Είμαι ο μόνος που δεν έχω καταλάβει τι κάνει τώρα και τι θέλει να κάνει ο [member=21761]Makrixeris92[/member].

Με έχει βραχυκυκλώσει το¨"
...για να μην το φορτιζω μόνο σε ότι έχει usb να το βαζω κ στην μπρίζα..."
Για να μην είμαι off-topic, εγώ τα λέω τροφοδοτικά USB αυτά που μπαίνουν στην πρίζα.
Αυτά που έχει το PC τα λέω USB. (Το δικό μου PC. Και άσχετο, τα χρησιμοποιώ μόνο για να κουνάω περαδώθε data. Και επίσης άσχετο, στεναχωριέμαι όταν φορτίζει η συσκευή ενώ κουνάω τα data.)
Συνεχίζοντας εκ πεποιθήσεως ontopic, δεν τα λέει κανείς τροφοδοτικά [member=6669]camber[/member], γιατί δεν έχει κανείς 8.
Σε αντίθεση με το PC μου που έχει (δεν μετράω το hub για να μην ξεφύγει η συζήτηση), αλλά εγώ τα λέω USB, οπότε παραμένει κανείς.
Επί την δοσμένη από τον [member=13275]kotsos75[/member] ευκαιρία, θα καταγγείλω το USB τροφοδοτικό, διότι δεν μπορεί να δώσει 3A σε μία συσκευή, αλλά μέχρι 2.4A.
Μπορεί, αν βάλουμε 2 USB κονέκτορες και στη συνέχεια τους συνδέσουμε παράλληλα όπως έχει ξαναγραφεί.
Τώρα θα μου πεις σιγά που δεν είναι και οι 3εις έξοδοι παράλληλα, αλλά καταγγελίες εγώ κάνω μόνο με τεκμήρια και μόνο στο αρμόδιο νήμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ
Καλά ρε σεις, δεν ντρέπεστε λίγο;