Γεια σας.
Θεωρώ ότι στο άτμισμα, η παράμετρος του "χτυπήματος" είναι πολύ σημαντική. Πέραν της γεύσης και του παραγόμενου ατμού, το χτύπημα είναι, κατά την γνώμη μου πάντα, πολύ ουσιώδες. Τουλάχιστον για μια μεγάλη μερίδα ατμιστών.
Θέλοντας να δοκιμάσω κάποιον άλλον ατμοποιητή, δυσκολεύτηκα πολύ να διαβάσω 4-5 νήματα, με πάρα πολλές σελίδες το καθένα, για να βρω αν ένας ατμοποιητής έχει δυνατό χτύπημα.
Ίσως λοιπόν να έχει θέση στο φόρουμ μας ένα νήμα όπου θα γράφονται οι εκτιμήσεις μας σχετικά με το χτύπημα διαφόρων ατμοποιητών. Είτε σε σύγκριση με άλλους, είτε χωρίς.
Χρησιμοποιώ τον Fodi F2, ακριβώς λόγω του πολύ ισχυρού χτυπήματος που έχει.
Σε σύγκριση με τoυς δύο Avocado και έναν Berserker (που δοκίμασα για μερικές ώρες), χρησιμοποιώντας 3άρα νικοτίνη, έχει πολύ πιο ισχυρό χτύπημα.
Το ίδιο έχω παρατηρήσει και σε επισκευάσιμους, όπως ο Cubis Pro, Cubis Pro 2, Nautilus X και ProCore.
Αν τεθεί μια κλίμακα από 1 έως 10, θα έλεγα ότι ο Fodi F2 βαθμολογείται με 9 και οι άλλοι 5 ή 6 (πάντα με τα δικά μου γούστα).
ΥΓ.
Βέβαια η σύγκριση γίνεται σε διαφορετικής φιλοσοφίας ατμοποιητές, αλλά δεν είναι εντελώς ξεκάρφωτη.