Από ό,τι έχω διαβάσει μέχρι τώρα, έρχεται η ώρα που κάποιοι Χαστούρηδες αρχίζουν να συμπεριφέρονται πολύ περίεργα, Μάλλον ήρθε η ώρα και του δικού μου να αρχίζσει τα ναζάκια.
Διαρροές δεν είχα, spitback δεν είχα, γουργουρητά δεν είχα, υπο/υπερ-τροφοδοσία δεν παρουσίασε ποτέ και δούλευε ακούραστα ένα τρίμηνο σαν καθημερινός μου ατμοποιητής.
Εδώ και κάνα τριήμερο, άρχισε το εξής βιολί:
Καινούργιο στήσιμο. Όλα καλά για τις πρώτες δέκα (ή κάπου εκεί) τζούρες. Η θερμοκρασία (δουλεύω σε TC) κυμαίνεται στους 175-190 C με 17W και ατμίζει άριστα.
Ξαφνικά η θερμοκρασία αρχίζει και παίρνει την ανηφόρα και βαράει συνεχώς temperature protection. Και, φυσικά, δεν ατμίζει καθόλου.
Γύρισα σε watt mode και έτρεξα το escribe να δω που το πάει η θερμοκρασία. Ανεβαίνει απότομα στους 280+ C και φυσικά παίρνεις μεταλλίλα που πάει σύννεφο...
Ξεστήνω και στήνω πάλι. Τα ίδια. Ξανά μανά νέο στήσιμο, βάζω/βγάζω μια βόλτα στην αντίσταση να αλλάξει η τιμή της. Τίποτε, τα ίδια. Αλλάζω βαμβάκωμα, μπόλικο, αραιό, χτενισμένο, αχτένιστο...τα ίδια.
Πάντα οι πρώτες 10-12 τζούρες είναι άριστες και ξαφνικά η θερμοκρασία παίρνει την ανηφόρα.
Στήνω με το ίδιο σύρμα και τον Siren V2 και τον Fodi F2 και δουλεύουν άψογα.
Σκουπίζω καλά το εσωτερικό της καμπάνας, προσέχω μπας και βραχυκυκλώνει πουθενά, τα ίδια. Μέχρι που άλλαξα την καμπάνα και έβαλα του Siren V2 (που όπως έχω γράψει είναι ανταλλάξιμες), αλλά και πάλι τα ίδια.
Ενώ, η βάση του Siren V2 με την καμπάνα του Χαστούρη δουλεύει άψογα!
Συνεπώς υποψιάζομαι πως κάτι τρέχει στην βάση του Hastur και προτού προβώ σε καμιά εγκληματική ενέργεια, έχει συναντήσει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;