Διαπιστώνω κι εγώ λοιπόν ότι θέλω λίγο φαρδύτερο drip tip από το κλασικό του Eviva και ο λόγος είναι ότι μαζεύει και σε εμένα συνεχώς υγρό κάτω από αυτό λόγω της στενής του διαμέτρου (3mm ). Το υγρό που συσσωρεύεται μπαίνει με τη σειρά του στην καμινάδα και μετά από μερικές τζούρες ακούγεται κάτι σαν μπουρμπουλήθρα, όχι κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό όμως αφού φεύγει με την αμέσως επόμενη - μέχρι να κάνει ξανά εμφάνιση..
Βγάζοντας το drip tip βλέπω καθαρά το υγρό μέσα στην καμινάδα.

Όλα τα παραπάνω αφού έχω χρησιμοποιήσει το 2άρι pin (αρκετός αέρας κατ' εμέ ) και 27άρι kanthal σε 5 σπείρες. Που να βάλω και το 2,5άρι δηλαδή με λίγο μεγαλύτερο σύρμα. Το "πρόβλημα" εξαφανίζεται αμέσως με τα drip tips του kayfun v5, v3 mini και του expromizer που κράτησα στο συρτάρι. Όμως για διαφορετικούς λόγους τα παραπάνω δεν με βολεύουν -και ιδιαίτερα τα κοντά τύπου "cloud one"- άρα πρέπει να διαλέξω κάποιο διαφορετικό από τους atmistique (κόλλημα να χρησιμοποιώ της ίδιας εταιρείας τι να κάνουμε;

).
Μάλλον θα βοηθούσε και η νέα καμπάνα του Eviva αλλά δεν θέλω να του αλλάξω το προφίλ σε αέρα, ήδη με το 2αρι μου φαίνεται αεράτος σχετικά.
Για αρχή θα δοκιμάσω και στήσιμο με στενότερο σύρμα ώστε να μην υπάρχει τόση παραγωγή ατμού - άρα και μικρότερη συσσώρευση υγρού στο σημείο - και βλέπουμε.
Με προβληματίζει λίγο τώρα στην αρχή αλλά στην γεύση του υποκλίνομαι πραγματικά. Που να μπει και το κεραμικό δηλαδή, που να λύσω κι αυτά τα μικρά που με απασχολούν και που είμαι σίγουρος ότι θα ξεμπερδέψω σύντομα με αυτά. Διαμάντι!