Χρειαζόμουνα ένα καλό φορτιστή που να φορτίζει άνετα 21700 μπαταρίες, εκείνο που έκανα απευθύνθηκα στους Guru του Φόρουμ όπου ένας από αυτούς ο φημισμένος πλέον [member=10440]microchip[/member] μου έκανε την χάρη και σε απόλυτα κατανοητή γλώσσα

μου πρότεινε μερικούς φορτιστές.
Αποφάσισα λοιπόν μετά και από ένα καλό ψάξιμο να αγοράσω τον φορτιστή του θέματος.
Για την επιλογή μου αυτή βασίστηκα και στο φιλαράκι του [member=10440]microchip[/member]
http://lygte-info.dk/review/Review%20Charger%20GyrFalcon%20All-44%20UK.htmlο οποίος αφού τον εξέτασε ενδελεχώς τον θεωρεί έναν πολύ καλό φορτιστή.
Δεν θα αναφέρω πολλά διότι δεν είμαι ο κατάλληλος ειδικός.
Είναι πολύ νωρίς για να πώ αν είναι καλός ή κακός. Εκείνο όμως που μπορώ να πώ είναι ότι φορτίζει 4 μπαταρίες ταυτόχρονα στο 1Α και με σχετικά καλή ταχύτητα, αλλά και 21700 με άνεση, επίσης έχει αρκετά μεγάλο χώρο ώστε να μπορεί να φορτίζει ακόμη και 4 26650 ταυτόχρονα.
Έχει δυνατότητα αυτόματης λειτουργίας όπως όλοι οι φορτιστές αλλά και manual λειτουργίας όπου μπορούμε μόνοι μας να επιλέγουμε με πόσα Α θα φορτίσουμε αλλά και στα πόσα Volt για κάθε slot.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.
Παραθέτω και ένα Review αρκετά αναλυτικό.
Και μία φωτό