Νάμαι κι εγώ με τον καινούργιο γερμανοκινέζο μου. Κάτοχος του 2.1, μόλις διάβασα για γυάλινο τανκ, κλείσιμο υγρών και γέμισμα επάνω... όρμησα.
Πρώτες εντυπώσεις λοιπόν και ολίγες φωτος από το πρώτο στήσιμο:

Λύθηκε στοιχειωδώς (ανυπόμονη γαρ) και πλύθηκε επιμελώς.
Στήσιμο με κάνθαλ 0,32mm 2,5 πυρήνα, 6 σπείρες στα 1,14 Ω.

Βαμβάκι cotton bacon αφράτο πολύ και χωρίς πολύ βάθος στις φωλιές.

Γέμισμα ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ και παιχνιδιάρικο (ξεβιδώνεις τραβάς γεμίζεις κλείνεις), αφού έκλεισα τα υγρά.

Έτοιμος και αγωνία για τη τζούρα.
Λοιπόν... μετά από τέσσερα τανκάκια (των 2ml) έχω να πω πως ένα σχετικά άτονο υγρό το απέδωσε πάρα πολύ καλά σε ανάλυση κυρίως αλλά και σε ένταση. Επίτηδες τον δοκίμασα μ αυτό για να δω τι ψάρια πιάνει. Και πιάνει! Σαργούς!
Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του

γεύση και ανάλυση ομοίως πολύ καλές, ίσως και καλύτερες αφού τώρα το βαμβάκι κάθεται εκεί που πρέπει και όσο πρέπει πάντα. Η τζούρα του δεν είναι τοοοόσο απαλή, μεταξένια σαν του 2.1 αλλά χαλάλι. Χτύπημα όσο μ αρέσει αλλά είναι υποθέτω θέμα ύψους της αντίστασης.
All in all, πιστεύω πως είναι μια πάρα πολύ καλή αγορά, με αξία αρκετά πάνω από την τιμή του (λίγο ντράπηκε ο prime μου και κρύφτηκε) που δείχνει τη χώρα σχεδιασμού του ( καλή συναρμογή, ευκολία, ποιότητα τζούρας) αλλά και τη χώρα υλοποίησης (λίγο οξείες άκρες, ψιλοσκληρά σπειρώματα).

Ελπίζω να βοήθησα
Edit: διαρροές και δακρύσματα ανύπαρκτα. Τροφοδοσία με μια τρύπα ανοιχτή σε 50/50 άψογη. Γουργούρισμα εγώ δεν πρόσεξα, μόνο λίγο πιο θορυβώδη από τη...σιωπηλή τζούρα. Το extension δεν το δοκίμασα καν, φοβάμαι μη γίνει σπαθί σαν τον 2.1