Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

430 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Eviva V2 By Atmistique  (Αναγνώστηκε 215421 φορές)

Αποσυνδεδεμένος StefPasc

• Taste Chacer
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πόρτο Ράφτη
  • Φύλο: Άντρας
  • Ad astra per aspera
Απ: Eviva V2 By Atmistique
« Απάντηση #255 στις: Ιουν 15, 2018, 08:51 »
Χάνει με το κεραμικό αρκετά σε ανάλυση Γιάννη μου η νέα βάση σε σχέση με την παλιά δυστυχώς.Οταν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις...
Δεν ζητάω χωρίς λόγο μεγαλύτερα κεραμικά :'(
διαφωνώ !  :dance2: :dance2: :dance2:

η νεά βάση λόγω ultem δίνει "αλλη" ανάλυση...
το αν χάνει ή κερδίζει σηκώνει κουβέντα , έχω και παραδείγματα που "κερδίζει" πχ skipper και άλλα που "χανει" πχ atmos lemonade
με χρήση κεραμικου στη νέα βάση έχεις ένα πρόσθετο αέρα 10-15% εκτός αν ρουφάς σαν βιομηχανικός απορροφητήρας  :cigar:
Ο αέρας αυτός δεν είναι τόσος που να αλλοιώνει την γεύση που είχε η παλιά βάση με κεραμικό
Η γνώμη που έχω σχηματίζει από την μέχρι τώρα χρήση είναι ότι κακώς μιλάμε για εβίβα βέρσιον 2. 
Εχουμε έναν άλλο ατμοποιητή....
Αλλωστε πως ακριβώς μπορεί κανείς να συγκρίνει με την παλιά βάση όταν εκείνη δεχόταν μικρότερη ποικιλία συρμάτων 
:D
ΥΓ 
μου κάνει εντύπωση και κάτι άλλο
όταν βγήκε ο εβίβα ο παλιός είχαμε 500 σελίδες νήμα για τον άν είναι καλύτερος ή χειρότερος σε σύγκριση με τον φαινόμενον
τώρα μιλάμε για εβίβα v1 versus v2 που όπως είπα (για μένα επαναλαμβάνω) είναι λάθος σύγκριση
Και επειδή εγω δεν φημίζομαι για την ποικιλία ατμο που έχω (είμαι μονοποικιλιακός  :laugh1:) πολύ θα ήθελα από έμπειρους παίκτες όπως οι [member=17746]paloukaros[/member] [member=12562]thenetpoet[/member] [member=13664]Ribot[/member] κτλ να δώ σχόλια για συγκριτική απόδοση με στησίματα που μπορούν να σταθούν στη νέα βάση του εβίβα και ομοίως σε άλλους ατμο  :diplom:

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #256 στις: Ιουν 15, 2018, 09:12 »
Μη με εμπλέκεις εμένα Στέφανε, εγώ τον έδωσα πρόσφατα αυτόν που είχα -"ένεκα της ανάγκης κύριε πρόεδρε" :laugh1:- και έχω κατακλυστεί από άλλο ερωτικό πάθος! Σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον. :yes:

Αποσυνδεδεμένος StefPasc

• Taste Chacer
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Ad astra per aspera
« Απάντηση #257 στις: Ιουν 15, 2018, 09:25 »
Γιώργο εσύ σίγουρα έχεις δοκιμάσει περισσότερους από μένα και ενδεχομένως μπορείς να έχεις άποψη περί συγκρίσεων ....

με αυτή την έννοια  :respect:

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΠΙΤΣΟΥΝΙ city
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #258 στις: Ιουν 15, 2018, 09:28 »
Η νέα βάση είναι πολύ καλύτερη ατμιστικά για την εποχή μας σε σχέση με την παλιά για χρήση χωρίς το κεραμικό.Αλλά με το κεραμικό είναι χειρότερη σε όλα και δεν βγάζει την ξηρότητα της v1 βάσης.Με το κεραμικό χάνεται και το πλεονέκτημα της τοπ τροφοδοσίας που έχει ο άτμο βασικά..κρίμα να του το στερείς.
Το κοχλιοειδής φαινόμενο στον αέρα είναι αρκετά έντονο στην δικιά μου τζούρα οπότε κεραμικό γιόκ στην νέα βάση για εμένα(εκτός και αν βγάλουν κανένα άλλο μέγεθος κεραμικού).
Είπα και στον Γιάννη τι να κάνει με ένα γνώριμο υγρό γι αυτόν που δοκίμασα αρκετά πάνω του και περιμένω να γράψει και τα δικά του σχόλια.Εγώ τα έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου μετά απο τόσες δοκιμές που έκανα.Βρήκα το στήσιμο που μου ταιριάζει και μπήκε στο rotation ο Εviva.Πειραματισμοί τέλος,βαρέθηκα να δίνω σε κόσμο να δοκιμάζει στησίματα με αυτόν.
Eίναι ο μόνος πάντως που στέκεται επάξια δίπλα στους Hussar μου αυτή την εποχή και νομίζω με αυτό το διδυμάκι θα βγει το καλοκαίρι όσο αφορά τους τανκάτους και την διατομή αέρα που αρέσκομαι σε αυτούς (2,5mm).

