Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

420 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, zalaros, thanos1071, Milarepa, camber, chkontog, Doubt

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Eviva V2 By Atmistique  (Αναγνώστηκε 215187 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dimitris1167

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Eviva V2 By Atmistique
« Απάντηση #1245 στις: Δεκ 02, 2020, 22:42 »
σε πρόσφατη τηλεφωνικη   επικοινωνία που είχα με την κοπελιά μου είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναφέρουν, σε ερώτηση αν ψήνεται v3  δεν ξέρω μπορεί  ίσως

Αποσυνδεδεμένος striftos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #1246 στις: Δεκ 03, 2020, 14:27 »
Αναφέρεσαι σε βάσεις V2?

Γιατι σε προσφατη επικοινωνία που είχα σχετικά με πινάκια μου είπαν πως τα περιμένουν καιρό τωρα.

Αποσυνδεδεμένος dimitris1167

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #1247 στις: Δεκ 03, 2020, 14:56 »
ρώτησα για jojo kit συγκεκριμένα το οποίο δεν πρόκειται να ξανάφέρει, βρήκα μόνο το τανκακι χωρις την καμπανα στο vape expert το οποίο παρήγγειλα μην τυχόν και σπάσει το δικό μου

Αποσυνδεδεμένος Paso

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #1248 στις: Δεκ 04, 2020, 14:58 »
Click-->Έγινε διαγραφή άμεσης παράθεσης<--Click

Δημήτρη ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν το είχα σκεφτεί αυτό και παραγγειλα και εγώ ένα τανκακι για jojo kit από Vape experts.
Το είχα ψιλοσιγουρο οτι τα παιδιά στο atmistique θα είχαν πάντα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 04, 2020, 20:12 από Buliwyf »

Αποσυνδεδεμένος striftos

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #1249 στις: Ιαν 04, 2021, 12:42 »
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Είμαι κάτοχος του Eviva 2 εδώ και περίπου ένα χρόνο.  Πράγματι είναι ένας από τους αγαπημένους μου ατμοποιητές, τόσο σε λειτουργία (γεύση) όσο και σε πρακτικότητα (μηδεν διαρροές).  Το μόνο μου παράπονο ήταν η τζουρα του, που κάνει θόρυβο και δίνει μια αίσθηση ότι κάτι υπάρχει μέσα και "γρατσουνάει"  τον αέρα την ώρα που παίρνεις τζούρα (δεν ξερω πως αλλιως να το περιγράψω). Βέβαια είχα θέμα παρόμοιο με το v1, οπότε το αποδεχτηκα μιας και στο σύνολο δίνει εξαιρετική ατμιστική εμπειρία.

Για το λόγο αυτό όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία πριν κανένα μήνα, πήρα ένα δεύτερο.  Στον δεύτερο αυτό το "γρατσουνισμα" σχεδον δεν υπάρχει και πλέον ευχαριστιέμαι τον Eviva πειρσσότερο ακόμα και από τον IOU που ήταν ο αγαπημένος μου ατμοποιητής.  Το πρόβλημα, ομως, είναι πως δεν ευχαριστιέμαι πλέον τον πρώτο μου Eviva και έχει αρχίσει και μου σπάει τα νεύρα αυτό το γουργουρισμα.  

Υπάρχει κανεις άλλος με αυτό το θέμα, και κυριότερα, υπάρχει κάποια λύση??

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • Συντονιστής
  • Τόπος: Αλιμος
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1250 στις: Ιαν 04, 2021, 13:44 »
Στους δύο eviva 2 που έχω και χρησιμοποιώ καθημερινά, δεν έχω αντιληφθεί κάποιο περίεργο θόρυβο από τον αέρα.
Δεν τον λύνεις να τσεκάρεις μέσα στη βάση αν έχει κανένα σκουπιδάκι, γρεζάκι ή κάτι παρόμοιο?

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1966

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #1251 στις: Ιαν 04, 2021, 13:57 »
Κι εγώ το ίδιο θα σου έλεγα, κάνε μια προσπάθεια να τον λύσεις γιατί ούτε κι εγώ έχω τέτοιο θέμα.
(δεν είναι κ fresia να τον πετάξεις, που λέει ο λόγος, στην ελιά )

Αποσυνδεδεμένος striftos

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #1252 στις: Ιαν 04, 2021, 14:08 »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το ότι δεν έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο μου δίνει ελπίδες ότι 'φτιάχνεται'.  

Η αλήθεια είναι πως προσπάθησα όλα τα εύκολα 'fix' όπως να αλλάξω πιν, ακόμα και την αντίσταση μου να την ανεβάσω και να την κατεβάσω αλλα τιποτα.

Για να λυθεί το deck απλά βγάζω τη βίδα στο πλάι? Υπάρχει στο νήμα κάποιος οδηγός ή φωτογραφία να ψάξω?

Αποσυνδεδεμένος george kotsopoulos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: alimos
« Απάντηση #1253 στις: Ιαν 04, 2021, 14:41 »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το ότι δεν έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο μου δίνει ελπίδες ότι 'φτιάχνεται'. 

Η αλήθεια είναι πως προσπάθησα όλα τα εύκολα 'fix' όπως να αλλάξω πιν, ακόμα και την αντίσταση μου να την ανεβάσω και να την κατεβάσω αλλα τιποτα.

Για να λυθεί το deck απλά βγάζω τη βίδα στο πλάι? Υπάρχει στο νήμα κάποιος οδηγός ή φωτογραφία να ψάξω?
Θα χρειαστείς κλειδακι Allen 0,9 mm

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Ηρακλης

• ΓΙΩΡΓΟΣ @ Ο εξυπνος παραδεχεται Ο πονηρος δικαιολογειται Ο ηλιθιος επιμενει
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Γιωργος
« Απάντηση #1254 στις: Ιαν 04, 2021, 14:45 »
Την βίδα στο πλάι ( δεν ειναι βίδα ) μην την πειράζεις εσύ , μονο στο Atmistigue
Θα τον στείλεις εκεί ... και θα σου λύσουν το πρόβλημα σίγουρα!!!

