[justify][member=17626]tsagod[/member], καλησπέρα. Κοίτα, η αλήθεια είναι πως όλοι μας, και οι ευτυχισμένοι κάτοχοι ενός Eviva, έχουμε ακλόνητα επιχειρήματα για το πώς και το γιατί, όμως εδώ θα υποστηρίξω και τον φίλο [member=21627]ZEEK[/member]. Αναζήτησε την πηγή, με την προοπτική δοκιμής ενός κορυφαίου επισκευάσιμου. Μπορώ κι εγώ να εντοπίσω και δικά του λάθη, π.χ. παράλειψη τηλεφωνικής επικοινωνίας, παρ’ όλα αυτά ομολογώ πως το κάνω κι εγώ αυτό, δηλ., επιλέγω επίσκεψη σε κατασκευαστή ή κεντρικό κατάστημα δίχως καμία επικοινωνία και προσβλέπω σε δοκιμή, ακόμα κι αν μιλάμε π.χ. για μία νέα βάση επισκευάσιμου. Μην σου κάνει όμως καμία εντύπωση όσα λέμε, οι Atmistique είναι υπέροχοι άνθρωποι και σωστοί επαγγελματίες. [/justify]
[justify]Όπως κι αν έχει, πιστεύω πως εδώ δεν είναι το κατάλληλο νήμα για τέτοια συζήτηση, θα μπορούσε να πάρει άμεσα μία απάντηση ο αγαπητός ΖΕΕΚ, χωρίς να χρειαστεί να γράφουμε εμείς, όμως δεν το θεωρεί απαραίτητο, είναι απόλυτο δικαίωμά του. Εγώ από τη μεριά μου, ως ένας ακόμα ευτυχισμένος κάτοχος, θα του επαναλάβω πως αξίζει να αναζητήσει τρόπο επικοινωνίας και δοκιμής, και η άκαρπη πρώτη προσπάθειά του ας μείνει ως μικρή παρένθεση. [/justify]