Καλησπερα και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο!!
Η ερώτηση είναι απλή, ίσως και η απάντηση...λέμε τώρα. Δεν χρησιμοποιώ τον όρο "καλύτερος" άλλα αγαπημένος γιατί θεωρώ ότι δεν υπάρχει καλύτερος η χειρότερος αττυ άλλα υπάρχει κάποιος-κάποιοι που μας "κάθονται" καλύτερα από άλλους για τους χι-ψι λογούς.
Ήθελα από καιρό να μπω στην διαδικασία να "μαζέψω" όλους τους Ελληνικούς αττυ σε μια λίστα για να υπάρχουν ως σημείο αναφοράς για όλους μας. Όπως επίσης να μάθω για κάποιους που δεν ήξερα και μέσο αυτού την ιστορία-πορεία τις Ελληνικού ατμισματος.
Επειδη θέλω να είμαι ακριβείς και συγκεκριμένος εχω βάλει όλους τους αττυ με όλα τα "updates" τους ξεχωριστά. Ελπίζω να μην εχω ξεχάσει κάποιον
( στην περίπτωση αυτή μπορείτε να ψηφίσετε "άλλος" εάν ο αγαπημένος σας δεν βρίσκετε στη λίστα η να μπει αργότερα στη λίστα μετά από δική σας προτροπή.) Στο νήμα δεν υπάρχουν αττυ τύπου genesis προς το παρών (θα μπορούσαν λέτε?).Μπορειτε να ψηφίσετε έως και 5 αγαπημένουςμιας και δεν μας αναγκάζει κάνεις να έχουμε μόνο έναν

.
Ελπίζω εκτός από την ψήφο σας να αιτιολογησετε και τους λογούς που επιλέξατε τους συγκεκριμεους, ωστε να έχουμε μια πιο σφαιρική άποψη, τροφή για σχόλια

αλλα και πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα φυσικά.