[member=14664]george kotsopoulos[/member] γράφαμε ταυτόχρονα  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 04, 2021, 14:52 από Ηρακλης »

Αποσυνδεδεμένος striftos

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #1255 στις: Ιαν 04, 2021, 15:16 »
Ναι η αλήθεια είναι πως δε θα ηθελα να μπλεξω με τη βιδα (ξερω πως δεν είναι βιδα, γι'αυτό και δεν θέλω να το πειραξω  ;D ) και πλάκα πλάκα δεν είναι κακή ιδεά να την στείλω για ενα γενικό σερβις.  Η εμπειρία μου με αλλους ατμοποιητές είναι ότι γενικά αναγεννιουνται μετά από μια επίσκεψη στον κατασκευαστή.

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: ΑΡΤΑ
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #1256 στις: Ιαν 04, 2021, 15:27 »
Όπως και να το κάνουμε, μια συνάντηση με τον δημιουργό, ανανεώνει (τουλάχιστον)!!!

Αποσυνδεδεμένος Σταύρος 63

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα Αχαρναι
  • Τό γάρ περισσά πράσσειν ούκ έχει νούν ούδένα
« Απάντηση #1257 στις: Ιαν 04, 2021, 23:07 »
Η βίδα αυτή κρατάει το πεεκ και είναι και ο αρνητικός πόλος. Αν θες να το βγάλεις απλά σημάδεψε ποιος πόλος είναι, βγάλε ας πούμε τό βιδακι ώστε να την βάλεις πάλι στον ίδιο πολο.Θα ξεβιδωσεις και τον θετικό πολο το βιδακι από κάτω στη βάση και με ένα κατσαβίδι θα το σπρωξεις προς τα πάνω. Μαζεύει αρκετό υγρό μέσα .Πρόσεχε τα ορινγκ που έχει. 

Αποσυνδεδεμένος makis206

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Πλέον Ηράκλειο
« Απάντηση #1258 στις: Ιαν 05, 2021, 09:39 »
Επειδή το έχω κάνει στο παρελθόν στον πρώτο Eviva, το να βγάλεις το βιδακι και να αφαιρέσεις τον αρνητικό πόλο και το peek από μέσα (το ultem στον Eviva v2 δηλαδή ) δεν είναι δύσκολο. Το δύσκολο είναι να ξαναβάλεις το peek στη θέση του πάλι. Αυτό γιατί έχει περιμετρικά ένα oring το οποίο το "μασάει" η μεταλλική βάση καθώς εισχωρεί το peek μέσα στο μέταλλο.
Είναι ιδιαίτερα στενό το σημείο ανάμεσα στο peek και το μεταλλικό σπειρωμα της βάσης, εκεί δηλαδή που βιδώνει η καμπάνα και βλέπουμε και τα ανοίγματα της εισαγωγής του υγρού από το τανκ.
Το oring θα φαγωθεί με ότι συνεπάγεται αυτό στη μελλοντική στεγανοποίηση της βάσης.
Σκεφτείτε ότι βγάζοντας το peek, το oring πιέζεται αρκετά αφού το κενό είναι ιδιαίτερα στενό. Τοποθετώντας το peek πάλι μέσα στη βάση όμως, η "κορυφή" στο σπειρωμα αλλά και τα ανοίγματα του υγρού λειτουργούν σαν ξυράφι που ξυρίζουν περιμετρικά το oring. Οι γωνίες που κάνουν τα ανοίγματα του υγρού μπορούν ακόμα και να το κόψουν. Και όχι, ούτε η VG το αποτρέπει αυτό ούτε και κάποιας μορφής γρασσο. Απλώς θα βοηθήσουν στην είσοδο του peek. Το oring όμως δεν την γλιτώνει.

Γι αυτό θεωρώ και ότι ο κατασκευαστής έλεγε από εποχής Eviva v1 ότι δεν χρειάζεται/πρέπει να λύσουμε ποτέ τη βάση. Κι ότι αν απαιτηθεί καλό θα ήταν να παραλάβει τον ατμοποιητή ώστε να το κάνει ο ίδιος.
Προφανώς ο άνθρωπος έχει το κατάλληλο εργαλείο ώστε να ξαναβάλει το peek/ultem στη θέση του χωρίς να "μασήσει" το oring.

Δεν εχω λύσει ποτέ τον Eviva v2 ώστε να ξέρω αν είναι το ίδιο "σφιχτά" τα πράγματα με το ultem αλλά θα πρότεινα να το αποφύγετε. Ειδικά αν ο κατασκευαστής βρίσκεται μακρυά από τον τόπο κατοικίας σας..

Αποσυνδεδεμένος adespotos

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
« Απάντηση #1259 στις: Φεβ 17, 2021, 15:18 »
Καλησπερα σε ολους, μια ερωτησουλα μηπως ξερει κανεις. Εχω ενα παλιο εβιβα κ ενα v2 αλλα στο παλιο εχω χασει το πολο. Ρωτησα στα παιδια πανορμου αλλα δεν εχουν τπτ δυστυχως. Επειδη ο v2 ειναι ο καθημερινος μου κ ελεγα να παιξω τον παλιο με κεραμικο μηπως ξερετε που μπορω να βρω τετοιο πολο?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 399403 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2724 729277 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 08:22
από Tem
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 5868 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3152 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 382326 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 267576 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 735990 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 269463 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 696055 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1091 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 2249 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 23478 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos