Οι φήμες λένε οτι οι καλύτερες αντιστάσεις για υγρά αλάτων είναι οι smok για το Nord.Γι αυτό φτιάξανε και γέφυρα για το Billet Box που δουλεύει με αυτές.
Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο με το θέμα γιατί είμαι αρκετά κατά των υγρών με άλατα για πάρα πολλούς λόγους που έχω γράψει στο παρελθόν και εδώ...
Οκ ευχαριστώ, και άλλη μια ερώτηση, εκτός απο τις αντιστάσεις τις aspire υπάρχουν και άλλες γι αλλα τα νικοτινης;;, η μετα σε επισκευασιμο,;;
Φιλε μου, θα σου πω οτι υπαρχουν αρκετα pod-mods με ανταλακτικες αντιστασεις.
Μερικα απο αυτα εκτος απο nautilus aio , υπαρχει το
geekvape frenzy με αντιστασεις mesh και mtl, υπαρχει το caliburn με carto-pod (δεν αλλαζεις αντισταση αλλά όλο το podaki) , και φυσικα το
smok nord , με 4 διαφορετικες αντιστασεις.
Μιας και τα εχω και τα 4 και πολλά ακομη podakia modakia αλατων, θα σου έλεγα την καλυτερη γευση ,την καλυτερη οικονομια σε υγρο και ευκολια την εχω παρει στο
caliburn της uwell και η αντισταση(το carto pod) αγγιζει τις τρεις βδομαδες για αλλαγη και παααρα πολλες αναπληρωσεις.
Εγω δυστηχως λόγο περιορισμου στη δουλεια μου ειμαι μόνο salt οποτε καταλαβαινεις stealth vape πιπιλα.
Αν θες ντουμανια με νικοτινη αλατων και γευση γευσαρα στα ντουμανια σου, τοτε το smok nord ειναι μονοδρομος οπως ειπε και ο paloukaros.
Προσωπικη αποψη 2c.