[justify][member=17651]ThioVag[/member], καλημέρα, και πάντα καλοάτμιστος! Πόσο χαίρομαι που οι καλοί επισκευάσιμοι είναι στους υπέροχα καλούς ανθρώπους όπως εσύ! Για όσα αναφέρεις, θα ήθελα να πω κι εγώ τα όσα είδα. [/justify]
[justify]Βίδες ακροδεκτών. Είναι αυτές που ήδη γνωρίζουμε από τον v1, το γνωρίζουμε όλοι. Προσωπικά, από 40άρι και πάνω είδα να έρχεται η όποια δυσκολία, πάντως δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, απλώς έδωσα λίγη παραπάνω προσοχή στο πώς θα βιδώσω, (π.χ. εγώ κάνω σχεδόν μία πλήρη περιστροφή στο σύρμα / και μάλιστα, κατόπιν το τραβάω και σχετικά βίαια ώστε να αφαιρέσω και το ελάχιστο περίσσευμα σύρματος που αγκάλιασε τη βίδα, κι αφού επίσης έχω βεβαιωθεί πως έπιασε σταθερά ο ακροδέκτης). Ειλικρινά, κανένα πρόβλημα μέχρι και 50άρι που εγώ είδα. / Βέβαια, αν με ρωτήσεις, συμφωνώ με τον paloukaro, πως ναι, θα ήθελα κι εγώ μία σχετική αναβάθμιση. [/justify]
[justify]Βίδα πόλου 510. Τα ίδια κι εδώ. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, (τουλάχιστον με τα μοντ που χρησιμοποιώ), ούτε στον v1 ούτε στον v2 δεν είχα θέμα, και δεν χρειάστηκα ποτέ να χρησιμοποιήσω βοηθητική στήριξη (π.χ. μικρό o-ring). Βέβαια, και η βίδα αυτή είναι όπως την ξέρουμε από τον v1, δηλ. μικρή και με αρκετά εύκολη περιστροφή. / σε όσους ατμοποιητές είχα τέτοιο θέμα στο παρελθόν, δηλ. το γνωστό μας no atomizer, την ευθύνη τη χρεώνω κι εγώ στον εκάστοτε ατμοποιητή. Παρ’ όλα αυτά, με Eviva δεν έτυχε να έχω ποτέ πρόβλημα. / Και εδώ όμως συμφωνώ σε μία αντίστοιχη αναβάθμιση. [/justify]
[justify]Ενοχλητική θερμοκρασία ατμοποιητή. Εδώ είναι που, προσωπικά πάντα, μου κάνει εντύπωση. Από τη μία, ναι, αν π.χ. στενέψω κλείσω αέρα στις επιλογές μου (π.χ. είτε χρήση κεραμικού είτε σφικτό pin με χρήση χοντρότερου σύρματος και ανέβασμα σε βατ, εδώ ναι, λογικά θα δω παραπάνω θερμότητα, και σαν τζούρα και ως προς το επιστόμιο. Όμως, εγώ για παράδειγμα, έχω ξετινάξει στη χρήση το καταπληκτικό JoJo kit, έχω φτάσει μέχρι 25 βατ, δεν έχω πάει παραπάνω για να ξέρω, και καμία απολύτως ενόχληση από θερμοκρασία, πουθενά. Μάλιστα το τονίζω και ως εξαιρετικό ως λειτουργία στον v2. Δεν πήρα πουθενά το παραμικρό πρόβλημα θερμοκρασίας. Εδώ ίσως χρειαστεί να δεχτείς μία γνώμη και από τους Atmistique, μήπως συμβαίνει κάτι και που δεν έτυχε να προσέξεις. / Ειλικρινά, ο v2 δεν έχει φύγει από τα χέρια μου, δεν μπορώ να ξεκολλήσω, και εύχομαι να βρεις απαντήσεις σε όλα. [/justify]