Λοιπόν να πω και εγώ τα πρώτα συμπεράσματα μου με 2 στησίματα μέχρι στιγμής ...
Ενα με 2πλη παράλληλη Νι80 35αρι 4 σπείρες 0,36Ω που έπαιζε σταθερά στα 60-65 watt και το μεγάλο πινάκι αέρα(το στήσιμο υπάρχει στο νήμα του v1 για να βλέπουν μερικοί αν θέλουν να δουν πως γίνεται
) το οποίο έδωσε και την καλύτερη ανάλυση στα gourmet υγρά που έβαλα.Ετσι και αλλιώς με τα σύγχρονα υγρά ήξερα οτι εδώ θα έπερνα αυτό που ζητούσα ...
Και ένα κλασσικό στησιματάκι που μου είχε πει ο [member=10079]StefPasc[/member] και απο τότε το είχα μόνιμο στον v1 όταν βαριόμουνα να παίξω με mesh και το ss cap.Oβαλ coil 2mm+ μέσα σε κεραμικό με 35αρι kanthalaki.
Nα πω τα λίγα τα αρνητικά πρώτα :
Α)Κάνουν που κάνουν lifting σε ένα ατμιστικό διαμάντι όπως ο eviva,βάλτε 2 post της προκοπής να παίρνουν σύρματα που χρησιμοποιεί ο κόσμος κατα κόρον στις μέρες μας.
Τραγικό να μην είναι εύκολο να πιάσει ένας απλός ατμιστής ένα 35αρι ή ένα 40αρι kathalaki αβίαστα...Σίγουρα οι περισσότεροι στα συρτάρια τους τέτοιες διαστάσεις έχουν όσο αφορά τα απλά σύρματα.
Β)Μεγαλύτερα Κεραμικά.Με τον extra αέρα πιστεύω θα ήταν λογικό να μπορούμε να πάρουμε αυτό τον ξηρό ατμό που αγαπήσαμε και σε μεγαλύτερη ποσότητα.
Γ)ορινγς σε πινάκια αέρα και το κεραμικό που είχαν μέσα λάθος επιλογή σίγουρα.(οτι άλλο oring δοκίμασα απο έτοιμες αντιστάσεις και μικρά drip tip απροβλημάτιστα)
Δ)Πόλος.Απαράδεκτο να χρειάζεται ξεβίδωμα για να παίξει σε ένα απλό μοντάκι όπως το evic vtc mini μου.Για μηχανικό υβριδικό παράδειγμα προς αποφυγή σίγουρα.Ενα oring ή μια μακρύτερη βίδα τόσο δύσκολο ήταν να μπει;(Απορώ με αυτούς που τον περάσανε beta testing
)
Πάμε στα θετικά τώρα :
Α)Αέρας επιτέλους.Αυτό που πάντα ήθελα στον eviva μου.Η τζούρα του εκπληκτική.Δεν φτάνει το smoothless ενός Hussar(που θεωρώ οτι καλύτερο στην κατηγορία) λόγω κατασκευής της καμπάνας αλλά είναι εξαιρετικό το πόσο βελούδινη είναι.
Β)Γεύση.Επιτέλους βγάζει τα σύγχρονα υγρά όπως πρέπει και χωρίς τα περίεργα στρογγυλέματα του v1(χωρίς το κεραμικό).
Γ)Τροφοδοσία.Εδώ δίνει ρέστα.Με τόσο μικρές τρύπες τροφοδοσίας και Full vgατα υγρά(75% vg++) όσο και να τον ζόρισα δεν πήρα ποτέ ξερή τζούρα.Οτι καλύτερο εχω δει σε αυτόν τον τομέα στους ατμοποιητές της κατηγορίας.Ξέρετε πόσοι ατμοποιητές περνάνε απο τα χέρια μου και δεν θέλω να είμαι υπερβολικός αλλά εδώ μιλάμε για σημείο αναφοράς.Να βλέπουν οι άλλοι κατασκευαστές να μαθαίνουν...H τροφοδοσία για εμένα είναι το σημαντικότερο πράγμα σε έναν ατμοποιητή και αυτό που μας δίνει μετά το στήσιμο αυτό που αγαπάνε να λένε οι άλλοι γευσάρα .
Δ)Κατασκευή.Ποιότητα στα πάντα που φωνάζει εκτός φυσικά τα μικρά orings
Φυσικά δοκιμές θα συνεχιστούν και θα τα λέμε όλα εδώ και θα απαντήσω και στα μηνύματα που με ρωτάτε.
Εγώ θα ασχοληθώ αρκετά με τον συγκεκριμένο άτμο και θα μπει σίγουρα στο καθημερινό rotation μου(τα πρωινά
)
Μπράβο ξανά στο team του Atmistique,το καλό έγινε καλύτερο αλλά σίγουρα θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερο .
Ειμαι σίγουρος οτι στο μέλλον θα δούμε και άλλες βελτιώσεις στα θέματα που πονάει λίγο...
Αυτά... καλά ατμίσματα και εβίβες