..ο βασιλιάς πέθανε ...ζήτω ο βασιλιάς!!!
Αυτός ο τίτλος ταιριάζει ..στην πολύ καλή (..κατ' εμέ), συνέχεια του gt 3.
Εδώ έχουμε πλέον έναν 25άρι ατμοποιητή (..μονής ..η διπλής αντίστασης), που παίζει από σχετικά σφιχτά ..έως και αρκετά αεράτα (..στο τέρμα ανοικτός, είναι λίγο πιό αεράτος από zeus - leto).
..έχει την δυνατότητα τριών ρυθμίσεων εισαγωγής του αέρα:
α) ..μία οπή από κάτω ανοικτή (..στην ανάλογη φυσικά θέση) ..όπου τροφοδοτεί την μία τριάδα οπών του ντέκ 3χ1.8
β) ..μία οπή από κάτω ανοικτή (..σε άλλη θέση φυσικά) ..όπου τροφοδοτεί την δεύτερη τριάδα οπών του ντεκ 2χ2
γ) ..δύο οπές από κάτω ανοικτές (..το περιστρεφόμενο δακτυλίδι, είναι σωστά μελετημένο για να επιτυγχάνουμε την ρύθμιση που επιθυμούμε) ..όπου τροφοδοτούνται και οι δύο τριάδες οπών του ντέκ.
Φυσικά πανταχού παρούσα, η smooth-ήλα που έχουμε γνωρίσει από τους προηγούμενους!!
Σύρματα έχω δοκιμάσει αρκετά μέχρι τώρα ..αλλά πιστεύω ότι του ταιριάζουν πολύ καλά τα fused clapton (..όχι βέβαια ότι δεν παίζει πολύ καλά και με τα άλλα). Η γεύση δε που αποδίδει ....++++ (..τουλάχιστον για εμένα είναι κορυφαία)!!
Στήσιμο πανεύκολο, σπειρώματα βούτηρο, μηδενικές διαρροές (..με τριάρη πυρήνα που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα), ταχύτατη αναπλήρωση υγρών, ρύθμιση αυτών, τέλεια ομικότητα ..και φυσικά γευσάρα ...τι άλλο να ζητήσει κανείς!!!
..αυτές είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου μαζί του ..και θεωρώ θα παίξει πάρα πολύ δυνατά (..κοινώς, θα βάλει τα γυαλιά σε πολλούς άλλους)!!
Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι:
- 25mm Diameter
- 59.5mm Height
- Stainless Steel 304 Construction
- Borosilicate Glass Tank
- 2ml Capacity (upgradable to 5ml with an interchangeable bell)
- 510 Wide Bore Drip Tip
- 6 Posts Single and Dual coil Deck
- Adjustable Airflow Control
- External Liquid Control
- Made in Germany
..και στην συσκευασία περιέχει:
- 1 x Allen Key
- 1 x Set Spare Screws
- 1 x Complete Set of Spare O-rings
- 1x User Instructions Manual
- 1 x Authenticity Verification Card
Τρείς φωτογραφίες από το διαδίκτυο (..μία ολόκληρος, μία το ντέκ του ..και μία και τα δύο)

..μία δικιά μου

..και ένα review
..καλά ατμίσματα σε όλους ..και καλό απόγευμα!!