Πριν δυσκολα ξεπερνουσα τα 4 με 5 ml την ημερα, τα υγρα τα φτιαχνω μονος μου, θυμαμαι φορες να βγαζω με 100 ml μεχρι και 2 μηνες, ως συνηθως εκανα 10αρα, σημερα πρωτη φορα με τη νικοτινη αλατων ξεκινησα παλι με 10αρα της NicNic και μιας και ειναι νωρις δεν εχω ακομα εικονα κατα ποσο μειωσα και αν μειωσα ή οχι σε καταναλωση, ατμιζω με mello 3 με αντιστασεις 1.8 του Triton πανω σε pico στα 10 με 11 watt (αναλογως το mood)
Η εμπειρια μου οπως εγραψα πιο πανω ηταν αρκετα ευχαριστη μιας και δεν ειχα σε καμια περιπτωση αυτο το hit στο λαιμο που ειχα πριν με τη κανονικη νικοτινη αλλα απο την αλλη δεν ειχα ουτε και τα αρνητικα αυτου δλδ τσουξιμο, ξηροτητα στο λαιμο, βηχας ουτε στον ελαχιστο βαθμο που πολλες φορες ολα αυτα με εκαναν ακομη και να το αφηνω στην ακρη γιατι δε το σηκωνε ο λαιμος μου, ειχα ομως ενα αλλο γεμισμα περισσοτερο εγκεφαλικο θα ελεγα αλλα και με ενα πολυ πιο smooth hit στο λαιμο
Τωρα το αν αυξησει καποιος ή μειωσει τη νικοτινη, δεν υπαρχει κανονας σε αυτο, ειναι καθαρα προσωπικο στον καθενα, και για να μιλησω και προσωπικα, εγω απο την αλλη το ηλεκτρονικο τσιγαρο δε το κανω ντε και καλα για να ελαττωσω τη νικοτινη ουτε και να τη μηδενισω. Το κανω επειδη με ευχαριστει να παιρνω τη νικοτινη που ζηταει ο οργανισμος μου χωρις τη πισσα και τα καρκινογονα του κτ και επειδη απλα το απολαμβανω με το καφε, με το ποτο, μετα το φαγητο κτλπ. Και μιας και ειμαι και λιγο ''αρρωστακι'' με τη νικοτινη χαριτολογωντας παροτι δε το εχω ολη μερα πιπιλα, προσωπικα τωρα με την αλατων προτιμω να την αυξησω στα 20mg απο τα 10 που εκανα πριν μιας και το hit σχεδον δε το νιωθεις και να μειωσω ακομη περισοτερο τα ml που κανω μεσα στη μερα μιας και θα με γεμιζει περισσοτερο λογω της καλυτερης απορροφησης απο τον οργανισμο.
Δηλαδη προτιμω να μειωσω τη δοσολογια και να αυξησω το βαθμο της nic και εκει που με τη κανονικη νικοτινη ''γεμιζα'' με 50 τζουρες μεσα στη μερα για παραδειγμα τωρα να γεμιζω με 20, θα τη δουλεψω λιγο καιρο και θα επανελθω με εκ νεου αποψη.
Και μια συμβουλη προς τους συνατμιστες, σε καμια περιπτωση μην ατμισετε νικοτινη αλατων σε sub-ohm ατμοποιητη ή σε πολλα watt και για καλυτερη εμπειρια οχι πολυ αερατη τζουρα.