Χάνει με το κεραμικό αρκετά σε ανάλυση Γιάννη μου η νέα βάση σε σχέση με την παλιά δυστυχώς.Οταν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις...
Δεν ζητάω χωρίς λόγο μεγαλύτερα κεραμικά 
διαφωνώ !

η νεά βάση λόγω ultem δίνει "αλλη" ανάλυση...
το αν χάνει ή κερδίζει σηκώνει κουβέντα , έχω και παραδείγματα που "κερδίζει" πχ skipper και άλλα που "χανει" πχ atmos lemonade
με χρήση κεραμικου στη νέα βάση έχεις ένα πρόσθετο αέρα 10-15% εκτός αν ρουφάς σαν βιομηχανικός απορροφητήρας

Ο αέρας αυτός δεν είναι τόσος που να αλλοιώνει την γεύση που είχε η παλιά βάση με κεραμικό
Η γνώμη που έχω σχηματίζει από την μέχρι τώρα χρήση είναι ότι κακώς μιλάμε για εβίβα βέρσιον 2.
Εχουμε έναν άλλο ατμοποιητή....
Αλλωστε πως ακριβώς μπορεί κανείς να συγκρίνει με την παλιά βάση όταν εκείνη δεχόταν μικρότερη ποικιλία συρμάτων

ΥΓ
μου κάνει εντύπωση και κάτι άλλο
όταν βγήκε ο εβίβα ο παλιός είχαμε 500 σελίδες νήμα για τον άν είναι καλύτερος ή χειρότερος σε σύγκριση με τον φαινόμενον
τώρα μιλάμε για εβίβα v1 versus v2 που όπως είπα (
για μένα επαναλαμβάνω) είναι λάθος σύγκριση
Και επειδή εγω δεν φημίζομαι για την ποικιλία ατμο που έχω (είμαι μονοποικιλιακός

) πολύ θα ήθελα από έμπειρους παίκτες όπως οι [member=17746]paloukaros[/member] [member=12562]thenetpoet[/member] [member=13664]Ribot[/member] κτλ να δώ σχόλια για συγκριτική απόδοση με στησίματα που μπορούν να σταθούν στη νέα βάση του εβίβα και ομοίως σε άλλους ατμο