[justify]Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Από την πρώτη μέρα, στη σελίδα του κατασκευαστή βλέπω πως είναι όλα εξαντλημένα, βλέπω λάθος, βρε παιδιά; αν θέλετε δώστε μερικές πληροφορίες ή διορθώστε με αν κάνω λάθος. / (δεν έχω και φίλους Ούγγρους γμτ...). [/justify]
Γενικα βγαζει συνεχεια καθε βδομαδα σχεδον αλλα τελειωνουν σε 2-3 μερες... Πρεπει να εχει αυξημενη ζητηση σε συνδιασμο με το οτι δεν παραγει πολλους..
Αν εχεις facebook εχει ενα group και ενημερωνει ποτε θα βαλει στοκ ( Khw mods λεγεται). Αν δεν εχεις, μπορω να σου στειλω ενα πμ ποτε θα βαλει αν ενδιαφερεσαι, συνηθως ρωτανε συνεχεια..
Ναι παρήγγειλα και τα 4 pin αλλά πήρα τα 3.5ml χωρητικότητα!
Ααα ναι αυτος ειναι οντως ομορφος

τον εχω και εγω εδω και λιγες ημερες.Η εκδοση coppervape.Συγκριτικα με τον οριτζιναλ καμια διαφορα.Στην τζουρα αποδοση κτλ μου θυμισε παρα πολυ τον hussar.Συνεχιζω δοκιμες με συρματα κτλ και σε λιγες ημερες ανεβαινει βιντεο
Ναι μονο οτι μπορει να ζεσταινεται λιγο περισσοτερο ακουσα που δεν βρισκω λογικη να ισχυει (ποσο πια διαφορετικο μεταλλο χρησιμοποιει ο Ουγγρος?)
Γενικα στα μεγαλυτερα πιν, παρατηρησες και εσυ οτι η διαφορα σε γευση στο 2.5 mm με το 3mm ειναι πολυ μεγαλυτερη απο την αναλογια του περισσοτερου αερα? Εννοω θα επρεπε να εχει καλυτερη λογω λιγοτερου αερα αλλα εχει πολλη καλυτερη και θεωρω οτι φταιει που δεν εχει το πιν που οδηγει τον αερα στην αντισταση κατευθειαν.
Σκεψου εχω τον DL με το μικροτερο πιν (3mm) και εχει αρκετα καλυτερη γευση με ιδιο στησιμο απο τον MTL χωρις το πιν ( παλι 3mm) και κατεληξα στο οτι φταιει η ελλειψη πιν γιατι ειναι και 24αρης ο αλλος με αρκετα μεγαλυτερη καμπανα.
Μπερδευτηκα και εγω ο ιδιος ετσι οπως το περιεγραψα