Παρακαλώ για την προσοχή όλων των μελών!
Μέσω του Συλλόγου, όταν ακόμα ήταν στα σκαριά, έχω αποκτήσει (σαν Τρύφωνας, σαν ατμιστής, σαν μέλος/συνιδρυτής του Συλλόγου και τέλος σαν διαχειριστής του vaping.gr) επαφές με άτομα της E-cig intelligence, και συνεργαζόμαστε κυρίως σε νομοτεχνικά και οικονομοτεχνικά ζητήματα που αφορούν την ελληνική (κυρίως) και την ευρωπαϊκή αγορά του ατμού. Ξεκαθαρίζω ότι η εν λόγω συνεργασία είναι καθαρά εθελοντική και δεν αποφέρει σε μένα, το Σύλλογο, το vaping.gr ή σε οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο με το οποίο σχετίζομαι
το παραμικρό όφελος, οικονομικό ή άλλου τύπου.Η εν λόγω εταιρεία, διεξάγει έρευνες και συντάσσει μελέτες και αναφορές οι οποίες αφορούν τις εκάστοτε αγορές στον κλάδο του ατμίσματος, και παρέχει επί πληρωμή αυτά τα προϊόντα σε όποιον ενδιαφερόμενο (επενδυτές, νομικούς, φορείς, ερευνητές κ.α.).
Με την τελευταία μας επικοινωνία, μου απέστειλαν λινκ για μια νέα έρευνα, η οποία αφορά ατμιστές με την παράκληση να την προωθήσω αναλόγως. Αφού την συμπλήρωσα (ώστε να σιγουρευτώ ότι δεν είναι μπαρούφα και δεν κρύβει παγίδες) και έκανα τις παρατηρήσεις μου για τρεις διορθώσεις που θεωρώ απαραίτητες, θεωρώ ότι είναι εντάξει και μπορεί να δώσει χρήσιμα συμπεράσματα προς όφελος των ατμιστών. Υπόψιν ότι ερωτήσεις που αφορούν ευαίσθητα δεδομένα (όπως "Σε ποιο Νομό κατοικείτε"), διαθέτουν επιλογή "Προτιμώ να μην απαντήσω".
Παρακαλώ όλους για την συμπλήρωσή της!