Αποσυνδεδεμένος StefPasc

• Taste Chacer
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Ad astra per aspera
« Απάντηση #259 στις: Ιουν 15, 2018, 09:33 »
Βρήκα το στήσιμο που μου ταιριάζει και μπήκε στο rotation ο Εviva.
Σταύρο καλημέρα
μπορείς σε παρακαλώ να ξαναγράψεις εδώ σε τι στήσιμο κατέληξες για να το δοκιμάσω κι εγώ ;
Θενκς  :respect:

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #260 στις: Ιουν 15, 2018, 09:54 »
Καλημέρα Στέφανε :bye:

Διπλή παράλληλη 3άρι πυρήνα με 40αρι ni80 4 σπείρες ή λεπτό fusaki 28αρη απο coilology που αυτό δεν είναι για τα χεράκια σας :))
Φυσικά όποτε ευκαιρείς ξέρεις που θα με βρεις να πιούμε καφεδάρα και να σου στήσω ότι γουστάρεις :yes:

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Παιανία
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
« Απάντηση #261 στις: Ιουν 15, 2018, 09:59 »
Εγώ σκέψου, Στέφανε, έχω σταματήσει να στήνω. Του πάω σύρμα, βαμβάκι, τους ατμοποιητές μου όλους παίρνω και καφεδάρα και αράζω. Τι καλό παιδί  :love_hearts:

Αποσυνδεδεμένος cloak

• on
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τα πάντα ρεί και ουδέν μένει
« Απάντηση #262 στις: Ιουν 15, 2018, 10:05 »
Εγω να δεις στησιμο στον Eviva :)) O Στέφανος κι ο ποιητης ξερουν

Αποσυνδεδεμένος StefPasc

• Taste Chacer
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Ad astra per aspera
« Απάντηση #263 στις: Ιουν 15, 2018, 10:16 »
Σταύρο θα έρθω για το καφεδάκι
Θα περάσω πρώτα από τον [member=20077]cloak[/member] να στήσει τους εβιβα με τον δικό του μοναδικό τρόπο και μετά θα έρθω σε σένα 
Αμα καταφέρεις και στήσεις οπως ο [member=20077]cloak[/member] θα σου υποβάλλω δημοσίως τα ΣΕΒΗ μου. 
Αμφιβάλλω όμως 
Οτι και να κάνεις το στήσιμο του Χρήστου δεν θα το πετύχεις ποτέ, δεν θα το καταλάβεις ποτέ, δεν θα το δείς κάν.....
Είναι ΑΟΡΑΤΟ και δεν αντιγράφεται....
:pare: :pare: :pare:

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • Συντονιστής
  • Τόπος: Αλιμος
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #264 στις: Ιουν 15, 2018, 10:42 »
Σταύρο, το φαρδύτερο κεραμικό ήταν από τα πρώτα πράγματα που είχα γράψει και εγώ.
Είναι κρίμα να αναβαθμίζεται ένας ατμοποιητής ώστε να έχει περισσότερο αέρα και να χάνεις αυτή τη δυνατότητα αν του φορέσεις το κεραμικό. Όνειρο θα ήταν 2.5mm πιν στο κεραμικό και αντίστοιχα μεγαλύτερης διαμέτρου κεραμική κούπα.

Αποσυνδεδεμένος StefPasc

• Taste Chacer
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Ad astra per aspera
« Απάντηση #265 στις: Ιουν 15, 2018, 10:46 »
βρε Γιάννη είναι ίσως μια επιλογή για ορισμένους αυτό που λές
θα αντέχεται η "ξηρότητα" του ατμού με φαρδύτερο κεραμικό ; who knows...
καλό θα ήταν να υπήρχε μια επιλογή για φαρδύτερο αλλά έχουμε αντίστοιχο παράδειγμα.... ;

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #266 στις: Ιουν 15, 2018, 11:00 »
Μα eviva μόνο ένας... τι αντίστοιχο παράδειγμα ψάχνουμε;;;
Εμείς τους ξεβλαχέβουμε :laugh1: (Γίναμε οι Κωστόπουλοι του vaping  8) )

Αποσυνδεδεμένος petra

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #267 στις: Ιουν 15, 2018, 16:20 »
βρε Γιάννη είναι ίσως μια επιλογή για ορισμένους αυτό που λές
θα αντέχεται η "ξηρότητα" του ατμού με φαρδύτερο κεραμικό ; who knows...
καλό θα ήταν να υπήρχε μια επιλογή για φαρδύτερο αλλά έχουμε αντίστοιχο παράδειγμα.... ;
Ισα ίσα....
πολύ και υγρός ατμός αφήνει μια εντελώς πνιγηρή αίσθηση. Νιώθεις σαν να σου έρχεται υγρό στο στόμα κάποιες φορές (ο λόγος που έδωσα τον siren)

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • Συντονιστής
  • Τόπος: Αλιμος
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #268 στις: Ιουν 15, 2018, 16:21 »
Με πρόλαβες Βούλα, ξηρό ατμό δεν πήρα ποτέ από κεραμικό, βέβαια κάνω εξαιρετικά στησίματα όπως και εσύ απ΄ότι φαίνεται :laugh1:

Στέφανε, αν δεν δοκιμάσουμε δεν θα μάθουμε, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να μας δώσει την επιλογή ο κατασκευαστής.
Εγώ ποντάρω ότι θα έχει συγκλονιστικό αποτέλεσμα.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• Φουγαροκαραβάνα
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #269 στις: Ιουν 16, 2018, 00:38 »
Γνώμη άπειρου παίκτη: Ό,τι πιο κοντά σε GSL. / [και χωρίς ρύθμιση αέρα, μόνο με αυτά τα μαγικά δυόμισι χιλιοστά].  :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 399432 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2724 729400 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 08:22
από Tem
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 5883 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3157 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 382367 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 267603 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 736043 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 269553 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 696151 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1093 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 2257 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 23493 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos