Ποιον ατμοποιητή να πάρω? Την ερώτηση την έχω κάνει στον εαυτό μου 100 φορές και όσο περνά ο καιρός παίρνω και διαφορετικές απαντήσεις... και εγώ νέος είμαι στο άτμισμα... ένας μήνας και κάτι... ξεκίνησα με ego-t και ξέκοψα από το κ.τ. αλλά είχα μικρο διαρροές και ήταν ακριβός, πέρασα σε dual coil carto (giant) και με εξέπληξε η τζούρα και ο ατμός αλλά δεν είχα τις ίδιες γεύσεις με το ego-t, στη συνέχεια ego-f που εντάξει, δεν είχε διαρροές, είχε ντουμάνι, αλλά η γεύση.... τσιγαρίσια έβαζες, τσάι σου ερχότανε.... και αυτός με βόλεψε όμως, γιατί πάντα τον είχα γεμάτο στο κουτάκι, να με περιμένει.... τώρα δοκιμάζω i-mist που έχει πολύ καλές προοπτικές και ίσως μετά από λίγο καιρό ποιος ξέρει ποιον άλλο θα δοκιμάσω....
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι υπομονή και όρεξη να έχεις.... συσκευή που να τα έχει όλα σε ένα δεν υπάρχει (ακόμα)... άσε που πολλές φορές ο καθένας μας ζητάει ή ρίχνει βάρος σε διαφορετικά πράγματα... για άλλον είναι η γεύση, άλλος θέλει ντουμάνια και άλλος ευκολία... άλλος σκέφτεται μακροβιότητα...