Επειδη βλεπω τον εαυτο μου τον τελευταιο καιρο να κανει rotation τους ιδιους ατμοποιητες κ να εχω αφησει στο συρταρι καποιους αλλους,τους οποιους βαρεθηκα,δε τα βρηκα μαζι τους η' δε μπορεσα να τα βρω,αποφασισα να τους διαθεσω προς πωληση.Πωλουνται λοιπον οι κατωθι:
1) Coppervape Skyline Styled RTA
Coppervape Skyline Drip Tip + Tank Drop Kit Ultem Semi Tank
3 Replacement Glass Tank for Coppervape Skyline RTA
5 Extra Airdisk for Coppervape Skyline RTA
Πωλειται 35 ευρω.Ειναι ολοκαινουργιος,με λογοτυπο στη βαση,εχει στηθει μια φορα με το Drop Kit.
2) Coppervape Skyline Styled RTA
Coppervape Skyline Drip Tip + Tank Drop Kit with Black Drip Tip
2 Replacement Glass Tank for Coppervape Skyline RTA
6 Extra Airdisk for Coppervape Skyline RTA
Πωλειται 30 ευρω. Τον χρησιμοποιησα αρκετα,χωρις λογοτυπο,εχει ενα αχνο εξωτερικο σημαδι το οποιο εμφανιστηκε μετα απο βρασιμο σε ξυδι.Δε μπορω να το κανω να φανει στη φωτογραφια.Λειπει το μαυρο drip tip της βασικης εκδοσης.To μικρο γυαλινο tank διπλα στο drop kit,θεωρω οτι ειναι ανταλακτικο του.Δεν ειμαι σιγουρος,ηταν στη συσκευασια χωρις να το εχω ζητησει κ δε το δοκιμασα.
3)SJMY Hurricane Styled RTA
Πωλειται 15 ευρω.
4)CloudOne RTA
Πωλειται 10 ευρω.
Αυτα,ελπιζω να μη ξεχασα τπτ στις περιγραφες,ότι άλλο χρειαζεστε,μου λετε.Οι Skyline δε χωριζονται σε κομματια,Μεσω καταθεσης στη EUROBANK,δεν ενδιαφερομαι για ανταλλαγες.Αν υπαρξουν ενδιαφερομενοι,PM θα απαντηθουν απογευμα-βραδυ λογω δουλειας,αποστολες την Τεταρτη,Πεμπτη, αλλιως μετα απο την ερχομενη Δευτερα,παλι λογω δουλειας.Απoστολες μεσω απλου EΛΤΑ με tracking number με χρεωση δικη μου.Σας ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια.