Πάντως εγώ στο γραφείο ατμίζω κανονικά από τότε που ξεκίνησα. Δεν λογάριασα, ούτε ρώτησα κανέναν, θέωρησα εξαρχής αυτονόητο ότι δεν είναι πρόβλημα.
Και όχι μόνο αυτό αλλά, χωρίς να θέλω να το παινευτώ (αλλά τελικά θα το παινευτώ :p), άρχισα τον προσηλυτισμό και από εκεί που ήμουν ο μόνος, έπεισα και πήραν άλλοι 3-4 συνάδελφοι. Βασικά εγώ επιτελώ λειτούργημα εδώ, οι άνθρωποι ήδη μου χρωστάνε τη ζωή τους. Για να μη μιλήσω ότι έπεισα και τον αδερφό μου και την κοπέλα του ( η γυναίκα μου δεν δέχεται επουδενί ακόμα αλλά δικαιολογείται γιατί καπνίζει το πολύ 4 τσιγάρα τη μέρα) και τον κουμπάρο μου. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου όμως είναι ότι έπεισα τον επί 44 συναπτά έτη φανατικό καπνιστή 60χρονο πατέρα μου. Το φοβόμουν λίγο, ότι δεν θα του άρεσε και θα το παράταγε στη στιγμή αλλά ατμίζει 1,5 μήνα και συνεχίζει ακάθεκτος και καταευχαριστημένος. Μόνο περηφάνια ρε.
Και επειδή είμαι προκατειλλημένος υπέρ του μίνι ναύτιλου, τους έπεισα όλους και πήραν το ίδιο. Μόνο ο αδερφός μου, μου ξέφυγε και πήρε το subtank mini αλλά ας είναι γιατί βγαίνουμε και τα μοιραζόμαστε έτσι για την αλλαγή.