Το ίδιο θα εμπιστευώσουν την totally wicked ή την intellicig (αυτά μόνο ξέρω) που δίνουν και μία λίστα με τα συστατικά και τα περνουν από κάποιους ελέγχους με κάποιο e-shop στο Hong-Kong;
Ναι ακριβώς το ίδιο.
Γιατί το υγρό της totally wicked που κοστίζει 50€ τα 250ml είναι καλύτερο και την εμπιστεύεσαι??
Όλα τα υγρά κατασκευάζονται στην Κίνα σε ελάχιστα εργαστήρια που είναι εξουσιοδοτημένα να εργάζονται με δηλητήρια (νικοτίνη).
Όλοι από κει αγοράζουν, αλλάζουν το όνομα και τα εμπορεύονται.
Φυσικά δεν αναφέρομαι στα ευρωπαϊκά υγρά.
Οι έλεγχοι στα υγρά αφορούν τα συστατικά που περιέχει, δεν αφορούν επιπτώσεις στην υγεία μας.
Και σε όλα είναι τα ίδια.
Επειδή δηλαδή κάποιος παραθέτει μια έρευνα εσύ τον θεωρείς και πιο έμπιστο?
Με τι κριτήρια έγινε η έρευνα?
Ποιός την έκανε?
Ποιός σου εγγυάται ότι άυριο δε θα αλλάξει η δοσολογία και δεν θα προστεθούν νέα συστατικά?
Από που ξέρεις ότι άλλες κινέζικες εταιρίες δεν έχουν κάνει έρευνες?
Δεν ξέρω αν η λίστα αυτή είναι πλήρης ή αν αυτά που έχει όντως είναι όλα ακίνδυνα αλλά με τόσο κόσμο που τα βλέπει κάποιος θα είχε πεί κατι αν έβλεπε στραβό.
Εάν θέλεις να είσαι σωστός γιατί δεν προτείνεις ευρωπαϊκά υγρά?
Υπάρχουν υγρά που κατασκευάζονται στη Γερμανία και στην Αγγλία.
Από e-shop σε e-shop υπάρχουν διαφορές.
Από περίπερο σε περίπτερο υπάρχουν διαφορές στα τσιγάρα που αγοράζεις?
Στο παλίό το forum λέγαμε τι ακριβή που είναι η Janty και κάποιος πρότεινε ένα άλλο e-shop. Τελικά τα υγρά του άλλου τσούζουν τα μάτια.
Τώρα αυτό είναι για γέλια.
Ο καθένας μπορεί να λέει ότι του καπνίσει για λόγους που μπορεί να γνωρίζει μόνο ο ίδιος...
Εγώ δοκίμασα από τον έμπορο Χ και είχα ένα γαργαλητό στο πόδι...
Εδώ προτάθηκε ένα άλλο e-shop από Κίνα
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,668.msg10380.html
το οποίο δεν έχει, για τους όποιους λόγους, ποιοτικό hardware και εμένα δεν με πείθει ότι τα υγρά του είναι κάτι ιδιαίτερο. Εγώ δεν θα ψώνιζα από εκεί υγρά.
Έχεις ψωνίσει ποτέ από την ecig?
Ξέρω κάποιους στο γερμανικό φόρουμ που αγοράζουν συχνά εκεί.
Κυρίως το μικρό πουράκι.
Η hardware είναι το ίδιο καλή ή κακή με τους άλλους.
Και τα υγρά τους είναι όπως και τα άλλα...
Τίποτα το χειρότερο ή το καλύτερο.
Όταν λες αγοράστε από εταιρίες που εμπιστεύεσται οφείλεις να ορίσεις τα κριτήρια εμπιστοσύνης.
Το ότι τον έμπορο τον λένε Janty ή totally δεν μου λέει τίποτα.
Προσωπικά είπα ξανά ότι δεν πιστεύω σε νοθεία των υγρών γιατί το κέρδος είναι και για τους κινέζους τεράστιο. Tα υλικά παρασκευής υγρών (χωρίς νικοτίνη) μπορείς να τα βρεις σε κάθε φαρμακείο και κοστίζουν λιγότερο από 10€ για ένα λίτρο...
Τι να νοθεύσουν δηλαδη? Την προπυλενογλυκόλη που το λίτρο κοστίζει ελάχιστα ευρώ? Και να βάλουν τι? Για να γλυτώσουν (εάν γλυτώσουν) 1 ευρώ στην παρασκευή όταν με "αγνά" υλικά έχουν ήδη τεράστιο κέρδος? Άσε που εάν γίνει κάτι σήμερα τέρμα το ηλεκτρονικό για τους Κινέζους και οι μόνοι που δεν το θέλουν είναι αυτοί...
Εάν θέλεις να νιώσεις πιο σίγουρος αγόρασε ευρωπαϊκά υγρά με την ελπίδα ότι οι ευρωπαίοι είναι πιο σοβαροί και δεν κάνουν που...ς. Αλλά μην ξεχνάς και τα διατροφικά σκάνδαλα στην Ευρώπη.
Δεν λέω ότι τα κινέζικα υγρά είναι υγειέστατα αλλά δεν θέλω και να το πληρώνω χρυσό όταν είναι όλα τα ίδια γιατί μου το πουλά ένας έμπορος που λέγεται totally ή Janty ή οτιδήποτε άλλο...
Α, και ότι αφορά την totally εγώ εχω αγοράσει, γιατί έχει σε προσφορές περίπου τις ίδιες τιμές με τους κινέζους...