κανέναν από τους τρεις δεν αντελήφθην το RY4, και μεταξύ μας, ούτε και κανένα άλλο από τα υπόλοιπα συστατικά της περιγραφής πλην ίσως του ξεροψημένου. Δεν έχω ιδέα
τί είναι ξεροψημένο, το αντιλαμβάνομαι όμως μια χαρά. Μην με παρερμηνεύσετε. Το υγρό μου αρέσει και μου αρέσει τόσο που θα το ξαναγοράσω. Απλώς για άλλη μια φορά δεν έχω ιδέα τι ατμίζω (χωρίς αυτό να το θεωρώ μειονέκτημα...).
Θα κλείσω λέγοντας πως την επόμενη φορά που θα πάω στο ατμομάγαζο (όταν καταφέρω επιτέλους να πάρω απάντηση από το 13033 που με αγνοεί από την περασμένη Παρασκευή και έχω κλειστεί μέσα...) θα αγοράσω και τα υπόλοιπα της σειράς RY4, και θα τους δώσω μία ευκαιρία με την ελπίδα φυσικά να
μην αντιλαμβάνομαι ούτε εκεί το RY4.
Ζωντανά από την πόλη του χαλκού
για την τηλεόραση του Σκάι
Σιπής Μπαρόκος esquire
Ακολουθεί η πρόγνωση του καιρού με τ...